Top 10 csavarhúzó

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt szakértői tanácsadásra van szükség.

A csavarhúzók a csavarhúzótól a nagyobb nyomaték és az ütő üzemmód miatt különböznek, ami lehetővé teszi a 3-10 mm menetátmérőjű csavarok és anyák meghúzását és kicsavarását. Ezt az elektromos szerszámot nem csak lakásjavításhoz, hanem autók, háztartási gépek és ipari gépek szétszereléséhez/összeszereléséhez is használják. Nézzük meg, melyik csavarhúzó a legjobb bizonyos feladatokhoz, figyelembe véve a népszerű termékek jellemzőit és a vásárlói véleményeket.

Legjobb csavarhúzók

A 10 legjobb csavarhúzót a nyomatékkapacitás, a súly, a sebesség, a sebességfokozatok száma, a test hossza és az alapján választottuk ki, hogy rendelkeznek-e extra funkciókkal. Mindezek a tényezők segítenek azonosítani a vezetőket és az erősségeiket, valamint a gyengeségeiket.

Jelöléshelytermék neveár
Legjobb csavarhúzó rangsor1Makita DTD171RFE23 727€
2BOSCH GDR 180-
 • 3.0Ah x2 tok
 • 17 010€
  3DeWALT DCF801D213 900€
  4Hitachi WH14DBEL8 375€
  5Metabo PowerMaxx SSD 12 BL 2.0Ah x2 tok12 319€
  6Makita DTD171Z12 890€
  7Metabo SSD 18 LTX 200 BL 0 doboz11 295€
  8RYOBI R18IDBL-09 500€
  9DeWALT DCF887N7 964€
  10Bort BSM-300I2 510€

  Makita DTD171RFE

  Értékelés: 4.9

  Makita DTD171RFE

  A Makita csavarhúzó az élen, amely számos előnnyel rendelkezik más modellekkel szemben. Az elektromos szerszám 4 állásban állítható ütőfunkcióval rendelkezik, 1100-3600 ütés/perc sebességgel. A sebességet itt is egy 4 állású kapcsoló állítja be 1100 és 3600 percenként között. A nyomaték a kategória egyik legnagyobbja, 180 Nm. Két elemmel együtt 3.0Ah x2 tok, tartozék tok és töltő. 1/4″ hatszögletű tokmány. Két háttérvilágító dióda szegélyezi, hogy rosszul megvilágított helyeken is használható legyen. Az ajánlások szerint ez az egyik legnagyobb teljesítményű modell.

  Úgy gondoltuk, hogy ez a legjobb csavarhúzó, mert két olyan speciális működési móddal rendelkezik, amellyel más modellek nem rendelkeznek. A tokmány “A” üzemmódban alacsony fordulatszámon forog, ami kényelmes a csavarok óvatos becsavarásához. Ha a csavar megnövekedett ellenállásba ütközik, a motor automatikusan növeli a fordulatszámot – a kezelőnek nem kell irányítania a folyamatot. Ha a csavarokat gyorsan kell behajtani, a “T” üzemmód maximális nyomatékkal indítja a forgást.

  Előnyök

  • a ház védve van a nedvességtől és a portól;
  • Van egy klipsz az övre akasztáshoz;
  • csúszásgátló párnák;
  • 4 sebességes sebességváltó.

  Hátrányok

  • magas érték;
  • nincs keménységbeállítás;
  • az alatta lévő terjedelmes akkumulátor megnehezíti a szűk helyekre való bejutást.

  BOSCH GDR 180-

 • 3.0Ah x2 tok

  Értékelés: 4.8

  BOSCH GDR 180-<li></div><p>3.0Ah x2 tok” src=”/wp-content/uploads/2023/02/581166195531-8310.jpg” height=”491″ title=”BOSCH NDK 180-</p><li>3.0Ah x2 tok>> BOSCH GDR 180Ah</p><p>A második helyezett a Bosch csavarhúzója, amely 18 V-os akkumulátorokkal működik, 3 V kapacitással.0 Ah szolgáltatott. A modell percenként akár 3600-as ütőfunkcióval és 2800-as üresjárati fordulatszámmal rendelkezik. A gyártó beépítette a hátrameneti és elektronikus sebességszabályozást, de nincs helyzeti sebességváltoztatás, ezért a termék a második helyen áll. Tartalmazza a csavarhúzó akkumulátortöltőt és a robusztus hordtáskát. A zuhanypanel hátulja gumibevonatú, ami megkönnyíti a kézzel történő nyomást a jobb nyomás érdekében. A hatlapos tokmány alatt van egy dióda egypontos lámpa.</p><p>Ezt a csavarhúzót a nagy csavarozási merevség ellenére nagy pontosság jellemzi azon a felületen, amelybe a csavarokat behajtja. A maximális nyomaték 160 Nm, és a jelentések szerint a szerszám még soha nem repesztett meg egy deszkát sem a fejrészen. Ha nagy csavarokkal/csavarokkal kell dolgoznia, és kényes összeszerelésre van szüksége, nézze meg ezt a terméket.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>LED háttérvilágítás;</li><li>az ergonomikus markolat;</li><li>övcsipesz;</li><li>Fogantyú egy tartalék bit számára.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>csak egy sebesség;</li><li>a lyukasztási funkció késői indítása;</li><li>magas költség.</li></ul><h3>DeWALT DCF801D2</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=DeWALT DCF801D2

  A harmadik helyezett a DeWalt csavarhúzója, amely három sebességváltó pozícióval rendelkezik, 950, 1950 és 2850 fordulat/perc határértékkel. Az ütési sebesség itt is 1000 és 3600 között változik percenként. Bár a meghúzási nyomaték 163 Nm-rel majdnem megegyezik a vezetőkével, a szerszám alulmarad a fent leírt elektromos szerszámmal szemben, mivel 12 V-os akkumulátorról működik, nem pedig 18 V-ról, mint a többiek. Rugós akkumulátorzár a levehető akkumulátorhoz. egyérintéses működés. Az alján lévő három dióda mutatja a töltöttségi szintet. A tulajdonosok visszajelzései szerint a tartós kefe nélküli motor és a 6 mm-es csavar meghajtásának képessége tetszik. Az amerikai gyártó 3 év garanciát vállal erre a modellre.

  Véleményünk szerint ez a legjobb csavarhúzó a súlya szempontjából. A motor súlya 800 g, ami nem túl nehéz a kéz számára. Összehasonlításképpen, a hasonló versenytárs modellek súlya akár 1.5-2 kg. Ha naponta 3-5 órát kell csavarhúzóval dolgoznia, akkor ezt válassza.

  Előnyök

  • Kefe nélküli, hosszú élettartamú motor;
  • Képes 6 mm-es csavar behajtására;
  • 3 állású sebességkapcsoló;
  • 3 év gyártói garancia;
  • Tartalmazza a stabil hordtáskát;
  • kényelmesen fekszik a kézben.

  Hátrányok

  • nincs diódás megvilágítás;
  • magas költségek;
  • hangosan zümmög.

  Hitachi WH14DBEL

  Értékelés: 4.7

  Hitachi WH14DBEL

  És itt van egy másik csavarhúzó egy robusztus kefe nélküli motorral és egy zseniális léghűtéses rendszerrel. Ez lehetővé teszi, hogy a szerszámot hosszabb ideig lehessen használni túlmelegedés nélkül. Az orsó fordulatszáma itt eléri a 2900 fordulat/perc fordulatszámot, a sokkoló funkcióval 3200 fordulat/percig. De a sebességváltónak nincs fokozatválasztója. 160 Nm nyomaték. A 142 mm-es tokhosszúságot a vásárlók szeretik a véleményekben, mert lehetővé teszi, hogy nehezen hozzáférhető helyekre jusson be. Acélkapocs az oldalon a gyors kézi kioldáshoz. A hátulján egy zsinór is található, hogy a csuklójára akaszthassa, és megakadályozza, hogy véletlenül kieszen.

  Ez a modell a többi akkumulátoros csavarhúzóhoz képest akár 25%-kal nagyobb autonómiával rendelkezik. Ezt az eredményt az akkumulátor 4 x kapacitásának felhasználásával éri el.0 Ah alapfelszereltségként. A csavarhúzó feszültségfelvétele 14.4 V és aktív vezérlőrendszerrel is rendelkezik, amely szintén segít az akkumulátor energiájának megőrzésében. Ha olyan helyen dolgozik, ahol nem tudja feltölteni akkumulátoros csavarhúzóját, válassza ezt.

  Előnyök

  • Jó léghűtés;
  • könnyen kezelhető indítógomb;
  • van hely egy extra bitnek;
  • diódák a töltésszint érzékelésére;
  • A klipsz megkönnyíti az övön való viselést.

  Hátrányok

  • egyfokozatú sebességváltó;
  • magas költség.

  Metabo PowerMaxx SSD 12 BL 2.0Ah x2 tok

  Értékelés: 4.7

  Metabo PowerMaxx SSD 12 BL 2.0Ah x2 eset

  A Metabo akár 4000 löket/perc ütésszámú ütvecsavarkulcsot kínál. A szerszám nyomatékértéke 140 Nm, és olyan kötőelemekhez alkalmas, amelyek élettartamuk végére értek. A technológia is hozzájárul ehhez

   Maximális energiatermelés és kíméletes töltés. Az orsó fordulatszáma akár 2500 fordulat/perc is lehet. A kefe nélküli motor kisebb helyigényű és hosszabb élettartammal rendelkezik. A gyártó egy hordtáskát, valamint két akkumulátort biztosít 2,5 t/perc kapacitással.0 Ah és 12 V. A termékre 3 év garancia vonatkozik. A kézművesek véleménye szerint a csavarhúzó teste gumibevonatú kiemelkedésekkel rendelkezik. Ez tompítja az esés okozta ütést és csökkenti a sérüléseket.

   A csavarhúzó fém fogaskerékfedéllel rendelkezik, amely gyorsabb hőelvezetést tesz lehetővé. Ez több időt biztosít a folyamatos működéshez. Az akkumulátoros csavarhúzó másik előnye a kis akkumulátor. Sokkal kompaktabb, mint más modellek, így könnyebb vele dolgozni a bútorfülkékben vagy az autó motortérben.

   Előnyök

   • klipsz a felakasztáshoz;
   • A masszív és sérülésálló tok;
   • Két érintéssel történő akkumulátorcsere;
   • percenként akár 4000 lökést is képes leadni.

   hátrányok

   • Néha véletlenül beakad a visszafordító gomb;
   • csak egy sebesség.

   Makita DTD171Z

   Értékelés: 4.6

   Makita DTD171Z

   Ez a csavarhúzó teljes mértékben megegyezik a véleményvezérrel, de az akkumulátor, a tok és a töltőállomás nélkül érkezik, így az ára feleannyiba kerül. Akkor érdemes megvásárolni, ha már van egy 18 V-os Makita elektromos szerszám, amivel pénzt takaríthat meg. 180 Nm nyomaték és két LED biztosítja a kiváló láthatóságot a rosszul megvilágított területeken. A felhasználók visszajelzései szerint az intelligens rendszer gondosan kezeli a tartozékokat, kötőelemeket és anyagokat. Ez az elektromos szerszám nem tépi le a “fejeket”, és a helyükön tartja a csavarokat. Van egy csavarhúzó üzemmód is, ahol a forgás teljes sebességgel indul, és utána szinte megáll, így nem veszíti el a kötőelemeket.

   A csavarhúzót azért emeltük ki a legjobbnak, mert az alján található információs panel tájékoztatja a kezelőt az összes üzemmódról és folyamatról. Minden üzemmódot a tokmány alatt található gombbal lehet váltani, és a kijelzőpanel mutatja, hogy van-e áramütés, az akkumulátor állapota, aktív-e a “T-1” vagy a “T-2” funkció, elindult-e az “A” üzemmód, vagy a hátramenet be van-e kapcsolva. Egyfajta kijelző, amely megkönnyíti egy összetett csavarhúzó kezelését.

   Előnyök

   • időjárásálló tok;
   • gumírozott fogantyú;
   • LED háttérvilágítás;
   • kefe nélküli motor.

   Hátrányok

   • nincs ügy;
   • kényelmetlen a ravasz fölé nyúlni a sebességváltáshoz;
   • Az akkumulátort és a töltőt külön kell megvásárolni.

   Metabo SSD 18 LTX 200 BL 0 doboz

   Értékelés: 4.5

   Metabo SSD 18 LTX 200 BL 0 doboz

   A Metabo SSD 18 LTX 200 BL csavarhúzó gumírozott burkolattal rendelkezik, és jól fekszik a kézben. 18 V-os akkumulátorokkal való működésre tervezték, és nagy teljesítményű kimeneti teljesítménye jellemzi. A modell 4 000 fordulat/perc és 2 900 fordulat/perc sebességű ütőfunkcióval rendelkezik. A gyártó biztosított egy újrapozícionáló és elektronikus sebességszabályozót, de a sebesség nem kapcsolható pozitívan. A csavarhúzó súlya 1.3 kg. A szerszámozáshoz hatszögletű tokmány áll rendelkezésre HEX szárakhoz. Akkumulátor és töltő nélkül szállítják, de puha burkolatbetéttel rendelkezik.

   Ezt a csavarhúzót a legjobb csavarhúzóként emeltük ki a nyomaték szempontjából. 200 Nm az egyik legnagyobb nyomatékkal rendelkezik. Az intelligens ütközőrendszer biztosítja, hogy az elektromos szerszám magabiztosan vezeti a kötőelemeket az anyagba, ahelyett, hogy a mesterember karját csavargatná.

   Előnyök

   • A gumibevonat növeli a tapadást;
   • Praktikus kioldó;
   • továbbfejlesztett hűtőrendszer;
   • övcsipesz.

   Hátrányok

   • akkumulátor nélkül;
   • egysebességes sebességváltó;
   • Dobozban eladva.

   RYOBI R18IDBL-0

   értékelés: 4.4

   RYOBI R18IDBL-0

   A Roby ONE+ sorozatú, 18 V-os akkumulátoros csavarhúzója a sorozat következő modellje. Szerszámváltó fémfedéllel a hőelvezetés felgyorsítása érdekében. Kefe nélküli motor a kompakt méretek és a hosszú élettartam érdekében. a kalapács 3.900 fordulat/perc sebességgel fúj, és egy 3 sebességes kapcsoló vezérli 650, 1.700 vagy 3.000 fordulat/perc sebességgel. Az ütésálló PZ2 bit és foglalat adaptert tartalmazza, minden mást külön kell megvásárolni. A vásárlók azt válaszolták, hogy tetszik nekik, hogy a készülék a fej lehúzása nélkül csavarja be a csavarokat, ami segít megőrizni a felület épségét.

   Ezt a csavarhúzót a legigényesebb csavarozási feladatokhoz ajánljuk, 200 mm hosszú. A nyomaték 270 Nm. Ez a legerősebb berendezés a professzionális szerszámok kategóriájában. Rendelkezik a teraszok és padlóburkolatok összeszerelésének módjával is, ami kibővíti a felhasználási területét.

   Előnyök

   • teljesen gumírozott fogantyú;
   • ergonomikus markolat;
   • súly 1.1 kg;
   • helyes T-test súlyozás.

   Hátrányok

   • A hosszú akkumulátor modul tovább nyúlik, mint a tokmány;
   • csak “test” eladó.

   DeWALT DCF887N

   Értékelés: 4.3

   DeWALT DCF887N

   És itt egy másik nagy teljesítményű csavarhúzó 205 Nm nyomatékkal. 3 fokozatú sebességváltóval rendelkezik, amely 1000, 2800 és 3250 fordulat/perc fordulatszámon kapcsolható. Akár 3800 löket kapacitásával lehetővé teszi a magabiztos csavarozást vagy kicsavarást. A zuhanyfej méretei 134x195x22 mm, így szűk helyen is könnyen kezelhető. Kefe nélküli motor és fém fogaskerékfedél a túlmelegedés nélküli üzemidő meghosszabbítása érdekében. Annak érdekében, hogy a bitek mindig kéznél legyenek, de ne vesszenek el, a gyártó a készüléket mágneses paddal látta el. A csavarhúzó olyan erősen csavarodik, hogy a szokásos bitek elcsavarják a “fejet”, ezért speciális bitekre van szükség.

   A felhasználók visszajelzéseikben dicsérik a csavarhúzót a munkaterület kiváló minőségű háttérvilágítása miatt, amely három LED-del van ellátva a foglalat körül. A versenytársak modelljeiben legfeljebb egy vagy két izzó van. Ha gyakran kell használnia a csavarhúzót rosszul megvilágított helyeken, a háttérvilágítás nem csak egy marketingfogás, hanem valóban fényes és nagy fényfoltot biztosít.

   Előnyök

   • Három sebesség;
   • kefe nélküli motor;
   • Rövid test 134 mm;
   • övcsipesz az övre történő rögzítéshez;
   • három év garancia.

   Hátrányok

   • nincs motorfék;
   • Akkumulátor nélkül;
   • Egyeseknél a csatlakozóblokk kissé rosszul van beállítva.

   Bort BSM-300I

   Értékelés: 4.2

   Bort BSM-300I

   Egy 250 wattos, 100 Nm nyomatékú, vezetékes csavarhúzó teszi teljessé áttekintésünket. Az elektromos szerszám kefés motorral készül, de a grafitelemek cseréje egyszerű – minden manipuláció a szerviznyíláson keresztül történik, és nem szükséges szétszerelni a készülékházat. A T-alak megfelelő súlyozással rendelkezik és jól illeszkedik a kézbe. A meghajtó akár 3600 fordulat/perc sebességgel is képes ütni és forgatni a tokmányt. A készlethez egy tartalék kefepár és egy bit tartozik. Fordított forgatás az elakadt csavar eltávolításához. A vélemények szerint a feltűnő mechanizmus itt funkcionális és nem rosszabb a drágább modelleknél. Egyesek azt állítják, hogy minden 3000 meghajtott csavarból legfeljebb 20-nak ütötték le a fejét.

   Ez a csavarhúzó kiemelkedik a megfizethető árával. A legtöbb javításhoz elegendő a 100 Nm csavarerő. A gyártó 5 év garanciát is ad, ami nagyon nagylelkű.

   Előnyök

   • kényelmes T-karosszéria súlyelosztás;
   • Nem csúszik ki a kezéből;
   • súly 1.1. kg;
   • a működési idő semmilyen módon nem korlátozott.

   Hátrányok

   • műanyag ház;
   • néha nagyon forró;
   • gyenge bitmegtartás;
   • rövid kábel 2.5 ;
   • a kefés motor élettartama rövidebb.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: