Válasszon ki egy hálózati szűrőt az egyes kimenetekhez kapcsolókkal

Napjainkban számos háztartási készülék létezik bármely lakásban. Néhány eszközt nem használják túl gyakran, és néhányan – minden nap. Például, személyi számítógép. A normál funkcióhoz néhány kimenetre van szükség a rendszeregység, a képernyő, a hangszórók, a nyomtató csatlakoztatásához. A magas színvonalú hálózati szűrő képes a háztartási készülékek feszültséghibainak védelmére.

Sajátosságok

A hálózati szűrő az egyes rozettákhoz kapcsolókkal van ellátva, hogy megvédje a háztartási készülékek rövidzárlatot, túlterhelést, valamint számos elektromos beavatkozást. Az ilyen funkció biztosítása érdekében egy vagy több védelmi vonalat alkalmaznak a túlmelegedés során letiltással. Az utóbbi funkciót a túlmelegedő érzékelő vezérli, amelynek következtében a maximális teljesítményszint emelkedése a maximális megengedett szint felett van, a készülék leereszkedik. A szűrő USB-csatlakozókkal felszerelhető.

Az ilyen típusú hálózati szűrő legfeljebb 8 aljzattal rendelkezik, külön földelő kapcsolatokkal, egyedi gombokkal be / ki.

Mivel a szűrő külön gombokkal van felszerelve, lehetővé teszi az egyéni fogyasztók letiltását a hálózatról a feszültség és más negatív jelenségek csökkentése nélkül.

Nézetek

A következő típusú hálózati szűrők ismertek:

  • bázis – alacsony költségű eszköz, amelyet kis háztartási készülékekhez használnak;
  • Fejlett – bármilyen otthoni aggregátumhoz használható;
  • Szakmai – A drága házi feladatokhoz használják őket, amelyet a feszültségcseppek nagy érzékenysége jellemez.

Minél jobb, mint a hálózati szűrő, annál jobb munka biztonságosabb.

Az alapszűrőket kis háztartási készülékekhez vásárolják meg, amelyek asztali lámpákat tartalmaznak. Az alacsony áron megkülönböztetik őket, egyszerű használat. Ezeket az eszközöket a 960 J-os feszültség stabilizálására használják. A művek kis választéka ellenére a háztartási eszközök jól védnek. Eszköz 5-6 aljzathoz.

Fejlett többfunkciós függönyökkel A házi háztartási készülékek, például a számítógép vagy a mosógép védelmére használják. Ezek univerzális lehetőségek, ha figyelembe vesszük az érték és a minőség arányát, mivel ez inkább előnyösebb a fajták többi részéhez képest. Eszköz 6-8 aljzathoz.

Professzionális biztosítékkal Több mint 2 ezer. J. A feszültségcseppekre érzékeny komplex eszközökkel való együttműködéshez. Ezek közé tartozik az otthoni színházak vagy akusztikai rendszerek.

Intelligens kezelt eszközök Az intelligens otthoni rendszerben szerepel. Hasonló eszközöket kezelnek a telefon használatával, és lehetővé teszik a házi feladat munkáját, távol otthon. Az eszközök elérhetők 8 outleten.

Népszerű modellek

Sven SF-05PL 1.8m 1.8 M

Egy 180 cm-es kábellel felszerelt opció. Legmagasabb teljesítmény – 2,2 kW. Az energiafelszívódás legnagyobb intenzitása 150 j. Van egy fényjelző kijelző, a Power gomb minden aljzat közelében található.

Sven Fort Pro 2m 1.8 M

Kábel hossza 180 cm. A legmagasabb szintű energiafelszívódás 1050 j. Van egy megvilágítási jelzés bekapcsolásakor. A modell közös kapcsolóval és különálló csatlakozóval rendelkezik. A hagyományos dugóval felszerelt, 6 Eurores földelő kapcsolatokkal, gyermek védőfüggönyökkel. A készülék megvédi a feszültség ugrását, rövidzárlatot.

A legtöbb arg 1.6m 1.6 M

Kábel hossza – 160 cm, legmagasabb teljesítmény – 2,2 kW. Van egy befogadási jelzés, a maximális energiafelszívódás 350 j. A ház egy közös kapcsoló. Ezenkívül minden aljzatnak van egy kapcsolója. A készülék hagyományos dugóval van felszerelve, 4 euróval a földelő kapcsolatokhoz. A hálózati szűrő védi a rövidzárlat és a feszültség meghibásodása ellen.

Hogyan válasszuk ki?

A hálózati szűrő kiválasztásakor számos szabályt tartanak.

  1. Az aljzatok száma és változatossága. Ez a háztartási készülékek számától és jellemzőitől függ, amelyet terveznek. A gyártott modellek ma lehetővé teszik, hogy legfeljebb 8 kapcsolatot tartson fenn. De csatlakozhat hozzájuk nagyszámú fogyasztó okozhat túlterhelést a hálózaton, és kikapcsolhatja a szűrőt.
  2. A legmagasabb szűrőterhelés. A megfelelő választás a háztartási készülékek teljes kapacitásának meghatározása. Sok szűrő ezekben a napokban ellenáll a legnagyobb 3,5 kW-os terhelésnek. Ez elegendő otthoni használatra.
  3. Tok teljesítmény. Ez egy olyan mutató, amely meghatározza az elektromos hálózat számára engedélyezett optimális értéket a normál működés során.

A fenti szabályok figyelembevételével kiválaszthatja az optimális eszközt, amely megbízhatóan védi a háztartási berendezést az áramellátás különböző beavatkozása által okozott bontásokból.

Nézd meg a videót, hogyan válasszuk ki a hálózati szűrőt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: