Üvegberendezés a fürdőszobában belső kialakításban

A modern apartmanok lakói gyakran csodálkoznak a megfelelő dekoráció kiválasztása a fürdőszoba falaihoz. Mindenki tudja, hogy ez a magas páratartalom és a tervezésű szoba az optimális lehetőséget kell választania. Leggyakrabban a fürdőszobát kerámia csempével elválasztják, egy ilyen anyag alkalmas kis helyiségekre. Egy nagy fürdőhöz választhat üvegablakokat, ez egy olyan anyag, amelyet nem használtak olyan régen, amikor a belsőépítészet során. Milyen előnyei vannak, és ebben az anyagban hiányosságok vannak.

Mi az anyag?

Minden lakásba megy, és megvizsgálja a fürdőszobát, leggyakrabban láthatsz egy csempézett falazat. Ez az anyag minden bizonnyal sok előnye van, mivel ez a javítás hosszú ideig történik. Ez egyrészt a csempe előnye, másrészt hátránya, mivel néhány év elteltével egy ilyen bevonat zavarja, hogy valahogy megváltoztatni a fürdőszobát. Talán néhány azok közül, akik meg akarják szakítani a csempe, és a csempe új verzióját 2-3 éven belül megítélik, ez egy meglehetősen fáradságos folyamat.

Sokkal könnyebb befejezni a fürdőszobát az üveg kiválasztásához. Ez az anyag a piacon nem volt olyan régen. Gyakrabban használják a boltokban, a kormányzati szervek falainak díszítésére. A német szakemberek kifejlesztették ezt az anyagot, hazánkban az üvegkészletek nem sikerült nyerni annyi népszerűséget.

Az ilyen háttérképek a falak bevonása, amely hasonló szerkezetében az üvegszálas szövetekkel. A fonal előállítása során minden káros anyag származik. Ez az anyag környezetbarátnak nevezhető, így a gyermekszobának befejezéséhez is eljuthat. Az üvegszálas vászon használható magas páratartalmú szobában, ezért nagyon fontos lesz a fürdőszoba befejezésekor.

Az ilyen környezeti anyagok hitelesítettek, az “A” háttérképként jelzik őket. Nem csoda, hogy ezt az anyagot az MCDonalds hálózati éttermek befejezésekor használják, amely a magas környezetvédelmi követelményekről ismert.

Az ilyen üveg ablakok 30 évesnél fiatalabbak, ami lehetővé teszi, hogy jelentősen mentse a költségvetést, ez az idő nem kell aggódnia a szoba javításáról.

A FIBERGLASS háttérkép befejezésével frissítik a szoba kialakítását legfeljebb 20-szor, minden alkalommal, amikor új színeket használnak a színezéshez.

Üveganyagok gyártása során az anyagot speciális kompozícióval dolgozzák fel, amely speciális merevséget eredményez, és növeli a bevonat víztaszító tulajdonságait. Különleges festékeket használnak további bevonatok védelmére.

Az anyag nagyon tartós, nem lehet törött vagy szünet, nyúlik. A termelésben csak természetes anyagokat használnak, mint például a kvarc homok, a szóda, a mészkő és a dolomit. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nincs gomba és penész tápközeg, a felületen üveg ablakokkal nem jelennek meg.

Az anyagot ezenkívül speciális eszközökkel áztatják, amelyek védik a felületet a mikroorganizmusok kialakulásából.

Azok számára, akik kedvelik a festett felületeket, kiválaszthat üvegablakokat festés alatt. Mivel a rajzok tartománya kicsi, jobb, ha minden alkalommal új színben átfedi a tapétát, ezáltal megváltoztatja a szoba kialakítását.

Sajátosságok

A játékok két típusra oszthatók: sima és dombornyomott. Az ujokat a falak elválasztják, ha további festményt vagy ragaszkodnak rájuk háttérképet. Míg a megkönnyebbülés háttérképek olyan textúrával rendelkeznek, amely még több festékréteg alkalmazása után is látható.

Mindkét típusú háttérképek ugyanolyan pozitív jellemzőkkel rendelkeznek.

 • Nagy szilárdságú. Az anyag nem szolgál egy tucat évig.
 • Anti-Vandal tulajdonságok, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje a bevonatot a háziállatok karmaiból.
 • Termelésükben csak természetes összetevőket használnak, ami az elemeket környezetbarát és biztonságos az emberek és az állatok számára. Az anyagbiztonságot a tanúsítvány igazolja.

 • A GineLoboes magas tűzbiztonsági biztonsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi számukra, hogy olyan helyeken használják őket, ahol nagyszámú ember (kórházak, iskolák, üzletek) lehet. Otthon használhatja őket a konyhában, azaz a szobában, ahol a kemencék, sütők.
 • Az anyag könnyen kezelhető, magas nedvességállósággal rendelkezik. A háttérképek mosószerekkel és fertőtlenítőszerekkel moshatók. Nem is felhalmozódnak statikus elektromosság, a por nem vonzza őket.

 • A goolomes hurokszerkezete van, így lélegzik, kedvező éghajlatot támogat a szobában.
 • A Fibergiter legfeljebb 20-szor lehet festeni, amelynek köszönhetően megváltoztathatja a tervet és a belső teret a szobában.
 • Az anyag könnyen ragasztható a beton bevonatokon, vakolat, tégla, fa és gipszkartonból készült falak.

Anyagot, és lehetővé teszi a kis felületi hibák elterjedését, nagy hibákkal lehetetlen lesz elrejteni őket. Ezért a falakat a ragasztás előtt kell elkészíteni: Ők igazodnak, a primert alkalmazzák. A primer után 3 órával a munka megkezdése előtt ellenáll.

Ha az anyag értékéről beszélünk, akkor valószínűleg nem tulajdonítható az előnyöknek. Az áruk magas ára kapcsolódik azzal a ténnyel, hogy az anyagot nehezen lehet tenni, ráadásul nemcsak tapétát kell megvásárolni, hanem a ragasztót is.

Az anyag kiválasztásakor vegye figyelembe azt a tényt, hogy különbözőek lehetnek a változatosságban. Jobb választani az első, mivel a második lehet hiányosságok formájában egy nem szigorú textúra vagy homályos minta a vászonon.

Néha fából készült háttérképet lehet elkapni a piacon, nem különböznek lényegtelen minőségben.

Hogyan válasszuk ki?

Amikor kiválasztja az üvegszéleket a fürdőszobában, különös figyelmet kell fordítania a nedvességállóságukra. Ha az anyagot festés alatt ragasztják, akkor a vászon is elhelyezhető olyan helyeken, ahol közvetlenül érintkeznek a vízzel.

A háttérképek különböző változatokban vannak kiadva: A falak, a mennyezetek, valamint az univerzális modellek beillesztéséhez. A fürdőszobában ajánlatos egy univerzális változatot választani, amilyen gyakran nemcsak a falak, hanem a mennyezet is alapos javítást igényel.

Az üveg kiválasztásakor figyelembe kell venni a fürdő fürdő méretét. A kis helyiségek esetében a tervezők azt tanácsolják, hogy egy szerény textúrával rendelkező ruhát választsák, széles képeket választanak ki egy nagy szobában. A fürdőszoba színével határozta meg, hogy kapcsolatba léphet a boltban lévő szakemberekkel, segíteni fogja a megfelelő opció kiválasztását egy speciális program segítségével.

A festék színének kiválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy a bankban úgy tűnik, hogy a sötétebb hang, mint a falra néz. A fürdőszobában általában kék, zöld, kék színű árnyalatokat választanak.

Gyakran szürke, bár ilyen hang hideg érzést okozhat.

Az anyag meglehetősen drága, ezért fontos, hogy a legmegfelelőbb választás. 

A vásárlás előtt különös figyelmet kell fordítania bizonyos pontokra.

 • Óvatosan ellenőrizze az anyag széleit, nem szabad összeomlani vagy tekerhetnek.
 • A kép kiválasztásakor fontos megérteni, hogy a festékfogyasztás a mélységétől függ.
 • A legnépszerűbb gyártók a Németország és Svédország vállalatok. Számos fogyasztó vélemény van a hálózaton feltüntetve.

Az üveggel való munkavégzéshez speciális ragasztót kell vásárolnia, mivel a szokásos háttérkép opció nem alkalmas számukra: az anyag elég nehéz. Több, mint ez a ragasztó teszi maguk a glazerek gyártóit, szorosan záró vödörbe csomagolva. A ragasztóösszetétel rózsaszín színű lehet, hogy az alkalmazás során látható legyen.

A háttérkép kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a minőségükre.

Fontos megérteni, hogy a megjelenése a tapéta a tekercs nem lesz mindig ugyanaz a felszínen, míg a falon, egy érdekes ömlesztett mintát lehet áztatni egy görgővel.

Hogyan kell ragasztani?

Annak érdekében, hogy a tapadási háttérképet gyorsan és problémamentesen festeni kell, meg kell hallgatni a szakemberek tanácsát:

 • Vágja az anyagot az uralkodó követi, így a beillesztés jobb lesz;
 • A dísz nem lehet túl bonyolult, vegye figyelembe a kép dokkolását a szoba sarkában;
 • A feldolgozott felületre egy előre vékony ragasztót kell alkalmazni;
 • Amikor a vászon felszíne teljesen száraz, folytassa a festési folyamatot.

Az áruk kiválasztása, megbízhatod a gyártók hírnevét, És kérheted a tapétát az eladóból. A matrica után a próbaelem világossá válik, hogy az anyag milyen lesz a felületre.

Munkához a ragasztó mellett a következő eszközöket használják: spatula, görgős, tartály ragasztóösszetételhez.

Egy nagy szoba esetében az Aquamashin megvásárlása sok időt és erőfeszítést fog megtakarítani.

Ragasztó szemüveg csak sík felületen. Biztonságos és kiváló minőségű eredményt kaphat bizonyos szabályoknak való megfelelés során.

 • Mielőtt elkezdené a falat és a mennyezetet, fel kell készülnie. A vakolat régi rétegét veszik le, a megfelelő helyeket meg kell élesíteni, igazítsa a mennyezetet.
 • Az ablak alatt az ablakokat le kell zárni, nincs tervezet.
 • A mennyezet megjelölése, vágja a háttérképeket darabokra, amelyek a szobához szükségesek. Ahhoz, hogy megjelölje a falakat rájuk, átlósan mozognak, a ponton a kereszteződésük lesz a központ, és érdemes őshonos.
 • A tapéta ragasztót külön kell megvásárolni. Alkalmazza a felületre egy kis területen, hogy ne verejtékezzen, amíg a háttérkép csatolódik.

A falon lévő háttérképek rögzítéséhez a ragasztót a felületre kell alkalmazni, és csatoljon egy vászonot. Ha a ragasztóanyagot a falra helyezzük, és nem a háttérképen. A gumi spatula használatával megszabaduljon a légbuborékoktól. Ha további festményt terveznek, a vászonnak megbízhatónak kell lennie, ezért ugyanazt a kompozíciót használja, mint a ragasztáshoz. Ragasztó alkalmazása a felületre, fontos figyelembe venni, hogy a túlzott felhasználás arra a tényre vezet, hogy a bevonat elválik a falaktól.

A tapétafestés lehetővé teszi a belső belsejét, bármely kiválasztott színsémában elvégezhető. A színezés két navigációban történik, az intervallumnak legalább 12 órásnak kell lennie.

A latex fényes és félig kincses festékek jobban alkalmasak a festésre.

Az anyaggal való együttműködés során a specifikus biztonsági szabályok megfelelnek. A tapéta vágása során összeomlik, így védőszemüvegekben és különleges ruhákban dolgoznak. A vízszűrő befejezése után a kis részecskéket eltávolítják a padlófelületről, a szoba jól szellőztethető.

Goolomes – A termék nem ismeri meg teljesen a fogyasztók számára, és a felhasználásukra vonatkozó felülvizsgálat ellentmondásos. A rossz minőségű anyagok használata és az elégtelen tapasztalatok használata, ha dolgozik, nem mindig teszi lehetővé a kívánt eredmény elérését.

Az üveg ragaszkodásakor jobb, ha az ilyen javításokat már elvégzett szakemberek segítségével alkalmazzák.

Gyönyörű példák

Az üvegszálas háttérképek a legmagasabb tartós anyag a falburkolatok számára ma.

Ezzel az anyag felhasználásával számos textúrát és színeket választhat, amelyek bármilyen fürdőszobaberendezésbe mennek.

A látványos, gazdag kék üveg ablakok kiváló alternatívává válnak a csempe számára.

Fürdőszoba világos pasztell színekben.

Stílusos belső kialakítás szürke árnyalatokban.

Ezzel, míg még mindig új anyag, bármely szobában javíthatsz, de a fürdőszobában az üveg ablakok tökéletesek. Ez a bevonat tartós és biztonságos, nem igényel különleges ellátást és hihetetlenül vonzó. A gyártók szerint a jó ellátás élettartama legalább 20 év.

Arról, hogy hogyan lehet az üvegablakokat a saját kezével, az alábbi videóból tanulhatsz. 

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: