Alycha Kuban Comet

  • Szerzői: G.BAN BEN. Eremin, S.N. Oblodyna (Crimeal Pilot-selection állomás az oly-orosz kutatóintézet az utána.ÉS. Vavilov)
  • Szinonimák nevek: Prunus Cerasifera Cubanckaya Kometa
  • Megjelentek: Szilva kínai surpuloded x Alycha Pioneer
  • A feltételezések éve: 1987
  • A növekedés típusa: Diszkrét
  • Érlelési idő: Korai
  • Önsebesség: Részben önkötelezettség
  • Teljes méretű: Nagy
  • Hozam: Magas
  • Célja: a konzerváláshoz, friss formában történő fogyasztásra

Lásd az összes jellemzőt

Alycha Kuban Comet egy nagyszabású korai minőségű, amely nagyon hasonlít a kertészek. Ezen jellemzők mellett továbbra is nagyra értékelik a magas hozamot.

A fajták leírása

KUBAN COMET – Eredeti kultúra, tökéletesen alkalmazkodott a kedvezőtlen éghajlati jellemzőkhez. Egy növény akár 100 kg gyümölcsöt is hozhat. Az ágak néha nem tudják elviselni a súlyokat és a szünetet, így ajánlott a biztonsági mentéseket. A fa lapos terminális ritka koronával rendelkezik, maximum 2,8-3 m-re nő. Hordó sima felületű, szürke. A levelek hosszúkás alak, sima, lédús zöld.

Rendezés Kuban Comet explicit előnyei: Kiváló ízesítés, nagy gyümölcs, nagy hozam, felszívódás a talajban. A gyümölcsök jól szállíthatók. Alycha részben saloplodna. Azonban a betegségnek átlagos ellenállási szintje van.

Gyümölcs jellemző

A gyümölcsök nagyok, amelyek mindegyike 30 g. A gyümölcsszín vörösre változik a burgundi és a lila. A szálak finom szerkezete, sárga vagy arany színű. A felszínen van egy gyenge generált varrás. Az iszaprezisztencia rövid gyümölcsöt biztosít, szorosan szomszédos a gyümölcsökkel. Sűrű bőr miatt a gyümölcsök hosszú ideig (legfeljebb 25 napig) vannak tárolva. A középső csontot a pulptól elválasztják.

Ízi tulajdonságok

A fajták gyümölcsei eredeti savanyú édes ízű, szelíd sárgabarack utánízével. Gyümölcsök a lédúshoz képest. Is kellemes aromájuk van. A fajta elismerést kapott a főzésben. Gyümölcsök készít ételeket különböző kulináris receptek: lekvár, lé hús, lekvár, befőtt, ugrott, ragasztott, töltő sütemények, lekvárok és még sok más.

Érés és gyümölcsözés

A gyümölcsök július második felében élnek. Az érésű növény korai tekinthető. Az érett gyümölcsök szorosan tartják az ágakat, és gyakorlatilag nincs repedések rájuk.

Hozam

A megfelelő gondossággal a fajta gazdag hozamokat hoz. Egy üzemből 100 kg-ig gyűjthet össze. A vintage a fa, az ellátás és a termesztési feltételek korától függ. Az átlagos mutató csak a növények felforrása 30-50 kg. A fiatal fa 10 kg gyümölcsből származhat.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Alycha kuban részben sammatikus fajta. A közeli termés növelése érdekében más típusú Alychi növekedhet. A legmegfelelőbb fajták Mara, állandó, Utazó, Ajándék Szentpétervárból származó ajándék. Számos ajánlás esetében a kínai szilva sikeresen szomszédos.

Növekvő és gondoskodás

A növény meglehetősen szerény az ellátás során. A nem jó ajánlásoknak való megfelelés lehetővé teszi a hozam fenntartását és az esztétikailag díszített megjelenést. Kedvező éghajlati viszonyok mellett a csemeték ültetése jobb lesz az ősszel. Ha a régió hűvös, a palánták ültetése tavasszal kell lennie.

A KUBAN COMET esetében szinte minden talajtípus elfogadható. A szegények a vizes élőhelyeken és a nehéz agyag talajokon nőnek. A talajnak semleges savassággal kell rendelkeznie. A leszállás érdekében jobb választani a megvilágított, jól melegített és szélvédett helyet. Az ideális lehetőség lesz a déli domboldal, ebben az esetben az üzem védve lesz a hideg északi szélektől. Szoros földeléssel, egy dombot kell előkészíteni 60-70 cm-es magasságra.

Néhány hét múlva előre kell alakítaniuk. Mélységük – 90 cm. Az elegyet az aljára helyezzük, amelyet humusz, szuperfoszfát és kén kálium jellemez. A talaj dezoxidálásához a lyukak megfelelnek a mésznek vagy a hamunak. Az őszi leszállás során a táplálkozáshoz jobb, ha trágya vagy humusz.

Válasszon megfelelő palántát (1-1,3 m). Nem lehet karcolások, a gyökereknek mérsékelten elágazónak kell lenniük, a duzzadt rügyek megengedettek az ágakon. Törött vagy szárított gyökereknek kell vágniuk. A kétéves zónos palántákat választani kell, jobban alkalmazkodni fognak a létrehozott feltételekhez. A leszállás előtt meg kell áztatni a gyökérrendszert a Clay Bantle-ben (2-3 óra). Használhatja a gyökérképződés stimulálóját.

Egy kis hengerben, a fossa fedélzetén elkészítve, egy fából készült pálcát kell vezetnie. A palánta elhelyezésénél a gyökér nyaknak 6-7 cm-rel kell lennie a felület felett. Ezután elalszik a jól és gondosan kompakt a talajt. A fát a telepített pálcához kell kötni. Jól forgó 20-30 liter víz.

A későbbi növényi ellátás egyszerű. Kezdetben a fiatal növények 6-7-szeresek a szezonban, a jövőben – 3-4 alkalommal. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a fajták gyökérrendszere felületes, a talajt 35-40 cm mélységre kell nedvesíteni. Az öntözés gyakorisága a csapadék gyakoriságától is függ, a konvergencia nem engedélyezhető.

Műtrágyák egyszerűek. Trugóban használjon műtrágyákat nitrogénnel, nyáron – foszfor és kálium. 2-3 évente egyszer, az őszi vagy rugós adagolókat szerves műtrágyákkal végezzük. Rendszeresen felrobban a talaj körüli talajt, hogy biztosítsa az optimális légcserét és megakadályozza a pecséteket.

A korona megfelelő kialakulása hozzájárul a dekoratív megjelenéshez, és növeli a hozamot is. Ebből a fajta esetében nem szabad a korona vezetője, t. Nak nek. A fa fagyaszthatja. Az ilyen kialakulás magában foglalja a csontváz ágak egyenletes eloszlását, jelentős távolságra és a fővezeték vágására.

A korona alakját a régió éghajlati jellemzői alapján választják ki. A meleg régiókban az optimális lehetőség lesz az a tál alakja, amelyen egy szint három vagy négy csont ágból marad, a karmester eltávolítható. A középső sávban készítsen bokorképződést. Ez egy 20 cm-es törzs és 3-4 különálló keret ágak magassága. A legmegfelelőbb északi szélességek esetében a nyáj (pala) képződés lesz. Ez biztosítja optimális telek és védelem a hajtások fagy és szél. Az északi ágakban nem melegítenek.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása