Zökkenőmentes stretch mennyezetek: fajok és funkciók

  Nehéz vitatkozni azzal a ténnyel, hogy a belsejében a leginkább megkülönböztetett tárgy, amelyet a ház első benyomása és tulajdonosa, a mennyezet. Ez sok időt fizet a reflash és a gyönyörű design.

  Nagyon sok módja annak, hogy befejezzük, de a zökkenőmentes stretch mennyezetek nagy igényben használják. A fajta és jellemzői teljes mértékben kielégítik a legigényesebb ügyfelek követelményeit is.

  Sajátosságok

  Stretch vászon varratok nélkül – egy népszerű és igényelt módszer a modern kivitelben. Az ilyen mennyezetek könnyen telepíthetők és gondoskodhatnak, gazdaságosak, esztétikai és dekoratív előnyökkel rendelkeznek. A mellékletek létrehozásának technológiája lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen célú helyiségbe telepítsék őket – lakóépületekben, termelési komplexumokban, sport- és orvosi központokban.

  A zökkenőmentes szakaszos rendszerek fő előnye a mennyezet tökéletesen sík síkja bármilyen csomópont nélkül, ami kiváló megjelenést biztosít. A vászon különböző méretű. A piacon megemlítheti a maximális szélességű modelleket – 5 méteres, amelynek következménye, hogy nincs szükség több ruhadarab kombájnjára tágas helyiségekben.

  A legigényesebb ügyfelek kielégítik a színkínálatok rengeteg színét és a zökkenőmentes szakaszos mennyezetek különböző textúráját, képesek lesznek beltéri stilisztikai irányba bocsátani.

  A csuklós termékeket az építés típusa jellemzi:

  • egyszintes;
  • többszintű;
  • Sebesség.

  Fontos tényező, hogy azonosították a népszerűsége zökkenőmentes álmennyezeti rendszerek modern vevő az acél és a fizikai tulajdonságok. Annak ellenére, hogy az ilyen típusú termék látszólagos törékenysége, nagyon tartós. Ha a telepítést az összes szabály gyártja, a vászon soha nem fog sérülni, ami garantálja a termék hosszú élettartamát.

  A varrat nélküli bevonatok védőfunkciót hajtanak végre, A helyiségek védelme az árvíz szomszédoktól felülről. De idő kell kivonatot víz, szellőzés, és néha a speciális berendezések számára visszatérő a felső határ a korábbi alakját.

  A vászonok két alapvető hátránya van. Első – sebezhetőség. A vászon könnyen károsíthatja bármilyen piercing-vágási objektumot, például egy építési spatulát a fali dekorációhoz. Másodlagos gondozás szükséges a pontvilágítás kiválasztásakor és telepítésekor. A mennyezeten található világítóberendezések kapacitása nem haladhatja meg a megállapított hőérzékenységi normákat.

  Fajták és méretek

  Építési anyagok belföldi és külföldi gyártói kétféle szakaszos rendszert kínál:

  • PVC (polivinil-klorid) filmből;
  • Szövet (poliészter, poliuretánban áztatott).

  Szövet

  Egyéb gyakran használt név – francia. Ezeket a kötött szövésű termékek, amelyek poliészter szálból készülnek, nagyobb erő érdekében a vászonot poliuretán kompozícióval impregnálják. A tekercsekben végrehajtott, nem igényel fűtést az összeszerelési munka előtt.

  A szöveti mennyezetek előnyei a következők:

  • A nagy mechanikai terhelések fenntartása – még akkor is, ha egy darab vakolat eltűnik, a szövetrendszer megtartja a csapást;
  • A telepítés biztonsága – a hőpisztoly a szöveti tervezés telepítésekor nem szükséges;
  • Tartósság – A textíliát erőssége miatt még egy évtizedes művelet után sem takarít meg, a vászon nem fog ráncolni a sarkokban, a hajtások nem jelennek meg;
  • A Fabric Canopies használható fűtetlen létesítményekben.

  Annak ellenére, hogy a poliészter szálból készült mennyezetek szintetikus anyagokból származnak, teljesen biztonságosak az emberek számára, nem bocsátanak ki a mérgező elemek térébe. A szövet bevonatának felülete nem vonzza a fajta, mivel az anyag nem villamosít.

  A szövettermékeket nem fedezik fel idővel, és nem változtatják meg a színt, ne tegyen kellemetlen senticiát, különbölje a kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokat. Nedvességálló, így magas páratartalmú szobákban is használható. Tűz esetén nem további tűzforrás, nem égnek, de Smolden. A mennyezet élettartama szövet lefedettséggel – akár 25 évig.

  A varratok nélküli szöveti mennyezetek hátrányai a magas költségeket tartalmazzák. De ezt a tényezőt teljes mértékben igazolják az ilyen típusú fedelet előnyei.

  Polivinil-kloridból

  A zökkenőmentes PVC ruhákat egy sík felület kész formájában is biztosítják, sima és hibák nélkül. De az ára az alábbi anyag alatt, majdnem 1,5-szer. Magas vízálló és tartósságuk van. A négyzet alakú filmmérő akár 100 liter vizet is képes ellenállni. A szilva után a mennyezet megszerzi korábbi pozícióját, a ruhát nem deformálják, és egyformán vonzó megjelenésű, mint korábban.

  A PVC Stretch rendszerek ilyen előnyökkel rendelkeznek:

  • A vászon nem meggyullad – tűz esetén lassan megolvadt;
  • Néhány alfaj jól érzi jól magát emelt nedvességtartalmú szobákban;
  • Majdnem minden gyártó 10-15 éves garanciát ad a polivinil-klorid mennyezeti struktúráira.

  A különleges ellátásban a felületre nincs szükség. Elég időközönként törölje le a szappanos oldatban nedves nedves ruhával, és bármilyen szennyeződés könnyen eltávolítható, a válások nem jelennek meg. Ha a filmet egy speciális összetételű, akkor a por nem vonzza a felületét.

  A színpaletta és a textúra típusa nagyméretű fajtájú, vászonvászót vásárolhat bármilyen tervező számára.

  Az ilyen feszültség mennyezetek hiányosságainak listája a következők:

  • A telepítéshez speciális drága berendezés szükséges – a ruhát T 50-60 fokos, hőpisztolyra van szükség;
  • PVC film – légmentesen zárt termék, így a szobát ilyen mennyezetekkel kell rendszeresen szellőztetni, ellenkező esetben gőz- és gázcserét;
  • A fűtetlen helyiségekben: garázs, raktár, ház, ahol ritkán vizuális és fűtött, a PVC-rendszerek telepítése lehetetlen, mert a levegő hőmérséklete kevesebb, mint 5 fok, a film elkezd repedni;
  • Kellemetlen szag – A telepítés után a ruhát kellemetlen illatot sugároz, de néhány órán belül eltűnik.

  Felületi mennyezet

  A PVC-n alapuló varrat nélküli stretilódok a következő fajtákra vannak osztva.

  • Fényes. Különbözik a színpaletta és az árnyalatok széles választékával. Az ilyen típusú bevonat sajátossága a fényesség és a tükörhatás, ezeknek a jellemzőknek köszönhetően a térszobás vizuálisan többet válik. Nagy reflexiós küszöbérték (közel 90% – a textúrától függően). Ennek köszönhetően érdekes a belső tér díszítése, de néha jelentős hátrány.

  A könnyű fényesség nagyszerűen fog kinézni egy keskeny folyosón, kis és alacsony szobákban, és a sötét színek ellenkezőleg: a szoba magas és nagy területeit díszítheti.

  • Matt. A matt stretch tervek nézete hasonlít a gipszkarton lapok tökéletesen igazított mennyezeteire. Nem tükrözik a szobában lévő tárgyakat, enyhén felszívják a fényt. A matt vászon színének megválasztása nem korlátozódik a klasszikus monofonikus fehérre, gazdag paletta telített és pasztell árnyalatokkal.

  • Szatén. Az ilyen vászonok ragyognak és minimális visszaverődési jellemzői a szaténanyagnak. A megjelenés közel van matthoz.

  • Keretek fotónyomtatással. Különböző rajzok, minták és képek különböző gamans, skála alkalmazható bármely típusú filmek vagy szövetek felületére.

  Termelési funkciók

  Az összes bemeneti modell árui nézete nemcsak a külső adatok: a szín, az árnyalatok, a fényesség vagy a fagyasztott, hanem a technikai jellemzőkkel is, például a szélesség. A legnagyobb gyártmány a szövet ruhákhoz – 5 m. Ha a mennyezetre van szükség anélkül, hogy egy nagy terület elhelyezéséhez varrás lenne, nyilvánvaló, hogy ezt a lehetőséget választania kell. Minden szükséges biztonsági és ökológiai paraméter teljesül a termékekben. A telepítés hőpisztoly nélkül történik, mivel a szövetre nincs szükség nyílásra, és vágja le a szoba méretét. Meglehetősen magas ár van.

  A demokratikusabb áron és a PVC bogrács használatával kaphatsz egy mennyezetet. A francia és a belga cégek 3,5 m-es filmet kínálnak, német gyártók – 3 m. Nagy rugalmasságban különböznek. A kínai márkák zökkenőmentes filmszélességet hoznak létre 4 és 5 m. Ez elég ahhoz, hogy egy tipikus lakás helyét helyezze el.

  Nagyobb mértékben, a telepítés a feszültség zökkenőmentes felső Oroszországban származik számos európai gyártók, amelyek viszont nem, mint a legjobb módja annak, hogy árazási.

  Számos vállalat létezik a modern építőanyagok piacán. A leghíresebb – német pongók, francia klipsz produkciók, olasz cerutti. A Belgiumból származó poliplast termékek népszerűek. Az európai vászon költsége többször több oroszul.

  A hazai gyártók között a “mennyezet-szövetség” kiemelkedik. A termékek tisztességes minőségűek, azt az oroszok számára rendelkezésre álló árak hajtják végre. A fő növények Ivanovo, Kazan és Nizhny Novgorod területén találhatók. A márka vásznáiról származó vélemények pozitívak, ingatlanukban a termék nem rosszabb az importáláshoz.

  Így a mennyezet standard dimenziói a tapasztalt szakemberek kezében lévő piacon a piacon a piacon képesek lesznek az eredeti tervezési ötlet kiviteli alakjává válni. Segítségük segítségével hagyományos vagy többszintű struktúrákat kaphat, amelyek biztosan a ház kiemelkedő lesznek.

  A varrat nélküli mennyezetek telepítéséhez lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: