Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Azok a megoldás, amely jobb, ha beton, vasbeton és más anyagok strokeware lemezeit választani kell, figyelembe kell venni az összes finomságot. Standard Diamond Diamond Méretek – 125 és 150 mm – Nem mindig elegendő merítési mélységet biztosítanak. Tudjon meg többet a választás jellemzőiről, a Strokesse lemezek megváltoztatásának képessége, segít részletesen áttekinteni az összes fontos pontról.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Nézetek

A Stroborez speciális gyémántlemezek fémvágó elemek, amelyek különleges módon élnek. A főosztályozás magában foglalja a célt, valamint a szélesség típusát. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen enyhítse a megfelelő opciók kiválasztását az anyagok vágására a konkrét feladatok megoldásához.

Beton körök – a strokesov meghajtók leggyakoribb nézete. Az alapul a tartós rozsdamentes acél. Gyémánt bevonatot alkalmaznak a szélén, így jelentősen növelheti a vágóelem erősségét.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Az építés típusával a strokeworks betonra vonatkozó körök több fajtára oszthatók.

 • Szegmens. Ez a típusú lemezek, az él “szirmok” -ra oszlik a hornyok között. A rések a körön sugárirányban helyezkednek el, a felesleges hő, a szemét és a por eltávolítására szolgálnak. És lehetővé teszik, hogy csökkentsék a vágókerőkben előforduló feszültséget, csökkentsék az anyag lineáris bővítését. Szegmens lemezeket használnak, ha száraz anyagban dolgoznak.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

 • Egész. Az ilyen típusú lemezek egy darabból álló szerkezetűek lyukakkal a sugár alatt. Ezek a felület vízhűtéssel kombinálva vannak. A lyukak lehetővé teszik, hogy csökkentse a vágóelem terhelését.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

 • Turbo szegmentált. Vannak jellemző hullámfelszínük, szegmensekre osztva. Ez a legdrágább lehetőség a beton vágásához, de a lemezeket hosszú élettartama, nagy szilárdsággal megkülönböztetik.

Különleges körök a vasbeton vágásához is ebbe a kategóriába tartoznak. Mindig van egy szegmens kialakítása, különböznek a nagy mennyiségű gyémánt permetezésben a fogantyú felszínén.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Dimenziók

A stroke nézet lemezek dimenziós tartománya 3 kategóriába sorolható. Minél nagyobb az elem átmérője, annál mélyebb a horony.

Adjunk egy osztályozást.

 • Kicsi. Ez a kategória tartalmaz egy 115 mm, 125 mm, 150 és 230 mm átmérőjű lemezeket. A maximális méret 30 cm.
 • Középső. Az ilyen típusú lemezek átmérője 350-700 mm. Ők leggyakrabban professzionális eszközben használják.
 • Nagy. Ez a kategória több mint 800 mm átmérőjű kerekekkel rendelkezik.

A vágóelemek maximális lehetséges méretét az eszköz utasításai jelzik. Ezen mutatók feleslegei nem ajánlottak.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Milyen jobb választani?

A Strokebook lemezének kiválasztására vonatkozó fő ajánlások meglehetősen egyszerűek. Az első dolog, amit figyelni kell, az ültetési lyuk mérete. Ezt a műszerbe beépített csapok mérete határozza meg. A legtöbb háztartási modellben ez az átmérő 22,2 mm, a szakember gyakrabban van felszerelve 25,4 mm-es lehetőséggel. Ez a jelzőnek meg kell egyeznie a lemezen feltüntetett címkével.

Ezenkívül figyelembe kell venni a külső átmérőjét. A tartományát a műszer útlevélén is meghatározzák. A specifikus méreteket a munkához szükséges vágás mélységétől függően választják ki. Például a csatorna csatorna a kábel vagy csövek alatt, az elektromos vezetékeket 60 mm-rel bemutattuk. A betonon lévő lemez ebben az esetben 180 mm átmérőjű. A megerősített konkrét munkák csak az ilyen cselekvésekre kiszámított speciális lemezeket kell tartani. Könnyen megbirkózhatnak nem csak mesterséges kővel, hanem acél megerősítéssel is. A hagyományos körök nem ellenállnak az ilyen intenzív terhelésnek.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

És a strokeworks megfelelő meghajtók kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani több pillanatra.

 • A munka volumene. Ha nem túl sokat kell sztrájkolni, akkor az átlagos árkategóriában a leginkább ésszerű megvásárlása lesz. Rendszeres használatra vagy professzionális használatra a lemezeket jól ismert gyártóktól vásárolják meg, egy egységenként több mint 1000 rubel áron.
 • Az építés típusa. A vízhűtés használata esetén a szegmenslemezek nem érvényesek. Ez kizárólag egy darabból használ. A szegmens megoldások alkalmasak szárazanyagon működésre, lehetővé téve a stroke alatt kiosztott hő hatékony eltávolítását.
 • Anyagtípus. A szegmenslemezeket téglafalra, betonra, mesterséges vagy természetes kőre használják. Egész – szűk és mély lyukak, ahol magas reise pontosságra van szükség. A vasbeton, speciális vagy turbó szegmentált kerekek jobb.
 • Mark. A Strokesov legjobb lemezei ugyanazokat a márkákat állítják elő, mint az eszközök. A leginkább kompatibilis lehetőségek kiválasztásakor előnyben részesítenie kell a Körök márkáját a berendezés gyártója.
 • A vágóél kivitelezése. Ez tetszőleges permetezési pozícióval vagy szendvics formájában lehet, multiívális rétegekkel. A fenti alkalmazási mód szerint minden lézerrel vagy galvanikus módszerrel kezelt lemezváltozatok értékelhetők. A gyémánt támadás a legkevésbé.

Mindezek ajánlásait figyelembe véve megfelelő lemezt lehet felvenni a Stroborez telepítéséhez.

Érdemes megfontolni, hogy a műszer párhuzamos ragasztásával 2 körben van telepítve azonnal. Ennek megfelelően, ha megvásárolják, gondoskodni kell a megfelelő fogyóeszközök jelenlétéről.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Hogyan változtassa meg a Strokesse-t?

Annak érdekében, hogy helyezzen be egy új lemezt a strokesis, meg kell készletek kulcs speciális kulcs használatát, amely a feszültséget a rögzítő anya van beállítva. A szerszámot el kell távolítani az ügy tárolásához. Mellett egy bizonyos rendben.

 • Keresse meg a feloldásért felelős eszköz kulcsát.
 • Helyezze be a csatolt kulcsot. Fontos elkerülni a súlyos nyomást.
 • A fogantyú eszköz tartása, kapcsolja be a gombot az irányba az óramutató járásával ellentétes irányba. Szükséges a fogantyú helyzetének szabályozására annak érdekében, hogy elkerüljék a stroke ellenőrizetlen megnyitását a belső rugók gyengülésének pillanatában.
 • Óvatosan hajtsa végre a szerszámfedelet. Belül Keressen egy reflex karimát anyával és alátétekkel.
 • Nyomja meg az orsó kinyitásáért felelős gombot.
 • Távolítsa el a korongot és az anyát a karimából, távolítsa el maga a tartóelemet. A lemezek telepítéséhez – mindegyiknek kettőnek kell lennie, a horony szélessége a kívánt tartomány alapján van kiválasztva.
 • Tegye a karimát az orsóra. Kattintson a LOCK gombra. Telepítse az anyákat és az alátéteket, rögzítse őket. Teljes rögzítés a kulcs segítségével.
 • Helyezze be a kulcsot a szerszámházhoz. Zárja be a fedelet. Kapcsolja be a gombot a helyszínen blokkolásával.

Ha minden rendben van, akkor az eszköz készen áll a munkára. Ha szükség van a lemezek cseréjére, akkor elegendő lesz az összes művelet megismételni.

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Válasszon egy meghajtót a stroke-hoz

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása