Almafa orlik

 • Szerzői: A gyümölcstermesztés szünetének, a fokozatú szerzőknek: e. N. Sedov, T. DE. Trofimova
 • Íz: édes-édes, harmonikus
 • Aroma: erős
 • A magzat súlya, g: 100-ról 200-ra
 • Teljes méretű: átlagos
 • Hozam: Magas, 15-20 éves korú hozamok 80-120 kg / der., Közepes hozam – 220 c / ha
 • Frekvencia frekvencia: ferde termelési frekvencia
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 4-5 évig
 • Az érés időzítése: Tél
 • Cserélhető érettség: Szeptember második felében

Lásd az összes jellemzőt

Bármely kultúra különleges figyelmet és ellátást igényel. Ha nem, hogy ne tanulj előre, a növények szeszélyei betakarítás nélkül maradhatnak. Ez a cikk megmondja, hogyan kell ültetni és gondoskodni az Apple Tree fajta Orlik.

A fajták eltávolításának története

Az Orlik fajta 1958-ban hozta létre. Szakmai szakemberek E. N. Sedov és T. DE. Trofimov a hibrid összes orosz kutatóintézetétől keresztezte a különböző kultúrákat, és új fokozatot hozott. Az új almafa eltávolítása, szükségük volt Mekintosh és Meshamian Michurinskaya.

A fajták leírása

Az Apple Tree Tree ORLIK eléri majdnem 5 métert, a fentiekben nem nő. A sárgás színű kéreg, az érintéshez, ami sima, ami elég ritka az almafa között. A növénynek van egy tiszta, lekerekített korona alakja. Az ág fő csontvázából, és menjen fel, és a közvetlen szögre ragaszkodik.

Az Apple Tree nem csak a gyűrűkön, hanem a másolatokon is. A vese kis méretű. Erősen nyomják az ágakat. A formákban kerek vagy kúp. De egyenesen hajtanak, és nagyon csökkennek a súlya hatalma alatt. A menekülésre van egy csomó levelek, sokféle Orlik nagyon nagy. Lapos lap, csak egy kis kanyar a központban. Ráncos felület. A színe telített zöld, valahol szürkés árnyalatok vannak. Formában hasonlít egy tojásra. Ugyanaz a széles, de szűkült a földre. A lap csúcsát erősen mutatják.

Almafa virágok. Rügyek rózsaszín vagy fehér szirmokkal vannak.

Ez a fajta nagyon ellenáll a fagynak. Ez még a legerősebb hideg is hordozható. Előnyösen a talaj a humusz segítségével, különös figyelmet fordítva, hogy fizesse meg a helyet a törzs körül. És érdemes megfojtani a hordót a hordóból, hogy a fa ne kapjon égést a napfénytől. Megmenti a kertész a nem kívánt rágcsálókból és menteni az almafa.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A fajta számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyet figyelembe kell venni.

 • A palánta meg kell növekednie a területen, ahol a szél folyamatosan és nagy mennyiségű nap. A fa nem fél az árnyéktól, de a nap hiánya vezet, hogy a gyümölcsök kicsi lesz.

 • Az Apple Tree Orlik nem lehet helyben, ahol sok nedvesség van. A nagy mennyiségű vízből származó gyökerek rothadtak.

 • Orlik tökéletesen növelheti a talajt.

 • A kutak mélysége 80 centiméterrel kell elérnie. Ajánlatos 4 hétig főzni a leszállás előtt.

 • A csemeték mellett be kell illeszteni a biztonsági mentést. Ez lehet fémes, műanyag vagy fa. Három év elteltével eltávolítható.

 • A fákat egymás mellett lehet ültetni.

Az almafák előnyei:

 • fagyállóság;

 • Nagy hozam évente;

 • A gyümölcsök növekedtek a piac iránti kereslet;

 • Az almát hosszú ideig tárolják;

 • Jó szállítás.

Nincs olyan növény, amely teljesen tökéletes lenne. Tehát az Orlik pár hibával rendelkezik.

 • Vető alma.

 • A sérült helyek gyorsan rothadnak.

 • Összetett és állandó ellátás. A fán gyakran látja a folyosót, gyümölcsöt. Ők nem csak a fát károsítják, hanem elrontják a gyümölcsöket is.

Érés és gyümölcsözés

Orlik a késői érlelésű fajtákhoz tartozik. Kertészek tudják a titkot, hogyan lehet a fa elkezdett gyorsabban növekszik, és kijönnek a talajra. Csak a virágzás első évében több mint 80% -kal kell eltávolítani a virágokat.

A fajták önmagukhoz tartoznak. Az időjárási viszonyoktól függetlenül az Apple Tree sok gyümölcsöt hoz.

A palánták ültetése után 4 évig kell haladnia, majd a fa gazdag betakarítást eredményez. Az ötödik évben, megfelelő és káros gonddal, a fa 50 kilogramm gyümölcsöt hoz.

A virágzó kultúra tavasszal kezdődik. A Blossom a nyári hónapok elején továbbra is befogadó. Először, élénkvörös, és néha, és általában a burgundi rügyek. Aztán megváltoztatják a színt egy szelídebbé.

A gyümölcsöket csak az ősz elején lehet összegyűjteni. Leggyakrabban a szeptember 20-án teljesen érlelődik. Ha az alma valamilyen okból a fáról esett, akkor jobb, ha azonnal csatlakoztatja valahol, például az újrahasznosításhoz, különben forog.

Az almák megőrzéséhez használjon fadobozot és tiszta fűrészpor. Két rétegbe kell helyezni, hogy ne károsítsák a héjat. Ezzel van szükség, hogy tiszta legyen, mert a gyümölcs gyorsan romlik. Ezután ezt a kialakítást a hűvös helyre kell eltávolítani, de hőmérséklete nem haladhatja meg a +5 fokot. Ha minden rendben van, akkor a gyümölcs márciusig folytatódik.

Hozam

Az almafák nagy hozamnak tekinthetők. Egy szezonban a kertészek több mint 100 kilogramm almát gyűjthetnek össze. Ezt a számot egy vezető bélyegzőnek tekintik. Összegyűjti a gyümölcsöket ősszel, tavasszal megmenthetők, és semmi sem történik velük. De nem várhatsz nagy betakarítást a második vagy a harmadik évben. Ebben az időszakban a fa még mindig a talajba kerül. Azonban 10 kilogramm téli gyümölcsök kertész áll rendelkezésre.

A termés szintjének további emelése érdekében a csemete jobb, ha a szél, ahol a szél. És lehetnek más fajták is. Így a kereszteződés minden kultúrát kap.

Gyümölcsök és ízük

Ez a fajta közepes méretű alma. A tömegben egy gyümölcs eléri a 100-200 grammot. Formában vannak kerek, de egyedül vannak a végére, hasonlítanak egy vastag kúpra. Az orr természetes és természetes ragyog. Ha szorosan nézel ki, láthatod a Wax Repülő White-t.

Élési színes zöld, kevés sárga folt van. Amikor a gyümölcs készen áll a gyűjtésre, színe sárga. Az egész alma piros elpirul.

A hús lédús, a pályázati krém árnyéka. Közelebb a bőrhez, amelyet zöld lesz. A gyümölcs savanyú édes, de ez a sav kellemes. Az újonnan lövő alma aromája a tárolás után gyenge.

Gyümölcsök Orlik Ajánlja az embereket, akik gyakran ülnek a diétákon. És az étrendben is fel kell venni azokat, akik nem megfelelő anyagcserét szenvednek. És azok, akik szívrohamot szenvedtek, minden nap meg kell ennie ezeket az almákat.

Mindkettő friss formában és folyamatban fogyaszthatók, például főzési kompotált vagy lekvárral.

A szakértők az almák ízét ötpontos skálán értékelték 4.6.

A termesztés jellemzői

Maga a fa kicsi, így kis területeken növekedhet.

A palánta jó a tavaszi vagy őszi időszakban. Nevezetesen az ágazatok közepén, azaz október és április – kedvező hónapok.

Érezd a kút lehet folyó homok, becenév tőzeg, agyag vagy humusz.

40 napon belül a fa elviszi és futtatja a gyökereket. A közeli talajnak mindig laza kell lennie. Semmiképpen sem szárítható.

Amikor a fa virágozni kezd, bőven kell öntözni vízzel. És az öntözés is megköveteli a gyümölcsötés időtartamát.

Ha az alma esik az almafából, akkor ez a jel – itt az ideje, hogy mulasztja a talajt. A műtrágya humuszként szolgálhat több rétegben.

Amint a fa 8 éves, meg kell metszenie. Száraz és törött ágak eltávolítják. Ehhez a folyamathoz kezdeni kell, amíg meg nem jelenik a vese.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: