Velencei vakolat a belsőépítészetben

  A dekoratív befejező anyag falakhoz való választása – A kérdés minden javítás során releváns. Hogy a belső, gyönyörű és luxus velencei vakolat segítsen. Az ilyen bevonat mindig releváns, és bármilyen színben elvégezhető.

  Sajátosságok

  Velencei vakolat a textúrájában, színe a márványra emlékeztet. A keverék alapjaként a kőporot használják, ami ilyen hatással jár. A frakciók méretétől függően a végeredmény változik. A kő a következő típusok használják: gránit, kvarc, márvány, onyx, malachit, mészkő. De leggyakrabban nem olyan fajta fajta, hanem különböző keveréke.

  Korábban harated mész végre a kötőanyag, de hála a modern technológiák, a készítmény átalakult: akril gyanták és polimerek kiváló tulajdonságokkal, míg biztonságos az emberi egészségre.

  A keverék elkészítése A szükséges árnyalat, a pigmentek add hozzá. Ezek szervesek és szervetlenek lehetnek. A kívánt szín mellett a pigment megvédi a kész felületet a kiégésből és más külső hatásokból. A fal felületének vakolása után védőviaszokkal kezeljük, amely rugalmasságot biztosít a bevonat és a por elrontása.

  A velencei dekoráció csak belső munkákra szolgál. A gyengéd anyagok nem hozhatók létre agresszív külső környezetben, hőmérsékleten és magas páratartalomra. A szükséges mikroklíma egy nappali, hálószoba, étkező, folyosó vagy csarnok. A fürdőszobában és a konyhai kötény esetében az ilyen anyagot nem érdemes használni.

  A velencei vakolat előnyei:

  • vízszigetelés;
  • jó ragasztó tulajdonságai vannak;
  • Tartósság: Életélet – akár 15 évig;
  • jól tolerálja a puha tisztítószereket;
  • nem peeling, ellentétben a tapéta;
  • kiküszöböli a varratok eltérését, mivel nincsenek;
  • olyan anyag, amely nem gyullad, és nem támogatja a tüzet;
  • környezetbarát anyag;
  • nem szaga van;
  • A felületet tapéta át lehet festeni vagy átkozni, anélkül, hogy eltávolítaná a vakolat dekoratív rétegét;
  • kiváló dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik, harmonikusan kombinálva bármilyen bútorokkal és stílusú elemekkel.

  Hibák:

  • gőzáteresztő képesség;
  • nincs fagyállóság;
  • rosszul tolerálja a hőmérsékletcseppeket;
  • A ház elhelyezkedése alatt a felszínen lehet egy repedés, amelyet nem lehet kiigazítani;
  • drága anyagnak tekinthető;
  • bizonyos készségeket igényel.

  Színes spektrum

  Kezdetben a falak ilyen befejező anyagát a márvány kifejezett utánzásaként feltételezték. Ezért a klasszikus lehetőségek az anyagon alapuló színű megoldások lesznek: szürke, fehér, smaragd, könnyű és gazdag barna.

  Kis szobák esetén a velencei lámpák fénytestek alkalmasak. Ez a szín bővíti a helyet, lehetővé teszi, hogy megcsodálhassa a falak falait.

  Fényes, szokatlan színek, mint például a csokoládé, lila, kék, sárga, narancs is nagyon releváns. Az ilyen falak tökéletesen illeszkednek a déli és eklektikus belső terekben. A színek kombinálhatók, átmenetek létrehozása, lejátszása a megvilágítástól függően. Érdekes megoldás behelyezhet egy panelt a fotó háttérképéről.

  A szín mellett a velencei vakolat kiegészíti a Pearl anyját. A különböző színek különböző hatást adnak a Pearl túlcsordulásokkal kombinálva. Néhány keverék erős sugárzással rendelkezik, és néhány szép könnyű csillogás.

  Rendszeresen elrendelt velencei vakolat, mint előre, mint az értékesítési pont szakember összekapcsolja a kívánt színt egy adott egyedi sorrendben. Természetesen szabványos színsémák vannak, de csak alapos színezés után lehet elérni a kívánt eredményt.

  Tervezés

  A velencei vakolat alkalmazása során a falak felületén lévő keverék összetételétől függően különféle hatást fejtenek ki. Vannak olyan típusok, amelyek igényei vannak, és kiváló külső jellemzőkkel rendelkeznek.

  Trevignano

  Ez a vakolat prémium osztályra utal. A falakon valóban fényűzőnek tűnik. Textúra “Trevignano” nagyon pontosan megismétli a textúrát és a játékot az igazi márvány színének. Ezenkívül a bevonat nem néz ki hideg, kellemes, bársonyos, emlékeztet a kasmír.

  Ezt a típusú bevonatot vékony rétegekkel ellátott felületre alkalmazzuk, Mi lehetővé teszi, hogy megteremtse a márvány illúzióját az ahhoz jellemző csíkokkal és a színhatásokkal. Ha a kész dekoratív felületet speciális viaszral kezeli, akkor a “Trevignano” a fürdőszoba dekorációjává válhat, de jobb a zuhanyzóna elválasztása a vízálló anyag elválasztásához. Az 5 és 25 kg-os csomagokban található.

  Veneto

  A dekoratív anyag alkalmazása után létrejött egy matt hatás. Ez a tulajdonság is megjelenik a polírozott márványban. Ez a fajta vakolat nagyon népszerű az alkalmazás egyszerűségének köszönhetően, de ennek ellenére nagyon nemes. Annak köszönhetően, hogy a bevonatnak nincs ragyogása, úgy dönt, hogy férfi és minimalista formaterveket hoz létre. Gyakran megtalálható a belső térben a tetőtéri stílusban, High Tech. Kínál csomagolás 25 kg.

  Marbella

  Ez a fajta venital gipsz van egy gyökér Marokkóban. Az ilyen bevonat jellemzi a nagy matt bársony kenetekkel, amelyek között pezsgő pezsgő, fényes testek virágzik. Ez a fajta gipsz alkalmazzák nemcsak a fali dekoráció, akkor lehet használni, hogy díszítse a mennyezet, oszlopok, eresz, hiánypótló. Ez az anyagi rugalmasság miatt érhető el. Egy termékcsomagban a keverék 7 kilogrammja van.

  Gátlás

  Ez a vakolat összetett alkalmazásával rendelkezik, amely két szakaszból áll. Először az ásványi töltőanyaggal az “Encourausto premier” keverékét alkalmazza, texturált felületet teremtve, majd a mészkő “Enceusto” alapú bevonatok befejezéséhez.

  Ennek a nehéz alkalmazásnak köszönhetően teljesen elképesztő hatást fejt ki: A márvány csiszolása szokatlan ragyogó felvételeket kap. Ezüst árnyalatok nemes és szigorúan, meleg és arany tónusok luxus és drága. Egy csomagban – 25 kilogramm megoldás.

  Tierrafino

  A Tierrafino vakolat minden bizonnyal választja ki azokat, akik szeretnek luxusban lenni, akik szeretnek otthoni paloták belső terét létrehozni. Az ilyen keverék hasonlít egy moar szövetre, aranyozott márványra vagy utazóra. Van egy gyöngyház túlcsordulása.

  Olyan keresett, hogy a bútoriparban klasszikus csoportokat hozzon létre, a patinációs módszert nem lehet kevésbé választani a dekoratív fali dekorációhoz vagy a mennyezethez.

  Az alkalmazás speciális technikájának köszönhetően a Tierrafino vakolat népszerű és divatos hatást fejt ki a “világtérkép”. Van egy csomag eladó, amely 7 kilogrammot tartalmaz a keverék használatára.

  Imperiale

  Stukkó, méltó a palota kamrák. A belső keverék arany pigment lehetővé teszi, hogy elérje a pompás luxus falakat. A mintát számos áttetsző réteggel alkalmazzák, amelyek lehetővé teszik, hogy nem csak egy elegáns, hanem egy komplex finomított és csillogó márványmintát hozzon létre, ami így megerősíti, hogy a márvány “ragyogó kő”. Egy csomagban 4 kilogramm a kész keverék.

  A velencei vakolat lehetséges hatásainak nagy száma miatt egyedi belső tereket hozhat létre, amelyek hosszú ideig élvezik a szemeket, ami releváns. A velencei nő jól kombinálható más szállodai anyagokkal, érdekes kombinációkat választhat és szobaterveket hozhat létre bármilyen stílusban.

  A Palace Interiors-ban tiszta színeket használhat gyöngyökkel és arany pigmentekkel, Kombinálva természetes márvány díszítéssel, fa, fagyos fehér vakolt falak.

  A belső térben a loft matt, az acél árnyalatok változata harmonikusan átkel a tégla és a sok fém dekoráció. Ilyen választás is releváns a minimalista formatervezők számára is. Világos, friss, telített színek arany rezidenciákkal – nagyszerű megoldás a keleti belső terek számára.

  Mit válasszon?

  Kiválasztása befejező anyag falak egyéni mindenkinek. Azonban a velencei vakolat – hosszú távú befektetés, és nem olcsóbb. Ezért érdemes közelíteni a kérdést különleges ellátással.

  Az első feladat annak meghatározása, hogy meghatározzuk a bevonatot. A velencei nagyszerű, tágas szobákban, mint például a nappaliban. A csarnok megszerzi a palota pompáját, ha az arany pigment részt vesz a keverék összetételében, vagy a gyöngyhatás jelen lesz. Természetesen a belső tér többi része meg kell egyeznie. Egy ilyen nappaliban tökéletesen illeszkedő panel középkori telkekkel, térfogatú kristály csillárokkal, Lambrequins függönyökkel, stukkóval.

  A high-tech stílusú modern formatervezéshez a minimalizmus, a padlás tökéletesen alkalmas a matt hatással. A hideg, pasztell, természetes árnyalatok márvány textúrája kiváló háttér lesz, hogy olyan belső tereket hozzon létre, amelyekben a fő feladat az ékezetek igazítása. Egy nagy nappali egy ilyen recepció nagyon különös. Annak érdekében, hogy ne túlterhelje a helyzetet, adja meg a lehetőséget, hogy pihenjen, akkor válassza ki a matt keverék tömör színeket.

  A konyhában a színek és textúrák érdekes kombinációját hozhat létre. Az étkező kiemelhető, hogy egy telített, “finom” színű, dombornyomott bevonatot alkalmazzon, a többi falak a muffle számára. A konyhában fontos a bevonóviasz használata, amely megvédi a felesleges nedvességtől.

  A Holls számára a semleges paletta alkalmas, előnyösen könnyű hangok, mivel gyakran ez a szoba nem férhet hozzá a természetes világításhoz. A számla bármilyen, de nem lehet túlfizetni az arany pigment és a gyöngyház anyja – a fény hiánya miatt a hatás elveszik, és a csarnok a lakás áthaladási területe, vagy otthon.

  A folyosón a falak gyakran piszkosak. Lehetőség van a velencei vakolat mosására, de gyorsan elnyeli a szennyeződést, és eléggé meg kell próbálnia az eredeti megjelenésbe, különösen, ha a textúra porózus és bársonyos. Az első dolog, amit lehet tenni, hogy válasszon egy sötét pigmentet és egy sima felületet, a második – megtalálja a módját, hogy a vakolat vízszintesen összekapcsolja, például falburkolat, fa vagy műanyag panelek.

  Nagyon gyakran a divatos fürdőszobákban, a vakolatokkal rendelkező lehetőségek találhatók. Ellentétben a csempe, a vakolt falak kényelmet teremtenek, lehetővé teszik, hogy kivételes színskálát válasszon, friss és nem trite. Azonban jobb, ha a zuhanyzót közvetlenül a csempézett vagy mozaik elválasztja. A nedvességállósággal az ilyen anyagok nem rosszabbak a vakolathoz, és a fal többi részét viaszral kell kezelni.

  Tippek és ajánlások

  Mielőtt elindulna a boltba egy megoldáshoz, a méréseket meg kell tenni. A munka volumene négyzetméterben kerül kiszámításra. Szinte minden velencei vakolat két szakaszban alkalmazzák – az alapvető és befejező réteget. Az első – 0,5-0,9 mm vastagsága, a második – 0,15-0,2 mm vastagsága. Az egyes típusok keverékének térfogatával kapcsolatos információkat a csomagolásban ki kell számolnia egy adott helyiséghez szükséges összegeket.

  Közvetlenül az értékesítési ponton a tanácsadó kínálja a keveréket a kívánt színben. Minden megoldás katalógust kínál színes gamutával. Még ha nincs szükséges árnyalat, létrehozhat saját egyedi opciót, több szín keverését.

  A velencei vakolat vásárlása közvetlenül használat előtt áll. A zárt csomagolás eltarthatósága 12 hónap, a színvonalcsomagolás folyamata után nyitott.

  Mivel a megoldás készen áll az alkalmazásra, nem szabad vízzel hígítani, akkor a befejező anyag károsodását okozhatja. A keverék egyszerűen jól keverhető.

  Független alkalmazás lehetséges az orthikus képzés után, valamint a befejező munka jelenlétében. Ne próbálja meg díszíteni a dekoratív vakolást, ha nincs bizalom a végeredményben. Szintén vizsgálni alkalmazására vonatkozó utasításokat a speciálisan kiválasztott vakolat: Például, a műszaki leírást a MARBELLA keverék, azt jelzi, hogy szükség van a két mester alkalmazása során a rétegek, mivel a vakolat gyorsan szárad.

  Fontos, hogy az alapfelület sima és tiszta legyen. A dekoratív falkeverék alkalmazása előtt a falakat speciális akril impregnálással kezeljük.

  A márvány textúráját egy speciális velencei CELMA alkotja. Vannak különböző típusú tervezett spatulák. A kötelező a szögletes munkához szükséges eszköz.

  Első alkalmazott alap, fehér réteg. A dekoratív alkalmazás befejezéséhez háttérként szolgál. Az első rétegnek köszönhetően létrejön a bevonat átlátszóságának hatása, úgy tűnik, hogy a fal átkerül.

  Bizonyos típusú vakolatok szükségessé teszik a specifikus textúra létrehozását az alapfázisban. A texturált stroke-nek meg kell teremteniük az egyik mester, hogy minden falakat egyenlően kezeljék. A végső hatás nagymértékben attól függ, hogy a kéz vette-e “.

  A KEL-t alkalmazó réteg a második szakasznak tekinthető, és 8-12 órán belül állítják elő. Néhány keverék, mint például a Trevignano, 12 rétegnek 12 rétegre vonatkozik, amelyek mindegyike polírozott, és vasalható. Így létre kell hozni a komplex, többfunkciós rajzot, a speciális térbeli hatás megszerzése.

  Miután a vakolat szárított (1-2 hét), folytassa a védőviasz alkalmazását. Azt is alkalmazzák, hogy egy spatula két rétegben, amelyek mindegyike száraz lesz 12-24 óra. A végén a felület ragyog.

  Gyönyörű példák a belső térben

  A “Trevignano” dekoratív velencei vakolat tükör csillapítása tökéletesen imitálja a márvány felületét. A falak tükröző stréziójának köszönhetően a helyiségterület kiterjed, és a falak maguk is átlátszónak és súlytalannak tűnnek.

  A stukkó “imperiale” arany pigmentje van. Arany és malachit – a palota kamarák méltó kombinációja. Ragyogó, a pezsgő hatás lehet egy másik színnel, ha telített és élénk zöld úgy tűnik, túl bátor.

   Nagy stroke “Marbella” – nagyszerű lehetőség a textúra elhelyezésére. Az ilyen textúra nem érhető el a háttérkép, sem más befejező anyagok. A marokkói vakolat által készített fal nem igényel további elemeket a dekorációnak, maga – a művészet tárgya.

   Mester osztály a velencei Stukpalais vakolat alkalmazásánál, a következő videóban látható.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: