Almafa starkrimson

 • Szerzői: USA
 • Íz: Édes-savanyú, desszert
 • Aroma: Kifejezve
 • A magzat súlya, g: 170-200
 • Teljes méretű: átlag feletti és nagy
 • Hozam: Magas
 • Frekvencia frekvencia: Minden évben
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 2 évig
 • Cserélhető érettség: szeptember végén – október elején
 • Vérzik: áprilisig

Lásd az összes jellemzőt

Ízletes alma a saját kertjében – mindig hasznos. Ahhoz, hogy stabil betakarítást kapjon, képesnek kell lennie arra, hogy megfelelően gondoskodjon erre a gyümölcsfa, különösen, ha nem tolerálja a fagyokat, mint Starkrimson.

A fajták eltávolításának története

A fajta az amerikai tenyésztők érkeztek egy esküvői mutáció segítségével, amelyet Starking Delishes.

A fajták leírása

A fák közepes méretűek, körülbelül 2-2.5 méter. A KRONE kis mennyiségű ággal van kialakítva, széles piramis formájában. A fa kompakt, sötétzöld lombokkal.

A csomagtartó körül a csontváz ágai akut szögben nőnek. Nyugtatok sötétbarna színűek, enyhén kocsmák.

Amikor a fa virágzik, a rügyek világos rózsaszín árnyalatot mutatnak. A virágok megszakítása után fehérvé válnak.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Ez a faj sok előnye van, és ez nem csak egy mellékvonal, hanem egy kis méret, ritka korona. Ezenkívül ki kell osztani:

 • nagy alma;

 • A vintage hosszú ideig tárolható raktáron;

 • Kiváló termékminőségű gyümölcsök.

Lehetetlen, hogy ne mondjunk arról, hogy az Apple Tree Starkrimson változatossága:

 • A fajta instabil a fagyok;

 • nincs betegség immunitása;

 • különösen igényes talaj.

Érés és gyümölcsözés

Szeptember-októberben a gyümölcsök eltávolítható futamideje. Áprilisig tartó fogyasztói időszakra tart.

A jó leírt fajták a gyümölcsöt a leszállás után 2 évvel kezdődnek. A vintage fa minden évben hoz.

Régiók növekvő

A fő régiókban, ahol találkozhat Starkrimson – Krasznodar terület és a Rostov régió az Észak-Kaukázusban, vagyis az az ország déli részén.

Hozam

A hozamot a magas szakértők becslése szerint.

Gyümölcsök és ízük

Az Apple Tree gyümölcs könnyen szállítható. Magas piacaik vannak.

Alma világos zöld, van egy borító színe egy languid karmin árnyalatú. A gyümölcsök nem elegendőek egydimenziós, az összes fogadó felső részén. Tömegük általában 170-200 gramm.

Szép vékony, enyhén észrevehető ágyú van.

Ízezzük, hogy ezek az almák édesek a kis savanyúsággal. Van egy jól kiejtett illat.

A termesztés jellemzői

A Starkrimson fokozatának növekedése során napos, széltelen helyet kell előkészíteni. A talajvíznek messze kell lennie a talaj felszínétől. Amikor a leszállás megfelel 2 méter távolságnak.

A korona metszése fontos szerepet játszik az egészséges fa kialakulásában. A paplings nem ajánlott, amíg a fő korona alakul ki. A leszállás után 2 évig alakul ki. Tavasszal szaniter, formáló és megújító vágást kell elvégezni. Segítenek elküldeni a legtöbb tápanyagot a gyümölcsöknek. Távolítsa el az extra, beteg hajtások. A legfontosabb dolog az, hogy a fény behatol a koronába, akkor a lombozat az eső után jó lesz, hogy megszáradjon, a gombafájdalmak kockázata csökken.

Beporzás

Az almafa nem magától albumot, így emellett beporzó ültetnek a helyszínen, vagy a védőoltás a következő fák van szó:

 • JOHNAGOLD fedélzet;

 • Jonathan;

 • Golden Delishes.

Alárendelt

Javasoljuk, ha egy almafa minden évben tiszta nitrogént használ, amíg a fa eléri a kétéves korosztályt. Amint növekszik, az adag csökken.

A trágya 21-0-0 vagy 16-16-16, nyúl, tehén trágya. Azonban a tiszta nitrogénhez képest 5-ször további 21-0-0 és 7-szer több mint 16-16-16, 35-szer több nyúl trágya és 70-szer több tehén használata.

Miután a fát ültetik, 3 hétig várva, amíg a talaj esik. Ezután 230 g műtrágyát osztunk ki a hordó körül 6 cm-es távolságban.

Fagyállóság

A fajta, a fagyállóság becslések szerint elégtelen, így az almafa nem ad stabil betakarítást a hideg régiókban, és meglehetősen nehéz megőrizni a fát egészséges.

Betegségek és kártevők

Starkrimson instabil az ecset és a kártevői támadások. A betegségek és rovarok korai megelőzése nagyon fontos. Abban az időszakban, amikor a vesék virágoznak, javasoljuk, hogy magas réztartalmú fát permetezzen.

Olyan betegségek, mint a rozsda és az alma átjáró gyorsan elpusztíthatja az egészséges fákat, ezért használhatja a korai tavaszi kerti olajokat, betörő keveréket.

Az almafa szövegének kezelésére rendszeresen összetört a fák alatt, és megsemmisíti a fertőzött leveleket, amelyek spórákat tartalmaznak. Megállítja a betegség előrehaladását, és megakadályozza, hogy átadja a szélre más egészséges fákra. Folyékony réz szappan permetezhető egy fa, ismételt permetezés egy héten belül.

A legjobb módja a fekete rothadás kezelésének – távolítsa el az elesett leveleket és gyümölcsöket, vágja le a kéreget és a fekélyeket. Használjon réz alapú permeteket a fekete rothadás terjedésének további ellenőrzésére.

A fungicideket gombás betegségekből használják. Szintén alkalmas folyékony réz szappan. A feldolgozás két héttel a növekvő szezon előtt történik, és egy héten megismétlődik, mint megelőző intézkedés.

Ami a rovarokat illeti, nem rossz, hogy segítsen a fokhagymás és a rovarirtó anyagok infúziójának segíteni, amelyek zavarják őket a párokhoz és tojáshoz.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása