Válasszon egy puskát

Az úgynevezett Cannon és Rifle fúrók a nagy mélységű és süket nyílások végrehajtására szolgálnak. Az ilyen típusú vágószerszám által készített lyukakat a különböző típusok részleteiben használják, amelyek elég nagyok. Például egy adott cél vagy orsó főtengely lehet. A szokásos fúró az ilyen feladatok elvégzéséhez nem alkalmas, így az ágyú és a puskák armjai az ipari termelés bizonyos szegmensében keresnek. Fontolja meg részletesebben a puskát, ágyú és más fajok, gost és kiválasztási kritériumok jellemzőit.

Válasszon egy puskát

Válasszon egy puskát

Sajátosságok

Ha a fúrt lyuk hossza a vágószerszám öt átmérőjének jelzője, akkor egy ilyen lyuk mélynek tekinthető. Performing mély és pontos furatok egy komplex eljárás, amely a nagy munkaerő-intenzitása és magas szakmai üzemeltető jellemzi. A fúrás végrehajtásában a vágószerszámot egy speciális folyadékkal hűtjük le, amelyet nyomásnyomás alatt táplálnak a munkaterületre.

Az ilyen hűtő készítmény a minőségbiztosítási elemek egyik összetevője.

Válasszon egy puskát

Válasszon egy puskát

Hogy pontosan elvégezzen egy mély lyuk puskát Fontos helyzetbe helyezni, a munkafelülethez képest. A folyamat megkönnyítése érdekében az úgynevezett vezetékes hüvelyt alkalmazzák, nem adja meg a vágószerszámot a működés során. Ha nincs ilyen hüvely, kiléphet a helyzetből, ismét a kisebb átmérőjű lyukat, majd bővítse azt egy másik fúrószámmal a szükséges méretekhez.

Válasszon egy puskát

Puska fúróeszközök teszik nagy szilárdságú acél ötvözetből. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen vágószerszám 10-szer nagyobb fordulatszámmal rendelkezik, mint a szokásos fúró sebessége, amelyet a sekély lyukak fúrására használnak. A vágószerszámot a szivattyúzó berendezésekben lévő lyukak végrehajtására használják, a fúvóka vagy a csatlakozó rúd házában.

Működés közben a hosszú eszköz gyakran nehézségekbe ütközik a töltött zsetonok folyamatában töltött kisüléssel kapcsolatos nehézségek, így Mindig fennáll a fúró fúrás kockázata egy fúrási pályával. Ennek az eszköznek egy másik jellemzője A maximális sebességnél nem lehet elforgatni, Ha a forgácsolószerszám nem merül fel a feldolgozott adatok üregébe. Az ilyen felügyelet azt a tényt vonja le, hogy a vágószerszám egy adott pályáról egy adott pályáról van áthelyezve a fúrás pontos elvégzéséhez szükséges.

Válasszon egy puskát

Válasszon egy puskát

Nézetek

A következő típusú vágószerszámok vannak, amelyeket mély és nagyon pontos lyukak végrehajtására használnak:

 • Pashechy – A szerszám munkakörén van egy horony, amelyet az V. betű formájában készítettek; Szükséges annak érdekében, hogy eltávolítsuk a hulladékfém zsetonokat a lyukból;
 • Ezhector – Ezt a szerszámot olyan gépekre használják, amelyekben a vágóelem vízszintes irányban helyezkedik el;
 • Rubge – olyan variáns, amely karbid acéllemezekkel van felszerelve, amelyek közbenső és fővágó lemezeken találhatók;
 • Rubge – acélból és szilárd ötvözetekből készült vágóalkatrészekkel és felületekkel;
 • Rubge – amelyben a keményfém vágólemezeket forrasztással rögzítik a testen;
 • Spirál – egy szár, amely hengeres struktúra formájában jelenik meg.

Válasszon egy puskát

Válasszon egy puskát

A RUGE és az CANNON fúróeszközök egy konverziós lehetőség. Köszönhetően nekik fúrhatsz egy lyukat, amelyek paraméterei 0,5 mm és 10 cm közötti átmérőjűek.

Működés közben a fúrót felmelegítjük, lehet lehűlni, hogy egy kenési folyadékot biztosítunk egy speciális helyre, amely a fúró munkatartományában található. RUGE ÉS CANNON fúrók, vágólemezek, amelyek acél szilárd ötvözetből készülnek, van egy munkás szárral, egy kúp formájában kialakított konfigurációval. Az ilyen forma pontosabban irányítja a vágószerszámot a fúrás területén.

Válasszon egy puskát

Választott kritériumok

Dimenziós paraméterek és műszaki adatok Rifle és Cannon fúróeszközök A gost szabványok által szabályozott, amelyek szerint ezek a fúrók a hosszú sorozat termékeihez tartoznak. A fúró használata csak egy speciális gépen lehetséges, amely mélyfúrást végez. A fúró kialakításának kiválasztásakor figyelembe kell vennie a szükséges nyitási paramétereket – átmérője és hossza. A probléma magas színvonalú végrehajtásához a fúró takarmányozási aránya nagy jelentőséggel bír, valamint a farkának típusát.

Válasszon egy puskát

Válasszon egy puskát

A fúróeszköz kiválasztásakor figyelembe vett fő ajánlások a következők:

 • A lyuk elvégzése során a hossza több mint 400 mm lesz,Javasoljuk, hogy különböző dimenziós mutatókkal 2 fúrót használjon; Először is meg kell használni a szerszámot, amelynek mérete 9,95 / 800 mm, majd a lyuk bővíti a fúrót, amelynek mérete kissé nagyobb, és 10 percig 400 mm;
 • Ha a fém hosszú típusú zsetont ad a fúrás során, Meg kell választanod egy olyan vágószerszámot, amelynek hosszú és polírozott hornyai vannak az eltávolítás érdekében;
 • Ha a lágy fém ötvözeteket kell kezelnie, Például az alumínium, majd a forgácsolószerszámot kell alkalmazni, amelynek kialakításában van egy vágópenge, amely 180 ° -os szögben él;
 • A hűtőfolyadékban lévő kenőanyag-komponens tartalma szinten kell lennie a kompozíció teljes mennyiségének legalább 10% -a;
 • Ha a feldolgozás enyhe anyag, Ez a fúró határidős forgalmához megy, és 3 fogadásban kell megtenni; Ezenkívül a lyuk fokozatosan is megvalósul – először a kisebb átmérőjű eszköz kísérleti fúrása, majd a kívánt méretű fúró;
 • A fúró egyik átmérőjének megváltoztatásakor A szerszám forgásának megállításának mérete 1-2 másodperccel a kenőanyag hűtőfolyadékának nagy nyomása alatt állítható be; Miután végrehajtotta a lyukat a megadott paraméterek szerint, a fúró ki van kapcsolva, megszünteti a hűtő készítményt a lyukba.

Válasszon egy puskát

Válasszon egy puskát

Ahhoz, hogy megfelelően válassza ki a fúrógépet a mély lyukak elvégzéséhez, fontos, hogy ne csak a lyuk méretével egyenlő méretei, hanem a fémötvözet jellemzője, valamint a munka típusának jellemzője, valamint a munka típusát elvégezhető.

  Meg kell kezdeni a munkát a fúró forgásának minimális sebességén, míg a kezdetektől fogva fontos, hogy a kenési és hűtőfolyadék ellátását biztosítja.

  Válasszon egy puskát

  Válasszon egy puskát

  Arról, hogy a mély lyukak fúrása a Hammond Rifle fúrókkal, lásd alább.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása