A Greencraft uborka alkalmazása

A sikeresen növekedett uborka talán még sok vásárolt fungicid és rovarölő szerek jelenléte nélkül is – méltó alternatívájuk lehet a szokásos Zelenk. A kábítószernek a látszólagos ártalmatlansága ellenére továbbra is pontossággal kell használni.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

Mennyire érvényes?

Zelenka széles körben ismert antiszeptikusnak kell lennie, amely a seb, karcolások és más emberi bőr károsodásának feldolgozásához szükséges. Azonban annak használata lehetséges, hogy különböző típusú növények, főleg uborkák. A gyógyszer előnyei felbecsülhetetlenek: Zelenka hozzájárul a hajtásokra vagy karcolásokra gyakorolt ​​repedések gyors gyógyulásához, valamint hatékonyan harcol a gombás vitákkal és baktériumokkal.

Például, zöld folyadék képes jelentősen csökkenteni a tüneteket phytoofluorosis, pörkölés rothadás, impulzus harmat, élesztő gomba és egyéb betegségek. A zöld jelenlétének köszönhetően a zöldkő hasznos a zöldségkultúra és a gyökérrendszer immunitásának megerősítésére. Az időszerű eljárásoknak köszönhetően az uborka erős üres szálakból áll, amelyeken a telített zöld árnyalat gyümölcsei bőségesen jelennek meg.

Ráadásul a kompozícióban lévő réz pozitív hatással van a fotoszintézis folyamatára, hozzájárulva a klorofill felhalmozásához. A smaragd megoldás különleges tulajdonságai közé tartozik a közös kártevők ellenállási képessége. A jogorvoslat mind nyitott, mind az üvegházban, mind az üvegházban, a feldolgozás és a palánták, valamint a felnőtt példányok. By the way, ha gyémánt zöldséggel rendelkező zöldségcsöveket gyűjtünk, akkor jelentősen növelheti a túlélés százalékos arányát: akár 87% a nyílt talajon, és közel 93% az üvegházban.

By the way, a réz felhalmozódása a talajban különösen jól érinti a mocsarban található kimerült területek állapotát.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

Számos funkció tanúskodik az elem hiányáról. Úgy gondolja, hogy az antiszeptikus használata akkor kell, ha az uborka nem nőnek fel, és a felső hajtások elakadnak és haldoklik. Nem fogja megsérülni, hogy a gyökérrendszer fejlődését megsértő, zöldfrontral táplálja a növényt, valamint az árnyék és a lemezlemezek alakváltozását. Zelenka egy költségvetés, közös, de ugyanakkor hatékony alternatíva sok vegyi anyag. A megoldás használata során nem kell félni attól, hogy a cseppek esnek a leveles lemezekre – ezek a fröccsenés nemcsak károsítanak, hanem a kultúra is. Ismét egy személy külön védelem nélkül működik smaragdoldattal.

Mindazonáltal a Greenstone számos hibája még mindig észlelhető. Például a szükséges eredmény csak rendszeres eljárások elvégzése esetén jelenik meg. Ezenkívül, ha a munkadarabot a munkadarab felfedezik, a levéllemezek kémiai égési sérülésekkel vannak lefedve, amelyek viszont hozzájárulnak az uborka kirakodások gyors halálához.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

Hogyan kell főzni?

Elvileg meglehetősen univerzális a zöldövezet elkészítésének receptje meglehetősen egyetemes. Azt kell mondanom, hogy kötelező megfelelnek az arányoknak, mivel a túlzott koncentráció képes kárt kultúra. A tiszta, kiemelkedő vízben tenyésztendő cseppecskék számát az uborkáktól függően határozzák meg. Például, ha a kultúra a betegség kezdeti szakaszában van, akkor a liter víznek csak 5 milliliter gyógyszert kell használnia. A betegség megkezdődött szakaszában szükség lesz a zöldkő hígítására a gyógyszertár 10 milliliterének arányában egy liter vízhez.

Ha a kultúra propilaktikus kezelést igényel a gombás betegségekből, akkor a vízvödörbe 5-10 csepp. Ezután erős koncentrációja, kapott hígítást 30-40 csepp egy liter vizet, alkalmas a megsemmisítése meztelen csigák, hernyók és a kártevők a folyosón. A zöldövezet gyenge oldatával elfogadott uborka megtermékenyítése, amelynek során mindegyik liter vízben csak 1 csepp réztartalmú gyógyszer vesz részt. Lehetőség van arra is, hogy új gyógyító szert hozzon létre egy újjáéledő széna alapján. Ebben az esetben a segédanyagot vízzel öntjük, és körülbelül egy hétig meleg helyen eltávolítjuk. A fenti időszak után minden összpontosul, majd minden liter tinktúra dúsítva 1 milliliter zöld.

Meg kell említeni, hogy a permet és a takarmányok helyesen friss megoldásokkal, mivel a népi jogorvoslatok gyorsan megfosztják hasznos tulajdonságait. Ez azt jelenti, hogy csak egy ilyen mennyiségre van szükség. Szükség esetén az önálló műtrágya még mindig letétbe helyezhető, de csak egy nap és hűvös helyen.

Ha az éjszaka meleg, a folyadék a következő nap meg kell pusztítani.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

Hogyan kell használni az etetéshez?

A smaragd megoldás használata az uborka-kirakodások feldolgozásához különböző módon hajtható végre.

Permetezés

A permetezés a főútvonal használata az uborka ágyakon a szabadtéri földön vagy üvegházban. Ugyanakkor a megelőzéssel és az élelmiszerekkel együtt, de az első kérdésben még mindig sokkal hatékonyabban jelenik meg. Végezze el az eljárást egy speciális porlasztóval vagy kézi permetezővel. Az első feldolgozást a megelőzésre irányuló nagyobb mértékben a virágos boutonok vagy az ezen során az utolsó betakarítás után végezzük el. Így hetente egyszer használhatjuk a gyógyszert. Ha az eljárás után felesleges oldat van, akkor a szomszédos ágyakba önthető – káposzta vagy paradicsom.

Használja az extrakciós adagolót jobb vagy kora reggel vagy késő este. A kiváló eljárást felhősnek tekintik, de nem esős nap. Soha nem felejtheti el, hogy a levelekre vagy hajtásokra cseppek, “háttérvilágítás” a fényes napsütéssel, égnek. Számos kertész ajánlott, hogy először öntsük a növényt szokásos vízzel, majd indítsa el a permetezést.

A seatles leginkább a gyógyszertári készítmény 30 csepp keverékét, a gazdasági szappan és a víztartályok 20 gramm zsetonját, de a táplálkozási felnőtt növény elegendő alapvonal 5-10 csepp 10 literre.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

Locsolás

Ha a Greenboxot műtrágyaként vásárolják meg, akkor egyszerűen a kultúra öntözésére szánt vízbe önthető. Elvben lehetséges, hogy a folyadékot néhány extra-zöld műtrágya oldatával is keverjük össze. Az öntözés során a folyadékot mindig a gyökér alá kell irányítani, nem egy erős gyökér nyakát. Első alkalommal, hogy a talajt a boutonok kialakulása előtt táplálja. Jó megoldást adnak hozzá egy másik komponenssel – sötét vagy szürke kenyérrel.

Az első dolog, amit a kenyeret egy vödör vízben áztatnak, és fél naponta, amíg egy teljes lágyulás. Ezután a folyadéknak meg kell ragadnia, összenyomnia, keverjük össze, és gazdagítson egy pár-három csepp smaragd gyógyszert. Ha az ágyak evettál, akkor képesek lesznek kötegelni, akkor a megoldás megengedett, hogy ne használja a stresszt. Ebben az esetben a fröccsenő kenyér egyenletesen beágyazódik a talajba, amely lehetővé teszi, hogy jobban gazdagítsa a talajt. A virágzó uborka elegendő ahhoz, hogy 3-4 csepp zöldflower-t öntözze, egy álló meleg víz vödörével hígítva. A kurvákat először meg kell nedvesíteni. Ha a kultúra egy üvegházban nő, akkor a szérum liter táplálkozási és profilaktikus keveréke, 1 csepp gyémánt-zöldség és 24 csepp jodid kálium alkalmas. Hasonló keveréket használnak kéthetente.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

Hogyan kell alkalmazni a betegségeket és a kártevőket?

A zöld segítségével az uborka teljesen hatékonyan kezelhető a hercegnő és a gyökér rothadás, amelynek elsődleges tünetei sárgulása és elhalványulása lombozat. Ehhez a gyógyszertári gyógyszer teáskanál szükséges ahhoz, hogy 2 teáskanál vizet adjon hozzá, majd a kapott keveréket a növényi szár károsodott területeinek kezelésére. A népi recept használata könnyebb lesz, ha kefét használ. Általában a gomba eltűnése pár eljárás után megfigyelhető, de hetente többször is megismételheti őket.

A forgatások kezelésének másik módja a szár laminálása zöldfrontral, amelyet jódtartalmú oldattal permeteznek. Kényelmesebb lesz a zöld és a jód csatlakoztatásához először 2 és 1 arányban, amely után a 10 liter komponensek a kiemelkedő víz. Fontos, hogy a talaj szintjétől a leaf lemezekig tartó szárak minimum 10-15 cm-jét lefedjék.

Ha az uborka szórólapokat elkezdték borítani a növekvő sárga színű foltok, akkor a beszéd valószínűleg penész. A sérült palánták hetente kell, hogy fel kell splash egy fél teáskanál zöldség, egy teáskanál ammónia és liter víz. A betegség 8 liter vízzel, 2 liter tejet és 5 milliliter gyémántvaserét is keletkezik. Ez a növények előkészítése 5 naponta kell permeteznie, amíg a betegség teljesen visszavonul.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

A hamis por alakú harmat súlyosabb interferenciát igényel, ezért a kezelés a zöldkő, 1 liter víz, 25 gramm karbamid és 0,5 liter szérum keverékének előállításával történik. Az eljárás a szezonra háromszor hajtható végre: a zónák megjelenésének szakaszában, röviddel virágzás előtt és utána. A Fitofluorosis küzdelmet permetezéssel végezzük. A terápiás szert 15 csepp zöldségből, 5 csepp jódból és 10 liter vízből vagy antiszeptikumokból állunk, amelyek 20 csepp mennyiségben vettek, és ugyanabban a vödörben elváltak. A feldolgozás 10 naponként esténként történik, és három eljárás általában elég ahhoz, hogy megszüntesse a betegséget. Az oldatot készítettünk hasonló módon enyhíti a szürke rothadás, de a fehér rothadás igényel koncentrált folyadékot a 40 csepp fertőtlenítő és 10 liter a bázis.

Azt kell mondanom, hogy egy üvegházban, amelyet magas páratartalom jellemez, különösen fontos a gyökerek megakadályozása. A feldolgozást csak korán kell elvégezni, mivel éjszaka a szobahőmérséklet csökkenése, a páratartalom, az ellenkezőleg, növekszik, és a kondenzátum aktívan kialakul. Ha az esti kábítószereket használod, akkor ez ellenkezőleg, elősegíti a gomba fejlődését. A kártevők elleni kábítószer alkalmazása hatékonyabb, mint a megelőzés.

Például, mielőtt egy vetőmagot felszámolnánk, amely szükségszerűen fertőtlenítve 3 napos áztatással egy liter tiszta vízből és egy pár zöld cseppecskékből. Következő, palánták kell rendszeresen alávetni a szérum-alapú permetezés, és miután a szezon végén, a talaj vesszük fertőtlenítésére az elegyet 5 csepp antiszeptikumok és 10 liter folyékony bázis.

A Greencraft uborka alkalmazása

A Greencraft uborka alkalmazása

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása