Válasszon ki egy akkumulátort

Gyakran találkozol a munka feltételeinek problémájával, amelyben nincs hozzáférés az elektromos hálózathoz. Például, ha bármilyen tárgyat vagy felületet kell festeni, amelyek valahol a nyílt területen helyezkednek el az otthoni távoli területen. És több tíz méteres hálózati hosszabbítót nyújtanak, egyszerűen nem megfelelőek. A probléma megoldásához újratölthető festékeket hoztak létre, amelyek az akkumulátoron működnek, és nem igényelnek kapcsolatot a kimenethez.

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Sajátosságok

Az újratölthető permetező lehetővé teszi, hogy egyenletesen alkalmazzák a festéket különböző felületeken – fa, fém, beton, üveg és mások. A szerszám munkájának lényege, hogy a tartályból származó festéket a nyomópisztolyba szállítják, amely az akkumulátoron keresztüli áramellátás indítása után történik. Vannak olyan modellek, amelyek nemcsak az akkumulátorból, hanem az elektromos hálózatból is működnek, akkor az eszköz műszaki specifikációiban szerepel.

A mai napig a görgők és a kefék használata a festéshez egy maradvány. Az emberek megpróbálják lépést tartani az időkkel, különösen, mivel a feltalált újratölthető eszközök célja, hogy megkönnyítsék a személy munkáját, és a tevékenység eredményének minősége sokkal magasabb, és a munkaerőköltségek kevesebbek.

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

A modern pulverizereknek számos olyan funkciója van, amelyek vonzzák a potenciális vásárlókat.

 • Képesség, hogy az áramellátáshoz való hozzáférés nélkül. A készülék az akkumulátoron működik – a legfontosabb dolog az, hogy biztosítsák, hogy a munka megkezdése előtt teljes mértékben fel van töltve. Ezért használható az utcán található tárgyak festésére, például az udvaron, a pavilon, a ház külső falai és még sok más. És egy teljesen feltöltött eszköz is elengedhetetlen asszisztens lesz, ahol valamilyen oknál fogva nincs villamos energia.
 • Nincs vezeték. Az akkumulátorfestékkel való együttműködésnek nem kell folyamatosan helyesbíteni és átadni a vezetéket, gondolkodni, hogy hol mozgatja, hogy ne zavarja.
 • Függetlenség a feszültségcseppekről az elektromos hálózatban. De gyakran a feszültségkülönbségek az elektromos szerszámtörés oka lettek, amely után még nem javították.
 • A teljes mozgások szabadsága az, aki az eszközzel dolgozik. Nincs merevség, mert az örökkévalóság a kábel lábai alatt rögzített. Ez befolyásolja a jelentősen magasabb munka eredményét.

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Azonban az akkumulátor használatának minden előnyével számos hibája van.

 • Korlátozott munkaidő – néhány óra (amíg az akkumulátor teljesen kisütés, ami a modelltől függ). Gyakran ez az idő hiányzik, hogy teljesen befejezze a festmény néhány általános tárgyat. Ebben az esetben meg kell határoznia az akkumulátor feltöltésének módját, vagy tartalékot kell tartania.
 • Az alacsony töltési szint befolyásolja a festészet minőségét, Ahogy a nyomás csökken, amely alatt a festéket pisztolyban szolgálják fel. Ne dolgozzon az eszközön, ha a töltési szint nagyban csökken, mivel befolyásolja a munka minőségét: a csepegések megjelenhetnek, egyenetlen rétegek permetezésének és így tovább.
 • Jelentős súlyú eszköz. Az akkumulátor jelenlétének köszönhetően a festékpultnak jelentős súlya van. Ezért dolgozik számukra, figyelembe kell venni ezt, mivel a felkészületlen emberek gyorsan elfáradhatnak, tartva a készüléket a kezében hosszú ideig.
 • Az akkumulátor töltöttségi modellekben kevesebb, mint olyan eszközök, amelyek a tápegységből működnek.

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

A működés és az eszköz elve

Az akkumulátoron lévő festékszóró lehetővé teszi az elektromos hálózat távolsága – az utcán, az alagsorban, ahol a villamos energia hiányzik.

Bármely akkumulátor porlasztó 3 részből áll:

 • Pisztoly – spray-k festék a felületen;
 • A tartály (tartály) – a színezőanyagot öntjük bele;
 • Akkumulátor – eszköz tápegység.

A készülék működésének elve a fegyvertől a festőanyag nyomására irányuló nyomás alatt van. Ezzel az eszközzel festéshez a réteg egységes alkalmazása a felszínen, válás és terek nélkül.

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Hogyan válasszuk ki?

Akkumulátor permetezőt vásárol, mint bármely más eszköz kiválasztásakor, figyelmet kell fordítania a specifikációira. Segítenek létrehozni képességeit és potenciálját a munkában. Nem elég, hogy egyszerűen permetezte a festéket – szükséges, hogy a szükséges minőséggel, a munka időtartamával és az áramellátási kapacitással rendelkezik.

Az eszköz kiválasztása, figyelmet kell fordítania számos tényezőre.

 • Az állítólagos munka mennyisége. Ha a lehető leggyorsabban végre kell hajtania a munkát, akkor az akkumulátor nagy kapacitású modelljét kell választania, az ilyen modellek nagyobb színvonalúak. Ismeretes, hogy a szerszám teljesítménye befolyásolja annak értékét, vagyis a permetező munkájában hatékonyabb, annál nagyobb lesz magasabb lesz. Ha nem alapvetően időt töltesz a szükséges objektum festésére, merészen választhat olcsóbb modelleket. Mindenesetre az újratölthető paintopult gyorsabb görgő vagy rács.
 • Festéktartály térfogat. Mint ez több, annál kényelmesebb dolgozni a nagy területeken. Azonban a munkaidő minden esetben a tápegységetől függ, így jobb, ha van egy tartalék akkumulátor veled. Ne feledje, hogy a tartály nagy mennyisége befolyásolja a készülék súlyát, amelyet hosszú munka közben éreznek.
 • Hatály. Ha az akkumulátort néhány év alatt egyszer kell használnia, akkor nincs értelme, hogy sok funkcióval rendelkező modelleket választson. Végtére is, a funkcionális szélesség közvetlenül befolyásolja az eszköz költségeit. Ebben az esetben csak túlfizet egy jelentős összeget. De hogy megvásárolja a leghátrányosabb kínai modell is nem éri meg, mert nem akarok senkit vásárolni 1-2 év után.
 • A specifikációk tanulmányozása, figyeljen a felületek típusára, amelyeken a készüléket használhatja – a szélesebb, annál jobb. Végtére is, soha nem tudod, mit kell festeni. Fontos továbbá, hogy hány módja van a készülék festésének.
 • Nem kevésbé fontos építési minőség. Ha olyan eszközt szeretne vásárolni, amely több mint egy évig szolgál, akkor az ellenőrző gyártók termékeit kell választania. Ma Graco, Bort és Ryobi márkák bizonyították.

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Népszerű modellek

Az újratölthető festékszórók kiváló asszisztensek, amikor ömlesztett munkát végeznek. Amikor használják őket, a munka hatékonysága jelentősen megnő, valamint a kapott eredmény minősége, amely lehetetlen egy hagyományos görgővel vagy ecsettel. És egy ilyen eszköz ideális a nehezen elérhető helyek festéséhez. A háztartási eszközök modern piaca Pottit sokféle termék. A tápegységen lévő porszívók széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki az egyéni beállítások alapján válassza ki a kívánt modellt.

Az alábbiakban a különböző árkategóriák legnépszerűbb és kiváló minőségű modelljei vannak.

 • Újratölthető Redverg RD-PS18V 6628363. Terméksúly – 1,4 kg. A működés elve – Airless. A tartály térfogata 0,6 liter, amely hosszú időt biztosít a tankolás nélkül. A készüléknek van egy akkumulátorfeszültsége 18 V. A munka teljesítménye 400 ml / perc. A Start gomb kényelmes elhelyezkedése. A fogantyúban van gumi bélés a kényelmes munkához. Mellékelt viszkoziméter a festék viszkozitásának beállításához. Alkalmas bármely felület festéséhez. Használhat különböző folyadékokat – lakk, festék, primer. Az akkumulátor és a töltő külön megvásárolható. Utal a költségvetési modellekre, a költség – 3190 rubel.

Válasszon ki egy akkumulátort

 • Újratölthető KrasKoraspylitel Bort BORT BORT BFP-18A. Termék súly – 1,9 kg. A készüléknek van egy akkumulátorfeszültsége 18 V. A munka teljesítménye 300 ml / perc. Tartály kapacitás 0,5 l. Tartalmazza: töltő, további fúvóka, tű, viszkoziméter. Eladott akkumulátor nélkül. Van egy oldalsó fogantyú, amely kényelmesebbé teszi az eszközt. Alkalmas bármilyen típusú felületre. Költségvetési modell, költség – 4200 rubel.

Válasszon ki egy akkumulátort

 • Újratölthető ryobi p620-0 egy+. A termék súlya 2,34 kg. A működés elve – Airless. A tartály térfogata 1 liter, lehetővé teszi, hogy hosszú ideig további tankolás nélkül dolgozzon. A készüléknek van egy akkumulátorfeszültsége 18 V. A munka teljesítménye 340 ml / perc. Alkalmas bármilyen festéktípusokkal való munkához. Bármilyen felületre használható. Háromféle permetezés létezik – vízszintes, függőleges és körkörös. Hosszú távú működtetéssel a készülék nem melegszik fel, amely lehetővé teszi, hogy hűtési szünetek nélkül festse. A permetezővel kiegészítve a festék vastagságának szabályozásához szükséges viszketőt mutatja. A gyorszár rendszer rendelkezésre áll, amely kiküszöböli a szivárgás lehetőségét. Az akkumulátor és a töltő külön megvásárolható, az egész egy szerszámsorozat bármelyike ​​alkalmas +. Ez a modell az átlagos árkategóriára vonatkozik, az ár 8100 rubel.

Válasszon ki egy akkumulátort

 • Graco Ultramax akkumulátor kérése. A szerszám súlya 2,38 kg. Tartály térfogata – 1 liter, amely lehetővé teszi, hogy hosszú ideig dolgozzon a tankolás nélkül. Permetezés – levegő nélküli. Ideális mind a hazai, mind a külső munkához. Simán sprays festék a felületre, nem hagyja a fúrókat és a tereket. Használhat primer, vízparti festék, zománc, akrilfestékek, latex. Beleértve: táska, 2 elem feszültséggel 18 V, töltő, 2 szűrő.

Ez a minősítés az online áruház vevői vélemények alapján történik. Ezek csak néhány modell a festékszórók hatalmas választékától. Bosch, Dewalt, Wagner, Hammer bizonyítottnak bizonyult.

Mindenesetre a vásárlás előtt a legjobb, ha konzultál az eladóval, valamint olvassa el az érdeklődési modellt.

Válasszon ki egy akkumulátort

Tippek a használathoz

Mielőtt a színezőanyagot a tartályba önti, ellenőrizni kell, hogy alkalmas-e a permetezőgépre. Ha a festék túl vastag, akkor 5-10% -os speciális oldattal hígítjuk, és használja a viszkozimétert, amely egy porlasztóval van ellátva. A festék viszkozitást a következőképpen mérjük: a mérőadagoló festékkel a dobozba kerül, és el kell hagynia a viszkoziméter tölcséret 20, a maximum 30 másodperc alatt, ha van ideje erre, akkor ez a fajta festék alkalmas az összeomlásért. Annak érdekében, hogy elkezdje a munkát a műszeren, meg kell húzni a tartályt, és töltse ki a festékkel.

És a szögben lévő csövet az oldalra kell fordítani, ahol a festék lesz. Ez attól függ, hogy mit fest – mennyezet, padló vagy fal. Ezután csatlakoztassa a tartályt a permetezővel. Ne felejtsd el a személyi védőfelszerelést. A felülettől a Kraskopultumig nem lehet több, mint 30 cm, a tökéletes lehetőség 15-20 cm. Először is, szükség van egy tesztpermetezésre a festékellátás beállításához, és csak akkor kell elkezdeni a főfelület festését.

Mint bármely más permetező, újratölthető crapper a munka után mosni kell. Egyesítse a festéket, és öblítse le az összetétel tartályát, fúvókáját és tűjét, amely feloldja a festéket vagy a vizet, ha vízalapú festéket használtunk.

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Válasszon ki egy akkumulátort

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása