Szerszámos esetek: fajták és választás

Az építők egyik fő kérdése a szükséges eszközök megfelelő és kényelmes tárolása. Különleges eseteket gyakran használják megoldani. Amit képviselnek, milyen fajta fajták és hogyan válasszunk egy hasonló dobozt?

Ami?

Szerszámos tok – Ez egy speciális doboz, amelyet építési tartozékok tárolására terveztek. Ez biztosítja az összes részlet, helyes szervezet és kényelmes szállítás.

Ma a piacon bemutatja rengeteg fajta szerszámos, így bármilyen szakmai építő vagy családos megtalálja a tökéletes választás alkalmas az egyéni igényeket.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Szerszámos esetek: fajták és választás

Előnyök és hátrányok

A szerszámok előnyeit és hátrányait az adott termék típusától függően elkülönítik. Például a műanyag dobozok könnyebbek, kényelmesek és olcsóak, de kevésbé tartósak a vashoz képest. Másrészt a vasszerkezetek meglehetősen nehézkesek és kicsiek lehetnek – nehéz használni az építési munkák során.

Ha beszélünk az általános jellemzők, a pozitív hozzáállás kell tulajdonítani, hogy az a tény, hogy egy speciális tartályban, akkor megszervezi és felgyorsítja a szerszámok. Így, Mindig tudod, hol és mi az, és nem veszít semmit. Ugyanakkor érdemes megfontolni, hogy pontosan és helyesen kell meghatároznia a szerszámkulcsok méretét, csomagját és gyártóját. Ellenkező esetben a doboz haszontalan lesz.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Fajták

Van egy hatalmas számú osztályozás, amely megosztja az eseteket a különböző alcsoportok eszközei számára bizonyos jellemzőktől függően.

Építéssel

A doboz eszköz típusától függően, amelyet az eszközök tárolására terveztek, rázzuk meg a nyitott és zárt eseteket. Tehát, ha a nyitott típusról beszélünk, meg kell jegyezni, hogy a megjelenésű hasonló doboz hasonlít egy közönséges út táskára. A nyilvánvaló plusz a legegyszerűbb és egyszerű hozzáférés az eszközökhöz.

Vannak hátrányai vannak. A nyílt tok egészen nehéz a hosszú távolságok szállítására, a tárolási folyamat is bonyolíthatja. A zárt kialakítás közötti fő különbség – a fedél jelenléte, amely szorosan bezárja a fiók tetejét.

A záró mechanizmus más lehet: zár, retesz és t. D. Ez a design inkább egy bőrönd.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Szerszámos esetek: fajták és választás

A gyártóanyagtól függően

Számos típusú típus megkülönböztethető:

  • Fém (leggyakrabban az alumínium miatt, nagyon ritkán vasaló);
  • műanyag vagy műanyag;
  • Fémplasztikus.

A fém esetek ütésállóak, de kényelmetlenek (a nagy súly miatt, gyakran kerekekkel vannak felszerelve). Műanyag és műanyag – nem túl megbízható opció. A fém-műszer szerkezeteket a leginkább univerzális nézetnek tekintik: tartós, könnyű és tágas.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Szerszámos esetek: fajták és választás

Szedéssel

Az eszközök esetei eltérhetnek a belső eszközükben. Tehát az ilyen osztályozás szerint a szakmai és nem szakmai lehetőségek megkülönböztetik. A szakmai esetek nagyszámú különféle speciális rendszerrel vannak felszerelve, akkumulátorral rendelkezhetnek. A szakemberek egyszerűbbek az eszközön keresztül – számos fülke és zsebek is tartalmaznak.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Szerszámos esetek: fajták és választás

A legjobb jelek áttekintése

Az építési piac olyan eszközöket mutat be, amelyek mind a belföldi, mind a külföldi gyártói vállalatok számára készültek. Annak érdekében, hogy könnyebben navigáljon az áruk sokrémjében, javasoljuk, hogy megismerje a legjobb márkák rangsorolását.

Stanley

A cég anyaország – Amerikai Egyesült Államok. Stanley olyan vállalat, amelynek meglehetősen hosszú története és jó hírneve van. Sok vásárló a márka eseteinek hiánya miatt meglehetősen magas árat tartalmaz.

Azonban a nagy érték jelenlétével magyarázható a rengeteg pozitív tulajdonságait, amelyek nem járó sok más gyártó cégek.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Keter

A Keter márka választéka hasonló ahhoz a tényhez, hogy Stanley kínál. A Keter azonban alacsonyabb árak és gyártó (Izrael) különbözteti meg.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Knipex

A Védjegy KNIPEX bemutatja a vásárlói kereskedelmi vonal megválasztását különböző színek, méretek és formatervezési eszközök tárolására.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Kényszerítés

Az erő olyan vállalat, amely nagy méretű szerszámokból származó dobozok gyártására specializálódott (még a 108 szerszámok méretét is elhelyezik). A legtöbb áru fémből készült és kerekek.

Szerszámos esetek: fajták és választás

DEWALT

A DEWALT márkás műszerek esetében – sárga-fekete színben festettek. A gyártó cégek körében mindenféle dobozok és típusok találhatók.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Makita

A Makita vásárlók által kínált esetek leggyakoribb formája egy fogantyúval ellátott bőrönd. Ezeket a formaterveket is kék színárnyalatosan festették.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Bosch

Bosch – a világhírű márka, amely nagyszámú eszközt, háztartási készüléket, javítási tartozékokat és sok más dolgot termel. E cégből származó eszköztárak kifogástalan minőségűek.

Szerszámos esetek: fajták és választás

Hogyan válasszuk ki?

Annak érdekében, hogy a megfelelő választás és elégedett maradjon, A szerszámok esetének megszerzésének folyamatában figyelmet kell fordítani bizonyos szempontokra.

  • Először is fontos meghatározni a megfelelő méretet. Ehhez értékelje a meglévő eszközök számát. Ne feledje, hogy ne vásároljon tartalékkal. A nagy fiókok nem csak drágábbak, hanem több helyet foglalnak el, és kevesebb mobil.
  • Nézzük óvatosan, hogy a doboz alja meglehetősen vastag és tartós, mert ez a fő terhet. Ideális esetben az alsó felület nem lehet varrások.
  • Ha egy fedéllel ellátott dobozt kap, akkor győződjön meg róla, hogy szorosan zárul. Ha vásárol egy esetet kerekeken, ellenőrizze, hogy megfelelően működjenek. Általánosságban elmondható, hogy minden design elemnek teljes mértékben ki kell töltenie a funkcióikat.
  • Figyeljen arra, hogy a hordozó fogantyúja a külső felületre tava legyen. A távollétével a fiókos szállítás jelentősen bonyolítja.

Hogyan készítsünk egy esetet a saját kezével a szokásos diplomata-ról, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása