Válasszon egy csavart az alelnök számára

Minden olyan ember, aki vízvezeték, asztalos, fúrási munkát végzett, kezelte a fém és a fából készült termékeket, valószínűleg alelnök. Így tudja, milyen fontos szerepet játszanak a futócsavar. A technológiai eszközhöz készült billet acélból készül, és az esztergare véglegesítik. Végső soron kiderül egy terméket a szükséges méretekkel.

Sajátosságok

Megbízható, tartós csavar az otthoni komplex berendezés nélkül. Még akkor is, ha a munkadarab a kezek, az eszterga, szerszámok, vágógépek feldolgozásához és a szükséges paraméterek szálak vágása. Ezért, ha az asztalos, vízvezeték, függőleges munka bármilyen oknál fogva, az alváz megszakadt, meg kell keresnie egy csere vagy megrendelés egy újat a Tokarból.

A fán munkájának alelnöke, a fém redukálódik, sőt, két kulcselemre – az ágyra, amelyen a helyhez kötött szivacs van felszerelve, és a mozgatható rész, ahol a második szorító szivacs található található. A második komponens egy adott pontossággal történő előrehaladása és egyszerű mozgása pontosan a futócsavart, amelynek fogantyúja van a kényelem érdekében, és megkönnyíti a kísérő erőfeszítéseket, amikor a munkadarabot szivacsok rögzítik. A szerszám szivacsok közötti konstruktív funkciónak köszönhetően különböző méretű részleteket lehet ragaszkodni.

Igaz, a részletek mérete saját korlátozásokkal rendelkezik, amely a maximális távolságtól függ, amely a versmodell kialakításában van beállítva.

Nézetek

Az alelnökök a következő tényezőkre vannak osztva:

 • a meghajtó mechanizmus típusával;
 • Az üres rögzítés módja szerint;
 • végrehajtás formájában.

Átkerülnek, globális, labdát. Mindazonáltal bármilyen, amit előállítottak, mindegyik modellben van egy csavaros pár, amely egy kímélő anya, amely egy központi csavarra (vagy hajtűre) csavarja be a forgása során, ami az alelnök mozgó részének hosszanti mozgási folyamatot eredményez. A központi menetes csap, ezzel ötvözi az eszköz fő részeit.

Azok a férfiak, akiknek az alelnök munkájával kellett foglalkozniuk, valószínűleg figyelmet fordítottak a profilra. A használt trapézfonalnak számos előnye van a metrikus és a hüvelykhez képest. Egy ilyen fröccsenés ellenáll a nagy terhelésnek, a kopásnak a működés közben. Azonban nem kevésbé szigorú követelményeket készítenek a vezetős csavarok gyártásához.

A csavaros párt az átlagos pontossági osztály gyártja. Termelés során alacsony szén-dioxid-acél A – 40g vagy 45 acél. Ezek az ötvözetek könnyen feldolgozható, mint amelynek eredményeként érhető el alacsony meggondolatlanság mutatók, magas szintű pontosságot és cérna lépéseket.

A késztermékek rendelkeznek olyan szükséges jellemzőkkel, amelyek biztosítják a megfelelő minőségű termékek minőségét.

Az alelnök futó csavarjai:

 • gyorskioldó mechanizmussal;
 • két útmutatóval a fából készült munkapadokhoz;
 • Fókuszban;
 • Különleges – M-alakú alelnök gyártásához.

A rendszerben, ahol az anya, a csavar és a rack jelen van, a fő hivatkozás pontosan a csavar. A csapágyban forog, és sima nyak van. Egy ilyen csavar nem mozog, de forgási párot képez.

A forgási párban, a forgási mozgalom átalakítása a transzlációs. Amikor a csavar fordul, a csúszka, amely része a mechanizmusnak, a menet szerint mozog. Ezenkívül vannak más tervezési megoldások, például egy mozgó csavarral.

Hogyan kell csinálni?

Ha nincs lehetőség a késztermék megvásárlására, akkor egy lakatos, asztalos vagy otthoni mester kell megrendelni egy futócsavart a gépi dolgozóktól. Egy másik esetben, ha az esztergahöz van hozzáférés, akkor az elemet magad készítheti. Ebben a példában, A gép mellett az anyagok és eszközök szükségesek:

 • Billet (45-ös acélból);
 • Vágók (vágás, menetes);
 • Menetes minták;
 • körző;
 • Emery Paper A minimális érdességértékek eléréséhez.

És szükség van a futócsavar rajzolására is, és gondosan ismerkedjen meg a műszaki paraméterekkel. Ha a csavart bizonyos alelnök alatt gyártják, vegye ki az átmérőt és a menetes lépést, hogy ne tévesszen meg.

A rész gyártása a következő sorrendben történik.

 1. Bilincs egy üres a lainer patronban.
 2. Fordítsa el a munkadarabot két oldalról és szivattyú a nyak alatt a szükséges méretekben.
 3. Végezze el a részleteket.
 4. Forduljon át a feldolgozott oldalról, hogy összenyomja a központot;
 5. A kívánt hosszban.
 6. Utolsó lépés – vágsz szál.

Készítsen egy futócsavart a szükséges berendezések jelenlétében, és egyszerű. A fő szabály az, hogy képes legyen egy esztergagépet használni és élesíteni a vágókat. És természetesen tudnod kell, hogyan kell dolgozni egy féknyereggel és a tokárium egyéb eszközével.

Arról, hogy hogyan lehet egy csavart egy helyettesíteni, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: