Stretch mennyezeti matricák: tervezési funkciók

Hagyomány, hogy díszítse a mennyezetet a norma a modern igazítás. A tökéletesen sima mennyezet gyakorlatilag tiszta vászon, stílus, amely az ingatlanterek minden tulajdonosa nagyszerű lehetőséget kínál a belső kialakítás diverzifikálására. És a legegyszerűbb módja annak, hogy “újjáéledjen”, a helyiségek matricáknak tekinthetők a stretch mennyezeten.

Matricák fajtái

Önmagában a stretch mennyezet már lenyűgöző forma a dekoráció. Mindazonáltal az emberek gyakran díszítik a szoba jelentős létesítményét. Készítsen egy szobát eredeti és vonzó matricákkal.

Azt is segítenek elrejteni véletlenszerűen kialakított hibák, például, ha egy lyuk megjelent a mennyezeten a bengáli tűz véletlenszerű szikra, a matrica a lyukra van helyezve, és nincs hiba látható.

A modern tervezők sok különböző módon alakultak ki a belső kialakításához. A szakemberek és a hétköznapi emberek segítése:

Vinyl matricák

Ez a dekoráció a feszítő bevonatok díszítésének tökéletes változata, mivel ugyanabból a nyersanyagból készült – polivinil-klorid (PVC). Vinyl matricák Nedvességálló, korlátlan élettartamú, biztonságos: Ne bocsátson ki mérgező elemeket a levegőbe. Széles körben bemutatva, így mindig megtalálhatja a szükséges képeket bármely szobában: hálószobák, gyermekek, folyosók, csarnok. Vonzza a vásárlókat, és az a tény, hogy a vinyl dekoráció könnyű ragasztható és lő, nem hagyják magukat követő nyomok után, könnyen helyettesíthetők egy új matricával.

Foszfor-matricák

Univerzális dekoráció, alkalmas a stretch és más típusú mennyezeti bevonatokra. A piac tematikus modelleket tartalmaz a különböző helyiségek területén.

Fotosticers

Matrica a PVC alapján. Ez a fajta dekoráció könnyen ragasztható és eltávolítható. Sokféle lehetőség van. Kevesebb fotónyomtatás van.

Előnyök:

  • Ragaszkodni, hogy a matrica néhány perc szabadidőre van szüksége.
  • Ha a matrica fáradt, vagy bizonyos tényezők befolyásolása rontja a megjelenését, távolítsa el az ilyen terméket, hogy ne legyen nehéz.
  • A termékek széles választéka lehetővé teszi a legjobb megoldás kiválasztását.
  • A dekoratív matricák több éve tökéletesek. Ezek nem ijesztőek, sem nedvesség, nincs hőmérséklet, sem fény.

Hogyan kell ragaszkodni

Styling Stretch mennyezet matricákkal meghaladta az összes meglévő dekorációs módszer egyszerű végrehajtását. A matrica ragaszkodása nem igényel a jogosulatlan személyek szakembereit és fizikai segítségét. A matricák által a mennyezet kialakításával megbirkózhat bármely személynek.

A munka algoritmusa így néz ki:

  • Olyan helyet kell választania, ahol a díszítő elem lóg.
  • Egyszerű ceruza vázlatos vázlatos kontúrok mozgatása.
  • Lassan, levágja a papír matricáját, csatlakoztassa a kiválasztott területre.
  • Száraz ruhával kell simítani a matricát, enyhén nyomja meg a mennyezet felszínére.
  • A végső szakaszban el kell távolítania a védőfóliát a matricák hátoldalán, és szemlélnie kell a munka gyümölcseit.

Ha a dekoratív elem fáradt, kitört vagy elvesztette a fellebbezését, távolítsa el vele a mennyezet nem lesz nehézség. Elég ahhoz, hogy a matricák szélén húzódjon, és a dekoráció teljesen eltávolítható, anélkül, hogy magam és a nyomkövetést elhagynánk.

A belső térben

Ha tanulmányozza a statisztikákat, akkor talán a legnépszerűbb kép a mennyezet díszítésére a molyok. A modern piac különböző formáinak, színeinek és méretének számos változatait mutatja be.

Ha fehér felületre kell hangsúlyozni, akkor két vagy három fényes pillangót kell választania különböző méretű és textúrákkal – a szárnyas szépségek nem tűnnek túlságosan fülbemászóknak és rögtönzőleg, de a belső tér tökéletes lesz. Ha a mennyezetnek két szintje van ahhoz, hogy a dekoráció színpalettája és a mennyezet maga zúzza.

Egy másik hatással lehet egy feszességtervezést, egy szilárd vászonra alkalmazva, sok lepkékkel. Kevés és nagy, nyitott szárnyakkal és fagyasztva a gyönyörű rovarokból készült rovarok, mind a felnőttek hálószobájában és a gyermekszobában is kiegészítik a belső teret. A nagy vászon beillesztésének folyamata megteszi, mert nagy pontosságot igényel, de az eredmény meghaladja az összes várakozást.

Egy másik népszerű megoldás felhőknek tekinthető. A csaptelep tökéletes változata meg kell díszítenie a Blue Stretch mennyezeteit, de a másik paletta lehetővé teszi, hogy egy ilyen levegő dekoráció.

A matricák monokróm designban használhatók. Például fekete virágok lesznek teli szoba, ha fehér alapon ragaszkodnak. A Win-Win verzió szigorú, tömör, de közben elegáns.

Ha meg kell díszíteni a szobát, ahol a legkisebb háztartások élnek, a gyönyörű dekoráció virágok, állatok, geometriai formák. Érdekes lehetőség – Build bolygók a mennyezeten. Színes rajzok érthető lesz, hogy a gyermekek nem csak akkor válhat egy egyedi mintát a dekoráció, akkor segít egy kis emberke, aki tanulmányozza a világot, hogy kitaláljuk a nevét a bolygó, megtudja, mi az és hol van, természetesen, Ha ragyog.

Az elmúlt évek tendenciája etnikai mintáknak nevezhető. Eredeti és stílusosnak tűnnek, szinte bármilyen belső stílusban használhatók. Opcionálisként a tábor közepén lévő színekkel ragaszkodhatsz a virágok közepén, feküdt a minta oldalán és mozaikban, amely utánozza a régi freskót.

A fő szabály az, hogy válasszon egy szép, de nem túlságosan meggyőző világítást.

Arról, hogy hogyan kell ragasztani matricákat a mennyezeten, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: