A vile szőlőjéről

Garden Liana, néven alelnöke szőlő – egy gyönyörű dekoratív seb, nagy dekorációval, nagy növekedési erővel, jó fagyállósággal. A Devichi szőlő népszerű az egész világon. Amerikában és Mexikóban, Kanadában és Európában, Oroszországban, Ausztráliában, Új-Zélandon termesztik.

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

Leírás

A háromsoros Liana vonzereje a gyönyörű leveleiben fekszik. Virágok lány szőlő, mosás nélküli kis virágok sápadt fehéres-sárga tónusok. Kis gyümölcsök érlelés a szezon végén, nincs értelme. A legoptimálisabb éghajlat mérsékelt. A szűz szőlő triocented – egy fa-szerű erőteljes liana, ahol bolyhos lombozat, amely egy szilárd szőnyegfelületet tartalmaz, amelyen Liana nő. A felnőtt Liana 10-30 méter hosszú, bár az első két évben csak három métert növekszik.

Fiatal hajtások festett vöröses árnyalatú, felnőtt barna-zöld színű. A zöld levelek ősszel megereszkedve gyönyörű színt kapnak: a karmino-vöröshez a citromhoz sárga vagy lila árnyalatú. A petioles és a levél alternatívája.

A liana csomópontjából a lánc elágazó bajusz növekszik, amellyel bármilyen felülethez van rögzítve, még akkor is, ha negatív dőlésszögű.

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

A Devichi szőlő számos fajtával rendelkezik, amellyel bármelyik csúnya fészeret kaphat egy titokzatos épületbe, amelyet egy zöld vagy többszínű fátyol. Elég méretei ahhoz, hogy akár 8 emeletes épületet adjanak ki (ha természetesen meleg éghajlat). A lányos szőlő segítségével a kerti helyek elrejthetők az idegenek, a zaj és a por, a nagy tömege Lian elnyeli a felesleges nedvességet. Őszi esik Liana Parthenocyssus Quinquefolia (Parthenocíssus Quinquefolia) Adta az élet 19 típusú dekoratív Ivy, kettő művelt Oroszországban:

 • Virginsky pentalista;
 • Triocented (3-penge).

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

A szüreti szőlő szoros fedéllel rendelkezik, amelyen keresztül lehetetlen látni a fő felületet. Az első pár év után Liana évente legfeljebb két méter hosszú növekedést ad.

A legnépszerűbb fajták:

 • Don Juan – Van egy gyönyörű lapja, esik a karmino-skarlet tonokban;

A vile szőlőjéről

 • Yelllow fal (sárga fal) – A bővenhól / 14 méter hosszúságú, a lombozatot ősszel világos sárga árnyalatokban festik;

A vile szőlőjéről

 • Csillag shawers (csillag zuhany) – Pedolis Form: A nyári lombozat fehér-zöld színű, ősszel – rózsaszín-piros.

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

A növényt széles körben használják a városi tájkertészetben Ukrajnában, a Távol-Keleten, a balti államokban, Krasnodar területén és t. D. A lágy éghajlat és az ideális körülmények között Liana néha 40 méter hosszú. Számos európai kastélyot használnak pontosan szőlő dekoratív lian vikali.

Az üzem annyira megegyező, hogy szinte nem igényel sok gondot, különösen a felnőttkorban.

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

Leszállás

A szűz szőlő szándékos megengedi, hogy még a tapasztalatlan kertészek is növekedjen. A kirakodáshoz válassza ki azokat a területeket, amelyek dekoratív fedelét igényelnek, helyek a helyszínen, az ülőhely, az ülőhelyek, a teraszok és a t. D. Wichi szereti a napos helyeket, ez megmutatja az igazi potenciált – a vegetatív tömeg hihetetlen díszítését és gazdagságát.

A palánták ültetéséhez 50×50 cm-es méretű lyukakat készítenek, az alsó vízelvezető réteget (ez szükséges). Ehhez a homok-kavicsos keveréket öntjük, kicsi törmelékkel helyettesíthető. A dugged föld keveredik egy szerves (nedves, trágya, komposzt), körülbelül 1 liter fa hamut, és ez elég elég. A palánták közötti távolság – 50-70 cm-ről. A palántát ugyanúgy ültetik, mint bármely más növény. El kell esnie a föld gyökerét, kompakt a talaj, jó, vegyen egy héttel a Scorching Sun.

A vile szőlőjéről

Locsolás

Wichi – A növény nedvesség, ezért van egy nevetséges öntözés, különösen forró időben. Ezt az eseményt hetente kell tartani a felnőtt liana esetében, a fiatal növényeknek még gyakrabban kell vízzel, kivéve az esős időszakot, amikor nedvességet és így megragadnak. Az öntözés során ne felejtse el a felületi öntözést. A magas lyánokat egyszerűen a tömlőből öntözik, osztó – a szőlő hálásan reagál az ilyen eljárásokra.

A vile szőlőjéről

Alárendelt

A kötszereken a növény ritkán van szüksége, évente egyszer megtermékenyíti. A szerves műtrágyák a Liana után a lombozat. A szintetikus készítmények nem ajánlottak – a lány szőlője nagyon rosszul reagál.

A Compost, a párás, a madár alom, a fa hamu vagy kivonat.

A vile szőlőjéről

Ritkítás

Az egészségügyi vágást évente végezzük, ami azt jelenti, hogy szükség van, és elvághatja az összes sérült, beteg és száraz hajtást. Töltsön I Vágás kialakítása, Ha a KRONE-nak szüksége van a formációra, akkor egy bizonyos formában érhető el, korlátozza a növekedést egy irányban vagy más irányban. Általában az ilyen eljárásokat tavasszal vagy ősszel korán hajtják végre, a hideg kezdete előtt.

A vile szőlőjéről

Telelés

A felnőtt liana tökéletesen télen téli szibériai menedék nélkül, de legfeljebb két évig a növény még nem volt túl erősödött, és a hőmérsékletet néha csökkenti a mínusz 35 és az alábbiakban. Ezért jobb, ha nem kockáztatni és rendezni a menedéket a téli időszakra. A Lianát elhagyni kell a földre, és el kell rejtenie a mulcsot vagy agrofrilt. Ha a növekedési szilárdság elég nagy, és távolítsa el a 3 méteres Liano-t, akkor meg kell vágni.

A középső sávban és a déli jól növekszik, és mindkét típusú – egy triolált és fivetilisztikus.

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

Példák a tájkép kialakítására

A lány szőlőt bármilyen méretű és típusú területeken termesztik. Liana egy fazékban termeszthető, ha nincs hely, de igazán szeretnék csodát a gyűjteményben. Ha a Lianák lehetőségeit a rendeltetésükre használja, akkor a tájkép kialakításában nagyon széles körben használható:

 • Kozmetikai maszkolás – A Liana nem buzgó struktúrákkal, rágóhelyek vagy más épületek csúnya helyszínei vannak díszítve;

A vile szőlőjéről

 • Wichi üres helyet biztosíthat, Adja neki a lehetőséget, hogy növekedjen, mint egy shaggy talaj rocker, amelyben a gyerekeket örömmel fogják játszani, és ez egy olyan gyepen fog kinézni, hogy ősszel nagyszerű lesz, ugyanakkor az összes gyomnövényt nyomja;

A vile szőlőjéről

 • sövény – Érdemes elhelyezni a szőlőt egy szettre, és egy zöld kerítés áthatolhatatlan kilátás nyílik, a tulajdonos továbbá, az idő múlásával a gyomok áthatolhatóak és fizikai behatolásra kerülnek;

A vile szőlőjéről

 • Ha a ház falai mentén ülünk le, akkor néhány év múlva az épület úgy tűnik Gyönyörű európai kastélyok, Láttak borostyán (ebben az esetben figyelemmel kell kísérniük a szőlő kialakulását, tisztítsa meg az ablakot és a szellőztető tereket);

A vile szőlőjéről

 • Mivel a gyökerek közel vannak a felszín közelében, és Vikali nagyszerűnek érzi magát Nagy zabkásaiban és edényekben, A városi lakás körülményeiben felemelhető az erkélyen.

A vile szőlőjéről

Számos ajánlás a leszállás előtt:

 • Ha a ház falai vakolódnak, és a tulajdonosok vágyakoztak, hogy díszítsük őket lányos szőlővel, meg kell őrizni – Képes komolyan károsítani a vakolt réteget és a hőszigetelést, Annyira nagy a bajusz erőssége a felületre ragaszkodik;
 • Nagy háttérképek triosthelese szőlő díszítésére – fa, kő, beton;
 • A csempe és a pala esetében a növény is veszélyt jelenthet A tömege elég nagy, különösen, ha sok gyöker leszállt – csak eladhatja őket.

A vile szőlőjéről

A vile szőlőjéről

   A Wichi ideálisan kombinálódik más gyönyörűen tekercselt növények fajával:

   • Bőven a rózsa;
   • Klemátisz – Hegy, herceg, Lomonos;
   • Dekoratív honeysuckle (Szüksége van egy támogatásra, és Vikali szerepet játszhat);
   • Kínai citromfű, A hegyvidéki, arisztorochia, vinogradnik korotkotokvetonozhkova és t. D.

   Rengeteg göndör földesített Lian, de nem mindegyik szépen virágzik, így van értelme a növényi borostyán és a lányos szőlő együtt, megoldja a webhely tulajdonosát, mert megkülönböztethetőek lesznek egymástól. Mindazonáltal többféle lian kombinációjára gondolhat, például – Wichi, Ivy, Plenty Rose, Vinewand és T. D.

   Mindegyikük dekoratív a vegetatív szezon különböző időpontjaiban, így létrehozhat egy csodálatos képet az élő képről a ház homlokzatán a nyári időszakban.

   A vile szőlőjéről

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása