Tippek a műhelykötő kötény kiválasztásához

  Számos szakmák képviselői, mint a munkás munkaruházat kötény. Melyek ezek a termékek és hogyan válasszuk ki őket – fontolja meg ebben a cikkben.

  Mire van szükség?

  A kötények egyfajta overall. A munkás kötények rögzítve vannak az övre, és kényelmesebb működésre van szükség, gyakran nyaki hurok. Ez a hurok viszont rögzítve van a mellkasi tenderloin, amely 1 vagy 2 zsebbel rendelkezik. A kötények számos szakember (például építők, orvosok, szakácsok, valamint mindazok, akik nyitott tűzzel dolgoznak). Alapfunkció kötény – Védő. Ez a termék védi ruházat, valamint a bőr és a test az alkalmazottak a káros vegyi anyagok, a por, a szennyezés, chips, tűz és szikrák.

  Általában, Ezek a műhely vagy a termelés kötényei. Sűrűbbek, hatalmasabbak. A kötény lehetővé teszi steril munkakörülmények biztosítását. Ez fontos a vendéglátás területén dolgozó emberek számára, az orvosi intézményekben, a laboratóriumokban. Végül a kötény része a vállalati stílusnak, a munkavállalóknak, hogy egyetlen munkamechanizmusnak érezzék magukat.

  Bizonyították, hogy az egyenruhák viselése növeli a munkához való jogot és a fegyelmet. És ha a kötényben a vállalat logója is alkalmazható, akkor a márka tudatosságának javítása és a hirdetési cég egyéb céljainak javítása.

  Nézetek

  A kötény használatának módja szerint eldobható és újrafelhasználható. Az eldobható termékeket alkalmazzák az alkalmazottak védelmére és sterilitási feltételek biztosítására az orvosi intézményekben, a laboratóriumokban, a gyógyszertárakban, az étkezőszobákban, valamint a mindennapi életben.

  A kötés céljától függően különböző anyagokból lehet végrehajtani.

  Tarpaulin

  A tarpaultert tűzálló és víztaszító jellemzők jellemzik. Ez egy népszerű anyagot kínál a hegesztők varrócsavarjaihoz. Azonban fontos megjegyezni, hogy a hosszú távú termikus expozícióval rendelkező ponyva túlmelegedhet és világít. Elkerülje, hogy ez segítsen a skála működése során. Ponyvás kötények rövid távú hegesztéshez.

  Az ilyen termékek viszont azokra vannak osztva, amelyek különleges impregnálással rendelkeznek, és nincsenek. A Flame Retardant impregnálás Tűzállósággal rendelkező kötényeknél a fűtés elleni védelem megbízhatóbb.

  Spilkovy

  A spille természetes bőr, amely több rétegbe van elválasztva. Spiel kötény egy melltartóval varrva hegesztők, alapítók, metallurgisták, valamint más szakmák képviselői számára, amelyek munkája a nyílt tűz és az emelkedett hőmérsékletekhez kapcsolódik.

  Megvédi a hőmérséklet, a szikrák, a kopás és a szennyezés elleni hatását. Az anyag meglehetősen sűrű, de a puha, termékeket az ár rendelkezésre állása jellemzi. Érdemes megjegyezni és a spiloc tartósságát – nehéz megszakítani, és még átszúrni. A hátrányt a védőruha használatának szükségességének kell hívni.

  Bőr

  A bőrtermékeket az Okalin, szikrák, fröccsenés jellemzi. Ez nagy anyagi sűrűséggel jár. Ez a tény azonban ellentétes irányba is van – az anyag alacsony légáteresztő képességgel rendelkezik, amely túlmelegedés, kényelmetlenség esetén léphet fel.

  Nap

  Számos bőr kötények. Az anyag a szarvasmarhák bőrét, különleges védőfestékkel borították. Ennek következtében a termék felemelt tűzálló jellemzőket szerez, nem felmelegszik. A hátrány nevezhető, hogy az ilyen kötényeket nem könnyű megtalálni az eladásra.

  Szarvasbőr

  A Suede termékek alkalmasak hosszú hegesztés elvégzésére, de lehetséges, hogy élesítsük a skálát tőlük. Az anyagot a fűtés ellenállása jellemzi, gyorsan visszaállítja tulajdonságait és megjelenését a vízzel való érintkezés után.

  Radír

  A gumírozott munkaruházat általában orvosokat, vegyi és egyéb tudományos laboratóriumokat használ. Az anyag ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak, beleértve a savakat is. Nem szívja el a szagokat, könnyen tisztítható.

  Pamut anyag

  Az ilyen kötényeket a szakácsok és más vendéglátó személyzetek overájaként használják. Előnyei – Magas lélegzőség, mosás. Gyakran az ilyen egyenruhát különböző színekben végzik (például a márka létesítményének vagy vállalati színeinek stílusának megfelelően), a vállalat belső logói.

  A leírt anyagokat újrafelhasználható kötények varrására használják. Ha eldobható termékekkel beszélünk, más lehetőségeket használunk.

  Polietilén

  A termékek alkalmasak rövid ideig, akár több órára, működés. Nedvességálló, hipoallergens, hőre lágyuló (megtartja tulajdonságait az emelkedett hőmérsékletek körülmények között), védje a kémiai hatás ellen, és nem igényel különleges ártalmatlanítási feltételeket. de A légmentesség miatt a kötényben való munkavégzés kényelmetlen lehet.

  Polivinil-klorid

  Az anyag ajánlott a vegyi és orvosi szférák munkavállalói varrásához, mivel nem fél a savak és az alkáli, gyanták, kőolajtermékek hatásától. A 100 mikron vastagsága, a polivinil-klorid jobban ellenáll a mechanikai károsodásnak, mint a polietilén.

  Spandbond (laminált spandon)

  Az anyag nem hagyja ki a nedvességet és a baktériumokat, de teljesen légzést. Ez lehetővé teszi, hogy sok órát alkalmazzon egy laboratóriumban, amely az alkalmazottak kényelmét és biztonságát biztosítja.

  Anyag ellenáll a kémiai és fizikai expozíciót, és hála egy sima csúszó felületet ilyen kötény, szennyező anyagok, így kendővel könnyedén. Az anyag hipoallergén, amely szintén előnye.

  Kiválasztási kritérium

  A kötény megvásárlásakor fontos, hogy a termék megfeleljen a követelményeknek. A legszigorúbb kritériumok – a metallurgisták, hegesztők. A termékek nem félnek a nyílt tűz és a magas hőmérsékletek között. Természetesen a köténynek zökkenőmentesnek kell lennie a munka sajátosságaival. Tehát például, ha a hegesztő az impregnálás nélküli TARP kötényt használhat, akkor a metallurgist számára elfogadhatatlan. Számukra a terméknek különleges tűzálló impregnálással kell rendelkeznie.

  Fontos, hogy a termék megfeleljen a méretben – nem tette meg a mozgásokat, de nem túl ingyenes. A legtöbb esetben jövedelmezőbb vásárolni (varrni rendelhető) egy készlet kötény és védő megszakítók. Figyeljen a varrás minőségére – a vonalaknak simaaknak kell lenniük, és az anyagnak – nem kell előfizetnie.

  Értékelje a szerelvények megbízhatóságát. A zsebek jelenlétét a szabványok szabályozzák, de ha vannak, kényelmes.

  Általában minden terméknek meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

  • Kényelem – Ez közvetlenül befolyásolja a munkafolyamat biztonságát és a munkavállaló termelékenységét;
  • A funkcionalitás, azaz a munkakörülmények teljes körű megfelelése;
  • kopásállóság;
  • Könnyen érdekelhető, nemdohányzó szövetek használata, szép megjelenés – Ezek a tulajdonságok jobban kiemelték a szövetből származó termékeket.

  Hogyan varrhat egy kötényt a hegesztéshez, a vízvezetékhez és az asztalos munkához saját kezével, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: