Altai Jubilee szilva

  • Szerzői: BAN BEN. VAL VEL. Putov, N. N. Tikhonov, T. M. Plenev (Zenetevver) (Niissa őket. M.DE. Lisenavenko)
  • A feltételezések éve: 1974
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: kerekített keretezett, közepes ár, emelt
  • Teljes méretű: Közepes
  • A magzat súlya, g: 14-20
  • Formában: szögletes kerekítés
  • Festés: sárga-narancssárga, fényes piros blush, fehéres viasz raidrel
  • Bőr : Nonbye, keserűség nélkül
  • Húst (konzisztencia): laza, lédús

Lásd az összes jellemzőt

Kínai plug minőségű Altai Jubilee – gyümölcsfa, a szezonban a virágos kert különleges varázsa. Nem nő túl magas, ami jelentősen megkönnyíti a vágást, a betakarítást, egy másik ellátást. A szabálytalan gyártás nem támadja meg Dacnikovot – Ez a fajta kiválasztja az Orosz Föderáció számos régiójának lakóit a kertek számára.

Az eltávolítás története

A fajta megkapta Niiss szakembereit. M. DE. Lisenavenko. Szülői növények Immun szilva és manchuriai szilva kerültek keresztre. A kultúra az állami tulajdonú fajták után 1974-ben használható.

A fajták leírása

Altai Jubilee 3 m magasra emelkedő, felemelt, lekerekített koronával. A sűrítő ágak nem túl magasak. Szürkékbarna, a csontváz ágai akut indulnak. Levelek a korona nagy, széles körben elterjedt, a felső ágak vöröses, világos zöld. A fákon lévő virágok fehérek, mielőtt a vesékből származó levelek betegsége, sok.

Gyümölcs jellemző

Gyümölcsök jó árucikkekkel, de gyengén alkalmas a szállításra. Ezek közepes méretűek, súlya 14-20 g, szögletes lekerekített alakja egy jól kiejtett hasi varrással. Gyümölcsök a teljes érettség színpadán sárga-narancssárga, borító fényes piros blush. Van a bőrön és egy kiejtett viasz chateen. A magzat belsejében lévő csont nagy, jól elkülönül a sárga-narancssárga húsból.

Ízi tulajdonságok

Gyümölcsök édesek, gyenge kellemes aromával. A pépek konzisztenciája laza, lédús.

Érés és gyümölcsözés

Rendezett sport, az első betakarítást 3-4 évig gyűjtik az egy levegő ültetésének pillanatától. Érettségi átlag az időzítéshez. A gyümölcsök augusztus közepétől vagy 3 évtizedektől készülnek.

Hozam

Nagy küszöbös fák. Minden felnőtt üzemből 40 kg gyümölcsöt gyűjthetsz a szezonban.

Régiók növekvő

Az állami web szerint a fokozat nyugati és keleti szibériai, urálok.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Altai Jubilee – önállóan látható kínai szilva. A kert mellett a hasonló korai virágokhoz kapcsolódó fajtáknak kell termeszteniük. Az ilyen tulajdonságok teljes mértékben birtokolják Skalalskaya, Katunskaya, a kertészek hidegálló memóriájára a Plútov.

Növekvő és gondoskodás

Növényi kínai szilva a fajta késő tavaszán vagy az ősz elején. A tér megválasztása magában foglalja a maximális tér és a növények szabadságát. Fák a déli és nyugati lejtőkön. Az optimális választás szublinos talaj lesz, anélkül, hogy erős nedvesség-stagnálás lenne – laza és tápláló.

A csemeték évente, néha két évig tartanak, amelyek elérik az 1,5 m magasságot. A Poams 3 méterre van az épületektől, kerítől vagy magas fáktól. A kutak mélysége mérsékelt, mintegy 50 cm. Az alját a műtrágyákkal kevert termékeny kerti talajjal helyezzük ki. Ezután a gödör közepén a palánta – úgy tűnik, hogy a gyökér nyaka 5-7 cm-rel volt, a Föld megszórva.

Az öntözés az egyik legfontosabb agrotechnikai intézkedés az Altai évfordulója növelésére. Normál körülmények között elegendő szabványos leeső csapadékmennyiség van. De ha a szigorító hőt telepítik, további öntözést kell szervezni 1 alkalommal 10 nap alatt. A fák gyökere alatt 20-30 liter vizet ad ki. Ugyanez a bőséges nedvesség díjat kell megszervezni a kínai szilva előestéjén és a virágzás után, valamint során egy sor tömeges gyümölcsök.

Mulching is fontos, mert lehetővé teszi, hogy nedvességet tartsanak a talajban száraz időszakokban, általában a fák állapotának kedvező hatása, további műtrágyaként és rovarokkal szembeni akadályként szolgál. Válasszon ezeket a célokat szerves alkatrészek, leggyakrabban tőzeg vagy komposzt, szalma.

Minden évben fák vezetnek a vágást. A hurrikánok után a nyertesek bőséges hóesésekkel lehet szükség a sérült ágak nem tervezett eltávolítása. Nagy sebek, miután a vágás véglegesen zavarban van a kerti Wara.

A fán alatti alulteljesítés a leszállás napjától számított 3 évnél korábban történik. A műtrágyázási rendszer egyszerű. Összességében, miután összegyűjtöttük az első betakarítást, a fa kőris és komposztot vezetnek be a talajba. Tavaszi talajkötés források nitrogén. Nyáron és ősszel használják a kálium-foszfor komplexeket.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fákat gyakran a pesti rovarok gyakran érintik. A kínai szilva a magvakat és a befagyasztást, a TRU-t érzékelheti. Ha a megelőző inszekticid kezelések már nem okozzák az eredményt, a harcot speciális rovarirtók végzik.

A betegségek között a legveszélyesebb erre a növényre, KlasterNosporiosis, a fák nagymértékben csodálkoznak. És gyakran gyakran találkoznak rozsda levelekkel, klórózissal, ha a lezárt mész számát lefekvéskor szűkítették. A fajta kínai lefolyójában fordul elő, és törpe mutáció. A mozgó fák tavasszal megkezdődhetnek – fontos, hogy gondoskodjunk a repedésekre való felmászásról, hogy ne vonzzanak hatalmas mennyiségű rosszindulatú rovarokat.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A fajta jó téli keménységet mutat, erős fagyokkal rendelkező régiókban termeszthető. De rosszul illeszkedik a hőhez, instabil hallásra. A déli területeken a leszállás jobb az árnyékban, fele. A vízben lévő víz stagnálásakor a fajta rosszul reagál, valamint hosszú szárazság, különben a termés volumene csökken.

Értékelések áttekintése

Szomák várják az Altai-évforduló termékenységét, hogy teljes mértékben élvezhessék az ízét. Az értékeléseket a tulajdonosok az ilyen fák, közlekedési problémákat nem csökkentik az előnye a kínai szilva a friss formában, valamint lekvárok, kompótok és jamah. A pektinek nagy tartalma hasznos, megkönnyíti az újrahasznosításukat.

És a vélemények alapján is ítélve a fajta, valóban kiváló fagyállósággal rendelkezik. Az Arkhangelsk régióban is termesztik. És Altai és Szibériában ezek a fák a leggyakoribbak. Az Altai évfordulója előnyeinek előnyei bőséges gyümölcsöket, az ágaknak is alá kell írniuk. Igaz, ez nem minden évben történik, hogy megjósolja a gyümölcsök termelését rendkívül nehéz.

A mínusz is elég volt. A kertészek nem túl elégednek a kínai szilva növényekkel a közelben lévő pollinátorok hiányában. A kártevők és a betegségek szintén komoly problémát jelentenek. A növények nem igényelnek 2-3 permetezést a szezonban, és szisztematikus és tömeges védelmet nyújtanak a kémiai peszticidek és rovarirtók.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása