Válassza ki a fagyálló kesztyűt

Sok ember számára a súlyos fizikai munka az állandó jövedelem. Ilyen esetekben a kezek sérülése és a káros külső hatások védelme releváns lesz. A munkakesztyűknek köszönhetően a bőr sérülésének valószínűsége jelentősen csökken. Télen a fagyálló kesztyűk nagy igényben élvezik.

Sajátosságok

Kesztyű gyapjú béléssel, a védőfunkció mellett még mindig felmelegszik. Kényelmesek a használatra. Az ilyen típusú védelmi eszközök tökéletesen alkalmasak az emberek számára.

Élvezik a hó tisztítását, vágva az erdőt, mászás közben. A polimer bevonó kesztyű jól védett a csökkentett hőmérsékletektől.

Elengedhetetlenek a téli kerti munka végrehajtásakor. A fűtőréteggel rendelkező ujjatlanok általában akkor használják, ha nincs szükség a megnövekedett kézérzékenységre.

Nézetek

A fagyálló kesztyűk több fajtára sorolhatók. Kiválasztja a könnyű béléssel és sűrű szigeteléssel rendelkező modelleket. A hideg kulcsfontosságú tényező során a szál összetétele. Az alacsony hőmérséklet elleni jó védelem a mesterséges vagy természetes szőrme pamut kesztyűt biztosít.

Olajálló modellek igény szerint. Ők szándékosak A benzin és más kőolajtermékek védelme, amely télen ideális. A védő bevonó kesztyű gyártása rendkívül alacsony hőmérsékleten, sok gyártó be van kapcsolva. A legjobbak közül a “Khanty” egyéni védelem eszköze.

Hogyan válasszuk ki?

A fagyálló kesztyű kiválasztása a megfelelő megközelítést igényli. Ha nincs közvetlen veszélyt a sérülésre, és nincs valószínű, hogy kölcsönhatásba lép a nedvességgel, megszerzi Ponyvás modellek, Tűzálló impregnálás birtoklása.

A mechanikai sérülések és a nedvességtartalmú kapcsolatok kisebb valószínűségével előnyben részesítik Pamut kesztyű. A kettős szálas alapú termékeket ki kell választani. Megbízható védelmet nyújtanak a fagyás ellen, ha a hőmérséklet a kritikus jelekre csökken. Ez az optimális lehetőség a messze északra.

Nagy valószínűséggel a bőrkárosodás, a vágások és a kopások kiválasztása kesztyűt kell választani bőrszilikonból.

Ezt az anyagot a megnövekedett kopásállóság jellemzi. Hogy megkapja a bőrt, távolítsa el az arcréteget egy csiszoló felületen. Hasonló ujjatlanok általában béléssel rendelkeznek. A mesterséges szőr jelenléte lehetővé teszi a rendkívül alacsony hőmérsékletek körülményeit.

Séta népszerűség Latex-gumi kesztyű modellek. Ezek a nedvességgel és a nem toxikus kémiai összetevőkkel való érintkezés valószínűségében használhatók. Kellemes az érintőképességhez, megbízhatóan védi a hideget.

A mérgező anyagok bőrének fenyegetése jelenlétében Javasoljuk, hogy kesztyűt alkalmazzunk, amely polivinil-kloridot tartalmaz. Télen agresszív kémiai környezetben dolgozni, nitril bevonattal kell használniuk a kesztyűt. Ez egy sűrű anyag, kiváló erő jellemzőkkel. A nitril bevonat lehet egyrétegű és kétrétegű.

A fagyálló kesztyű kiválasztásának színpadánál kell követni a felhasználási és gyártási anyaguk feltételeit – ezek kulcsfontosságú paraméterek. Válassza ki a téli kesztyűt óvatosan, figyeljen a címkére. A termékeknek meg kell egyezniük az egyéni kézi méretnek, különben kényelmetlenek lesznek használni.

Győződjön meg róla, hogy nincsenek kemény varratok, amelyek dörzsölhetik a bőrt a szőrme bélésen. A legjobb, ha választani modellek bilincset, illetve szilárdan rögzített a kezükben, és nem csúszik, ha dolgozik. Szorosan rögzítették a csuklókesztyűkkel gumi sávokkal, nedvességgel és idegen tárgyakkal. Sokan kedvelik a kagami által melegített kesztyűt.

A meleg gyapjú kesztyű felülvizsgálata További információk.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: