Tükörpanelek falakhoz

A belső frissítés egyik szakasza a falak, a mennyezet és más felületek tervezése a szobában. A nagyobb kereslet ezen a területen tükörpaneleket használ a falak számára, amelyeket széles választékban kínálnak. Ezek a befejező anyagok számos minőségi jellemzővel rendelkeznek, és vonzzák előnyeit.

   Az ilyen paneleknek köszönhetően kellemes légkört teremthet, vizuálisan növelheti a helyet, és mindezt kis befektetésekkel.

   Fajták

   A tükrözött paneleket különböző verziókban kínálják, de először a fő előnyöket kell kiválasztani, hogy olyan népszerűvé tette őket. A telepítéshez nincs szükség speciális készségekre és speciális berendezésekre. A panelek alkalmasak bármilyen felület kialakítására. A szoba tükrözésének köszönhetően több helyet látunk vizuálisan, amely a kompakt helyiségek szempontjából releváns. Gondoskodjon a felületre könnyedén és festve.

   Érdemes megjegyezni ezt A panelek rugalmasak, így még ívelt felületeken is felszerelhetők, függetlenül attól, hogy ez egy oszlop, bútorrész vagy ív. A termék tökéletesen kombinálódik a dekoráció többi elemével, így frissítheti a belső teret, és frissességet készíthet. Ami a más jellemzőket illeti, a tükrözött panelek telepítése javítja a zajszigetelést. Különböző típusú panelek vannak a piacon, a tükrök hagyományosak, színezettek, sőt az öregedés hatásával is. Kívánt esetben a tükröző rész lehet tömítés, amely lehetővé teszi, hogy egyéni dekorációt kapjon.

   Az ilyen felület gyártásához modern technológiákat használnak, mivel különböző anyagok használhatók. A leggyakoribb az akril panelek. A Plexiglas formázható és extrudálható, de a jellemzők gyakorlatilag nem mások. A fő jellemzők a magas sztrók szilárdságú, megnövekedett nedvesség ellenállás, ellenállás magas hőmérsékleteknek, ultraibolya sugárzás és a kiváló tükör. Azonban az anyag könnyen karcolódott, így ilyen burkolattal kell kezelni szépen. Az akril lapokat maximum 3050×2050 mm méretű és 2-3 mm vastagságú. Ezek olyan dekoratív anyagok, amelyeket különböző tervezési megoldásokban kínálnak.

   A tükrözött panelek polisztirolból készülnek, amely magában foglalja a gumit. Az ilyen dekoráció tulajdonsága rugalmasság, a kémiai hatások ellenállása, a hatások magas ellenállása. A gumi és kompozit anyagnak köszönhetően a mikrocickok nem ijesztőek, ráadásul az ilyen felület feldolgozása meglehetősen könnyű. A lemezek vastagsága 1-3 mm, ha ez a szám nagyobb, a rugalmasság romlik, az anyag sokkal törékeny.

   A belső dekorációkhoz az ilyen panelek a legjobban megfelelnek. A műanyag fali paneleket a fürdőszobák és a helyiségek díszítésére használják, ahol magas páratartalom van, mivel az anyag tökéletesen illeszkedik ilyen feltételekkel. Víz esetén a műanyag nem deformálódott, ellenáll a vegyi anyagoknak, így különböző tisztítószerekkel vigyázhat.

   Az ilyen panelek könnyen fúrhatják, hajlíthatók és csendesek a hagyományos eszközökkel, amelyek minden otthonban lesznek. A műanyag fekvés tekercsben vagy csempékben felszabadul.

   Hatály

   A különböző anyagokból származó tükrözött panelek a falak és a mennyezetek befejezésére szolgálnak, Végezze el a dekoratív elemek feladatait a belső kialakításban. Annak ellenére, hogy nem helyettesíthetik a rendes tükröket, mégis a népszerűség csúcsán maradnak az eredeti belsőépítésének képességének köszönhetően. A műanyag paneleket leggyakrabban a mennyezet fedezésére használják, a mesterek szeretnek kombinálni őket a gipszkarton struktúrákkal. Ebben az esetben az elemek a központban találhatók, a tükrök ragasztása átlósan, vagy mozaikot hoz létre az eredeti rajz megszerzéséhez. A mount-nek köszönhetően A fény szétszórja a szobát, és vizuálisan bővíti a helyet.

   Fali termékek használhatók A folyosókhoz, a nappalihoz és az irodákhoz, a műanyag és akril panelek kombinálása. Azonban a teljes felület anyaga nem ajánlott, mivel a bevonat tökéletesen sima A terméket egy adott területre helyezzük, baguette keretezhető. Érdemes megjegyezni, hogy a tükörpanelek képesek befogadni a szellőzőrendszereket és a kommunikációt, ami egy másik előny.

   Hogyan válasszuk ki?

   A tükörpanelek széles skálájának és kialakításának köszönhetően dönthet úgy, hogy a választás nem olyan egyszerű. Kezdjük, meg kell dolgozni egy tervet a helyiségek megtervezésére, mivel jellemzői, feltételei és egyéb tényezők, amelyek befolyásolhatják a befejező anyagot. Ha a műanyag termékeket figyelembe vesszük, figyelmet kell fordítania a merevségi mutatóra, hogy a bordák bizonyítéka. Befolyásolják a dekoratív anyag erősségét. Ahhoz, hogy helyes legyen, meg kell tanulni a terméket. Az elülső oldalon nem lehet látható a merevség bordáihoz, de mi többé, az állomás növekedése.

   A tükörlemezek síkja sima és sima, fontos, hogy figyelembe vegye a külső felület vastagságát, amely az anyag minőségéről beszél. A dokkoló hornyok befolyásolják az összeszerelési munka sebességét és eredményét. Fontos, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az anyag nem sérült, különben a dekoráció már nem tűnik tökéletesnek és bemutathatónak. Ha sok ultraibolya esik a szobába, akkor jobb, ha megállítja az akril paneleket, amelyek tökéletesen megbirkóznak az ilyen feltételekkel. Ezenkívül az anyagnak van egy ragasztó alapja, ami azt jelenti, hogy a telepítés nem sok időt vesz igénybe. Az ilyen arcú termékek kívül használhatók, mivel tökéletesen megbirkózik az időjárási viszonyokkal és a hőmérsékletcseppekkel.

   Beépítési

   Annak ellenére, hogy a tükörpanelek telepítése az egyik legegyszerűbb, és mindenki megbirkózhat vele, meg kell kezdeni, meg kell vizsgálni a szakemberek utasításait és ajánlásait, hogy minőségi eredményt kapjanak. Egy öntapadó alapú anyaggal könnyen kezelhető, úgy tűnik, hogy elegendő a védőfólia eltávolítása és a felülethez rögzítve. Azonban meg kell őrizni, és óvatos. Tehát számos olyan szabály, amely segíti a kiváló minőségű dekoratív arcot.

   • Először is meg kell tisztítania a felületet és győződjön meg róla, hogy tökéletesen sima, különben lesz torzítás a tükörben, és a dekoráció már nem néz ki. A beton, a kő, a fa, a karton. Hengerelt műanyagok tekercsek a síkon, és egy napig kiegyenesednek – ez egy fontos lépés.

   Nem érdemes valami nehézséget tenni, mert a karcolást és a panel károsíthatja.

   • A telepítés során ezt meg kell érteni A kompozit anyag különböző hőmérsékleteken bővíthető és szűkíthető, ezért fontos, hogy a rés a tükörpanelek között 0,5 mm-re hagyjuk. De ha a fürdőszobáról vagy a konyháról beszélünk, akkor jobb, ha 1 mm-t hagyunk. Ne aggódj, hogy a hiányosságok láthatóak lesznek, mivel gyakorlatilag nem észrevehetőek. A műanyag szükséglet vágása az elülső oldalról, a feldolgozáshoz jobb a nagysebességű eszközök használata. Törölje a védőfóliát közvetlenül a panel felszínre történő behelyezése előtt.

   • A panelek típusától függően különböző telepítési lehetőségek vannak. Ha a kerethez csatolt műanyag termékeket használ, fémzárókat, csavarokat vagy görgőket kell használnia. Az ilyen rögzítő módszer tökéletes a hosszú hosszúságú termékek használatához, amelyek a fal felé néznek. A folyékony körmöket vagy ragasztót gyakran rugalmasabb tükörpanellel való együttműködésre választjuk. Ilyen esetekben elő kell illeszteni a síkot, távolítsa el a dugókat és zárja be a hibákat. Ezt a módszert alkalmazzák az akril panelekkel, amelyek lágy alapon különböznek egymástól.

   • A felsorolt ​​módszerek bármelyike ​​egyszerű, így a telepítés önállóan történhet. Az ilyen panelek használata lehetővé teszi, hogy jelentősen mentse el, mivel sokkal olcsóbbak, mint más típusúak. Ezenkívül a telepítési folyamat során a por, az építési szemét vagy zavartság marad, és ez egy jelentős plusz.

   Gyönyörű példák a belső térben

   Hogy megértsük, hogyan nézhet ki a szoba tükörpanelekkel, Megismerheti magát a tervezési lehetőségekkel, és lásd a példákat.

   • Itt van egy lehetőség az akril tükör panelek bélésével.

   • Panelek telepítése a konyhában Rombami-ban.

   • Példa arra, hogy a tükör felé nézhessen vizuálisan a kompakt fürdőszobában lévő helyet.

   • Panel díszített tükörrel, amely bármilyen hálószobát és nappalit díszít.

   • Eredeti és megfizethető helyiség.

   Hogyan kell telepíteni egy tükörpanelt a falon, nézze meg a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: