Szőrszál

A természetes kő széles körben használják az építési és befejező munkákban. Ezzel gyönyörűen szökőkút, lépcsőház, ablakpárkány, konyha és még sok más. A fogyasztók különös figyelmét megérdemlik a kőburkolatokat, amelyeket esztétikai vonzereje jellemez, ezért gyakran használják a helyiségek befejezésekor.

Ami?

Az SLEBAMI nagy méretű vékony kőlemezeket hívja. Hogy egy ilyen anyagot bármilyen természetes kő fűrészelésével, amely külön blokkként bányászott. A SLABA a kőből a monolitikus lemezek típusát tartalmazza, általában a vastagságuk 0,02-0,04 méter. Az ilyen termék hossza 300 cm, és a szélesség körülbelül 200 cm. Néhány gyártó az SLEBA-t más dimenziókkal teszi lehetővé.

Az ilyen típusú befejező anyag gyártásának kője a Mountain Cuts-tól a módszerek megtakarításával extrahálódik. A zsákmányt kézi és különböző típusú berendezések használatával végzik.

Továbbá a mesterek szabályozott robbanásokat és légzsákokat használnak. A zsetonok kőblokkja után a gyártó meglátogatja őket egy lemezgép használatával. A fenti munka eredményeként szerzett lemezek, csiszolás és polírozás.

Jelenleg a gyártó használhatja az alábbi típusú természetes kő típusok egyikét, hogy megkapja a slabovot:

 • fűrészelés;
 • polírozás;
 • őrlés;
 • A szegélyezés és anélkül.

A fajok leírása

Annak ellenére, hogy mesterséges kő kerül kihelyezni a természetes kő, az első kő igénye, mint építési és befejező anyag az évek során egyre inkább egyre inkább. Köszönhetően az emberi élet számos területén használt slab széles választékának. A nagy és közepes méretű természetes termékek megtalálhatók a legkülönbözőbb textúrákkal.

 • A márvány termékeket díszítik, és néhány lágyság jellemzi. Az ilyen ládák könnyedén repedések, valamint éles hőmérsékletű hőmérsékleten deformálódnak. A márványlemezek vonzó nézete lehetővé teszi számukra a belső oszlopok feldolgozásához, falburkolat, lépcsőházak belsejében épületek, felvonók, nagyméretű épületek, fürdőszoba, szaunák, medencék. Egyes országokban a márványlemezeket az épületek homlokzata elválasztja.

 • Gránit – ezek a legnehezebb kő lemezek. Nem félnek a hőmérsékleti rendszerektől, a mechanikai sokkoktól. Ha összehasonlítjuk az ilyen lemezeket márványral és onixekkel, akkor vonzerejük egy kicsit rosszabb. Mivel a szilárd kő nagyon nehéz vágni, leggyakrabban egy nagy felület fedezésére szolgál.

  • Travertin. Ebből a kőből származó Sleba különbözik a tömegük hátralévő részétől. Általában nehezebb márvány. Ugyanakkor ugyanakkor jó erőt és lágyságot adnak. Gyakran a travertin lemezeket használják, amikor burkolják a magánház vagy egy nyilvános épület homlokzatát.

  • Az onyx-től. Ez a kő könnyen feldolgozható. A tervezők gyakran élvezik ezt a természetes anyagot a megjelenés fényűsége miatt. Az onyx eredeti, mint a márvány, de ugyanolyan lágyság és törékenység jellemzi. Ez a fajta lemez rejlik egy szokatlanul szép paletta és a minták kifogása. Gyakran előfordul, hogy a 0,15 m vastagságú anyag kis helyiségekben használatos.

  • Az akrilkőből. Ez az anyag nagy népszerűséget szerez az elmúlt években. Ennek a fajnak a részlegének igényét a rendelkezésre álló érték, valamint a jó fizikai jellemzők igazolják. A kész akriltermékeken nincsenek varratok, nagy szilárdságú és bakteriológiai ellenállásban rejlik. Az akril lemezek gyártásának szívében természetes kövek és akrilgyanták vannak.

  • Labradorita Slaba magas dekoratív jellemzőkkel rendelkeznek, így mind az építészetben, mind a helyiségek kialakítása során használják. Ez a kiváló minőségű építőkő jó teljesítmény jellemzői vannak.

  Hatály

  Luxus légkör kialakítása a belső térben, érdemes elkezdeni a falaktól és a nemet. Ha nagy burkolólap, a szépség, a természeti rajz Slabov és bonyolult színskála képes teljes mértékben nyilvánosságra a szépség természetes minta. A falra szerelt természetes kőből készült termékek, belső tárgyak, ablakpárkányok. Ebben az esetben lehetetlen, hogy jobban nézzen jobbra, mert amikor megfelelően kezelik, az anyag ragyog, felfedje a festékek és textúrák mélységét.

  Természetes kő, mint egy dekoratív befejezési lehetőség, kifogástalanul nézhet ki bármelyik szobából, a nappaliból a munkahelyi irodába. Az asztalokat gyakran használják az asztali, ablakpárkány, nagyméretű termékek komplex konfigurációval. A bázist gyakran elkülönítik gránit csempe, mivel a legtartósabb és fagyálló.

   A természetes kőből készült lemezek megfelelően díszíthetik a belső teret, elnyerhetik a padlót, amelyet antiszeptikus és nedvességálló képességek jellemeznek. Egy olyan szoba, amelyben a természetes kőből származó részletek mindig drágák, stílusos és elégségesek.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: