Almafa riga galamb

 • Szerzői: Balti
 • Íz: savanyú
 • A magzat súlya, g: 120
 • Teljes méretű: Nagy
 • Frekvencia frekvencia: hajlamos a gyakoriságra
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 4-6 évig
 • Az érés időzítése: Lázasság
 • Cserélhető érettség: szeptember közepéig
 • Vérzik: decemberig
 • A fogyasztói időszak időtartama: 1-2 hónap a gyűjtés után

Lásd az összes jellemzőt

Az ókori balti-fajta Apple Tree Riga galambok, más néven vetőmag kérés, az egyik legjobb az Oroszország északnyugati régiói termesztéséhez. Megkülönbözteti az ízek eredeti kombinációját, a gyümölcsök szépségét, nem túl késő érlelést. A fajta szívesen nőtt a személyes használatra, de az alacsony szállítás lehetővé teszi a gyümölcsök kereskedelmi értékesítését.

A fajták leírása

A közepes indulás almafa Riga Dove eléri a magasságot 4,5-5 m. Az ágak sokat keletkeznek, erősek, bőségesen borítják, hosszúkás, erősen vetett levelek. A korona alakja széles körben van, hajlamos a sűrűségre. A gyümölcsöző almafa típusával vegyes.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Az almák esetében a Riga galambok jellemzőek a nagyon vékony, könnyen túlterhelt bőr jelenlétére, harmonikusan kombinálva a lédús hússal. A felnőtt fáknak normalizálniuk kell a nem támogatottak számát – eltávolítják őket, hogy elkerüljék a gyümölcs méretének csökkentését. A fajta nyilvánvaló előnyei:

 • Az alma betegségének hiánya, amikor a betakarítást elhagyja;

 • bőséges gyümölcsöző;

 • Átlagos méretek, a rövidítés lehetősége rövid.

A látszólagos mínuszok közé tartoznak a legyőzött betegségek. És nem a legmagasabb téli keménység, a betakarítás közlekedésének és tárolásának problémái. A megvastagodott koronát vissza kell fordítani a gombafertőzések károsodásának kockázatának csökkentésére, hogy jó szellőzéssel biztosítsák.

Érés és gyümölcsözés

A fajta oldalirányú, attól függően, hogy az eltávolítható érettség hőmérsékletének mennyisége a szeptember közepétől vagy egy kicsit korábban eléri. A gyümölcsök fogyasztói tulajdonságai 1-2 hónapig tartanak fenn. Gyümölcs A fa 4-6 évig kezdődik. Riga Dove hajlamos az időszakosságra, a hozamokat évente nem kapják meg.

Régiók növekvő

A fajta a balti államokból származik. A Leningrád és a PSKOV régiók éghajlatában termesztett termesztés. Sikeresen termesztették a régió délkeleti és délnyugati övezetében.

Hozam

Riga galambok megkülönböztetik a jó gyümölcsözés. Az 1 fa 10 éves életének átlagos gyűjteménye eléri a 160 kg blokkot.

Gyümölcsök és ízük

Alma A Riga Doves fajta magas kóstoló minősítése – 4.5 pont. Ezek jellemzik a felismerhető édes és édes íz. Külsőleg a gyümölcsök vonzóak, aszimmetrikus kiterjesztett kúp alakú, nagy, súlyú, körülbelül 120 g. A héj színe a cserélhető érettség elérése idején zöldes-fehér, a teljes érettség tejtermékévé válik, egy homályos törött.

A termesztés jellemzői

Az almafa jó világításra van szüksége, meg kell helyezni a nyitott terekre, észrevehető árnyékolás nélkül, de szélvédelemmel. Fontos olyan területek kiválasztása, amelyeken a talajvizek nem fordulnak elő közel 2 M a talaj felszínétől. A legjobb talaj a Riga Doves fajta számára – laza vályog. Az óvodában való vásárlás során jobb választani egy fát a törpe és a félig drága.

A leszállás dátumait a lefelé irányuló kezdete előtt választják ki, vagy befejezték. Ez lehetővé teszi a növény gyorsabbá és jobban alkalmazkodni az új feltételekhez. A kétéves palánták egy gödöre legfeljebb 80 cm mélység előkészítése, körülbelül 1 m átmérőjű. Az első években a növénynek biztonsági mentésre van szüksége, előre telepítve van. Tehát a sztrájk és a központi karmester helyesen alakul ki.

Ahhoz, hogy kirakodjon a gödörbe, hogy a talajcsípő a kerti földön és a vízből. A fán gyökerei be vannak helyezve, a földet a gyökér nyakához adjuk. Öntözött, majd adja meg a talajt, hogy rendezze. Amint leesik, friss földet adunk hozzá újra. Ha több almafát találnak a kertben, a távolság legalább 3-4 m között van közöttük egymás között 4,5 m-re.

Beporzás

Riga galambok az öngyűjtött fajtákhoz tartoznak, de a más almafák közelében, egybeeső virágzó időzítéssel való leszállás. Használhatja erre a célra Michurinskaya vagy Borovinka.

Fagyállóság

Az Apple Tree bemutatja az átlagos téli keménységet. Súlyos fagy, gyökerek és ágak meghalhatnak menedék nélkül, különösen a fiatal palántákban. A felnőtt fák csak leewardon fagynak.

Betegségek és kártevők

Illessze be az ellenállást alacsony, az almafa befolyásolhatja ezt a betegséget. A DEE-érzékenység pulzusához alacsony. Megfigyelheti a gyümölcs rothadását.

Értékelések áttekintése

A tulajdonosok szerint a Riga galambok az almafákhoz tartoznak, amelyek pontosan érdemesek a kertben, legalább a gyűjteményhez. A fa nagyon dekoratív a gyümölcsözési időszak alatt, a legjobb növekszik egy bélyegző eszközön. Gyümölcsök, a kertészek véleményében, ízletes mindent közvetlenül a fáról, az ágak eltávolítása után fokozatosan elveszítik a gyümölcsösséget. Meg kell jegyezni, hogy a Riga galambok nagyon gyakoriak a PSKOV régióban, ahol a Seyborne Peping Litvániának nevezik.

A fajták fajtái közé tartozik az előző mag. Ha bizonyos mikroelemek hiánya a talajban, ez a hiba elrontja az egész betakarítást. Ezenkívül a régi fák érzékenyebbek lehetnek a gombás fertőzésekre. A sérülés valószínűsége nagymértékben függ a fa életkorától és a betegség újjáéledésétől.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: