Almafa papír

 • Szerzői: Ns. ÉS. Lavrik, L. DE. Zhmurko (Vologda támogatás)
 • Íz: savanyú
 • A magzat súlya, g: 60-100
 • Teljes méretű: átlagos
 • Hozam: Magas, 40-100 c / ha
 • Frekvencia frekvencia: Szinte éves
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 4-5 évig
 • Az érés időzítése: Nyár
 • Cserélhető érettség: Augusztus végén
 • Vérzik: Legfeljebb 2 hónap

Lásd az összes jellemzőt

Miután egy almafa a nyári helyszínen vagy a kertben, akkor vegye fel a fajtákat, hogy a friss almák nyáron, és az ősz elején, és közelebb kerülnek a télre. Anciprisian, amely a nyár közepén finom gyümölcsöket ad, az Apple minőségű papír, amelyet termesztenek és gazdálkodók, és kezdőknek.

A fajták eltávolításának története

A tenyésztés nyári minőségű papír közel 100 évvel ezelőtt volt. A Lavrik és Zhmurko tenyésztői megszüntették az eliminációját, amelynek célja egy alma megjelenésének létrehozása, amely gyorsan érlelődik a rövid nyári szezonban. Az új típus alapján a borovinka fajták magjait használták.

A fajták leírása

Az Apple Tree Paper egy közepes minőségű fa, amely 3-6 méteres magasságot ér el, amely mérsékelt sűrű kerekített koronával rendelkezik. A fa jól fejlett gyökérrendszerrel rendelkezik, és az ágak nagyon vékonyak és törékenyek, így a magas hozamok idején néha felmásznak a gyümölcsök súlyossága alá.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Az Apple Tree Paper olyan fa, amelyet gyakran a kertészeiken termesztenek. Népszerű osztály, mivel számos funkciója:

 • betegségekkel való mentesség;
 • magas téli ellenállás;
 • Szokatlan gondoskodás;
 • Gyors túlélési arány különböző talajokban;
 • Jó hozamjelzők.

A gyümölcskultúra hátrányai közé tartozik az ágak törékenysége, egy kis keverő (legfeljebb 50-60 nap) és hatalmas dimenziók a fa, amely sok helyet foglal el a telken.

Érés és gyümölcsözés

A virágzás a tavaszi fagyok végén kezdődik, és az aktív gyümölcsös nagyon kifeszített, augusztus második felére esik, és 3-4 hétig tart. Gyümölcs almafa minden évben, és az évek során csak a növekedés mutatkozik.

Régiók növekvő

A fagy, a hő és aszályok magas ellenállása miatt a fa gyorsan alkalmazkodhat és növekedhet az ország bármely régiójában. Ezenkívül az almafa nőtt Fehéroroszországban és Ukrajnában. Gyümölcsfa 4-5 éves növekedés esetén.

Hozam

Nagy hozam magas. Egy felnőtt fáról a szezonra több mint 80-90 kg almát gyűjthetsz össze. Az éghajlati viszonyoktól függően a hozamjelzők változhatnak. Stimulálja a stabil betakarítást, segít a karakterek kézi irányításában a fán (extra) eltávolításra kerül).

Gyümölcsök és ízük

A közepes méretű almák szinte fehér színűek, fényes vörös homályos blush, sűrű és sima bőr, szelíd hús és magas luiciness. A megfelelő lekerekített forma egy magzati tömege 60-100 g. Az íze az alma savanyú, és a savak fényesen szólnak. A gyümölcs nemcsak az ízlésre és a gyümölcsösségre, hanem az aroma, amely a virágos időszak alatt, valamint az alma maguk.

A termesztés jellemzői

A palánták ültetéséhez a papírra szükséged van egy gondosan kiválasztott szakaszra, amelyet át kell váltania a levegő keringésének javítására, a gyomnövények tisztítására, felrobbanására, műtrágyákra, biztosítja a mérsékelt hidratálószereket. A megfelelő lesz a fénykódolt vagy gyengén alkalmi típusú termékeny talaj.

A felszín alatti víz mély áthaladása, mivel a víz stagnálása hátrányosan befolyásolhatja a gyökérpanálrendszert. A telek kell jól megvilágítani és bezárni a vázlatokat és az erős széleket.

A palánták ültetése ősszel (3-4 héttel a fagyok előtti 3-4 héttel) lehetséges, vagy tavasszal a talajmelegedés után, de a vesék fúvása előtt.

Beporzás

Ez az Apple fajta szükség van keresztpollinációra, így egy almafa virágzás időtartamával, amely egybeesik a papírral, egy őszi csíkos, Melba, Antonovka,.

Alárendelt

A megfelelő gondozás magában foglalja az etetést. Az őszi időszakban, hamuzsír-foszfát műtrágyák alatt végzik az emberek, és a tavasszal, hogy a feloszlatását a vese, akkor be kell vezetni a nitrogén anyagok.

Fagyállóság

A fokozat elég fagyálló, olyan alacsony, magas és hosszú fagyfák nem ijesztőek. A fák képesek ellenállni akár -30-35 fokig, ami nem befolyásolja a fejlődést és a gyümölcsöt. Hosszan tartó fagyokkal, a törzs, a közeli zóna és a gyökérrendszer szigetelésére van szükség.

Betegségek és kártevők

A jó immunitásnak köszönhetően az almafa nincs sípoló és penész, de a gyenge immunrendszer. A betegségek és a kártevők invázióinak megelőzése érdekében javasoljuk a megelőző intézkedéseket – permetezés. Ezenkívül a magas páratartalmú és nedvességgel rendelkező régiókban szükség van a korona állapotának ellenőrzésére az egész évszakban.

Értékelések áttekintése

Almafa papír – ez egy gyakori vendég a gased területeken a kezdő kertészek, valamint a mezőgazdasági termelők növekvő gyümölcsök ipari méretekben, ezért sok fokozat meglehetősen.

A legtöbb kertész megjegyzi a gyümölcsök magas ízű tulajdonságait, amelyeket a fényes savak a piquancy-t csatolnak, az indulás megjogossága (kivétel további szigetelés az elhúzódó fagyok alatt), valamint a betegség ellenállása.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: