A hamu alkalmazása a tlimből

A fa hamu szinte sokoldalú ügynök. Ez aláírható a talajjal, a harc eszközzel és más kártevőkkel, profilaxis végrehajtásával. Ash lehetővé teszi, hogy megvédje az egészséges növényt, vagy mentse az érintetteket. Számos hatékony megoldás lehet, amelyek alternatívak lehetnek.

Haszon és kár

A tly hamu természetes eszköz. Ezért használható a növényfejlesztés bármely szakaszában. Az anyag bosszantja a tly külső fedeleit. A rovar egy olyan érzést tapasztal, amely égő és elhagyja a növényeket egy másik élőhely keresésére. Ezért ajánlott az egész kert, a kert kezelésére.

A fa hamu lehetővé teszi, hogy a kár megkezdje, ezért ne adja meg neki, hogy rendezze az üzemre. A profilaktikus kezelések során az anyag egy része elnyeli a leveleket és a szárakat. Ennek eredményeképpen a növény léje keserűvé válik, és a fogyóban már nem akar meg inni. A rovar csak vegyen egy fát, próbáljon enni és elhagyni.

Ismét a rovarok ellen használhatók az érlelés és a növényfejlesztés bármely időszakában. Ez csak a rövid távú cselekedete. 10-14 nap elteltével meg kell ismételnie a feldolgozást. Rendszeres öntözéssel és permetezéssel a TL nem lesz rendez a kertben, a kertben.

A hamu nem károsítja a talajt, és műtrágyát szolgál a növények számára. Bulbous beszállás előtt el kell esnie a lyukban. Ez csökkenti a rovarokból és bizonyos betegségekből származó betakarítást. Gyümölcsfák, rózsák, uborka és paprika, viburnum, kapor, paradicsom, ribizli és málna, káposzta. A segítségnyújtás segítségével mentheti a helyiségeket.

A hamu segít és más növények, amelyeken a hullám. Fontos megérteni, hogy egyes esetekben az összetevő még mindig kárt okozhat. A hamu csökkenti a savasságot, csökkenti a talajban lévő nitrogén mennyiségét. Használja, fontos, hogy ellenőrizze a talaj állapotát. Ellenkező esetben a növények a föld összetételének súlyos eltérése miatt meghalnak.

Megoldások előkészítése

Az univerzális jogorvoslat különböző módon készülhet. A legegyszerűbb recepthez 300 g hamut, szitálni és forraljuk. Forrás után 25 perccel a folyadék 10 liter vizet tölt be és öntött. Ilyen infúzióban öntözhet növényeket és permetet.

Olvasson tovább  Paradicsom arany anyaország

Ash képes semlegesíteni a nitrogént. De az, aki gyengíti a növények természetes ellenállását, és a megjelenéshez vezet. A már degradált leszállás feldolgozása lehetővé teszi, hogy gyorsan csökkentse a talaj savasságát. Vannak egyszerű és hatékony receptek hamu.

  • Sift 3 kg hamut és öntsön forró vizet. Fedjük le a fedelet, várjon 2 napot. Folyadék folyadék gézzel. Add 3 cikket. L. Folyékony szappan. Az utolsó összetevő hosszabb lesz. A szappan minden szükséges anyagot csillapít.
  • 10 liter vízzel 1,5 kg hamut és alaposan keverjük össze. Adjunk hozzá 50 g szappant bármilyen formában. Keverje össze és távolítsa el sötét meleg helyen 24 órán át. Az infúzió lehetővé teszi, hogy megszabaduljon mind a TSI-tól, mind a Colorad bogárból.
  • 300 g hamut, szitáljon és öntsön forró vizet. Forraljuk fel 25-30 percig. Gézzel vagy kis társasággal. Hígított koncentrátum úgy, hogy minden 10 l. Fogja meg a gondozó szappant és oldja fel a folyadékot.
  • Keverje össze a mocsárat egyenlő arányban. Öntsük a vizet és zárja be a fedelet. Hagyja a keveréket melegen és sötétségben naponta. Az ilyen eszköz alkalmas cserjék és fák kezelésére.

A kőris oldatának feldolgozását olyan időben kell elvégezni, amikor a növények nem esnek közvetlenül napfényben. Ellenkező esetben égési sérülések jelennek meg a zöld részen. Az időjárás száraz, szél nélkül van kiválasztva. A leveleket szivacsokkal lehet nedvesíteni, vagy öntözésből öntjük. Menj a fák tetejére seprűvel vagy mopszal. Csak meg kell csomagolnia a leltárt egy nedvesített rongyra, és feldolgozza a feldolgozást.

Hogyan használhatom?

Az Ash kezelés lehetővé teszi, hogy gyorsan megszabaduljon a tejfájásoktól a különböző növényekről. Az anyag lehet por a levelek. Ha előmelegíti a növényt szappanos vízzel, akkor az eszközök hosszú ideig ragaszkodnak. A hamu gyakran öntik a sorok és a kutak között.

Ha megoldást készít, akkor a feldolgozás még könnyebb lesz. Tehát folyékony öntözött vagy permetezett bokrok, fák, különböző kultúrák. Vannak némi használatuk.

  • Az öntözött előtt fontos, hogy megtörje a Földet a fán körül. Ezt követően a tinktúrát öntjük. A megelőző célokra az öntözést tavasszal végezzük, közvetlenül a hó befejezése után. A levelek feloldódnak keserű, és a hiba nem lesz nekik.
  • Az öntöző fák melegvizet használtak. Ha a növényeket virágok, zöldségek alatt kell kezelni, akkor egy szobahőmérséklet folyadékot használnak.
  • A permetezés csak száraz időben történik, amikor nincs szél. Lehetőség van az eljárást korán reggel, vagy este, amikor a nap már nem sült.
  • A lap hátulján és szárak hátulján él. Ezek a zónák, amelyeket különleges ellátással kell kezelni.
  • Jobb, ha több megoldást szeretne önteni, mint kevesebb. A hamu túlzottan nem árt, de a hiánya egyszerűen nem adja meg a kívánt hatást.
Olvasson tovább  Paradicsom treasure incov

Hamu keveredik más anyagokkal, hogy a megoldás jobban működött. Használhatsz szappant: folyékony és szilárd, gazdasági és illatos, még egy deportant is. Ebben a megoldásban bármilyen növényt és kultúrát, még beltéri virágokat is feldolgozhat. A szilárd szappant előzetesen meg kell ragadnia.

A hamut sok évtizeden keresztül használják a tlyből. Minden recept már régóta tesztelték a gyakorlatban. Azonban az eszközök meghajtják és hangyákat. De pontosan gyakran provokálják az egészséges növényeknél szenvedő betegek fonjának terjedését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: