Alycha Láma

 • Megjelentek: 9-250-es állomány (PR. Cerasifera var. Pisdardii) x pollen, ígéretes hibridek keveréke a p-tól. USSURIENIS X (P. Salicina X P. Cerasifera)
 • Érlelési idő: Közepes teljesítmény
 • Önsebesség: Önálló vízum
 • Teljes méretű: Nagy
 • Hozam: Jammer
 • Célja: Fogyasztás a friss formában
 • A magzat súlya, g: harminc
 • Formában: lekerekített ovális
 • Festés: Sötét lila, szinte fekete
 • Bőr : erős viasz raidrel

Lásd az összes jellemzőt

A kiválasztási munkák folyamatosan pótolják a gyümölcs- és bogyó katalógusait, amelyek minden új fajtát szokatlan tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez magában foglalja az Alyci Láma egyetemes változatosságát, amely magas dekorációval rendelkezik. A 9-250-es palánták összekapcsolásával (PR. Cerasifera var. Pisdardii) és a pollen ígéretes hibridek keverékei a p-tól. Ussuriensis és (p. Salicina X P. Cerasifera).

A fokozat azonnal beleszeretett egy kertészbe, mivel a magas téli keménység, feltűnően nagy betakarítás, kitűnő ízlés. A gyümölcsök használata meglehetősen kiterjedt – friss formában fogyasztják őket, alkalmasak a mély fagyra, majd nem veszítik el tulajdonságait. Alychi főtt lekvárok, kompótkezelés, lekvár, lekvár. Alkalmazza a cukrászati ​​termelés (marmalade), főzésben (mártások, sütemények).

A fajták leírása

Az átlagos (1,5-2 m) fa egy burjánzó lapos fejű korona, hajlamos a sűrítés, magas dekoratív tulajdonságait bármikor az év, és nagy termés. Korona telített piros árnyalatú, teljes készlet kék-lila tónusokkal. A növény fiatal kéregének burgundi-vöröses árnyalata idővel sötétedik. Virágok Lama illatos gazdag-rózsaszín virágok.

Gyümölcs jellemző

Nagy (30 g) lekerekített ovális gyümölcsök festettek egy sötét lila paletta, majdnem fekete fényes napfényben. A szürke színű szubkután pontok szubkután pontjait egy sűrű csavart borítják, a csont jól elkülönül a péptől.

Ízi tulajdonságok

A lédús sötétvörös pép rostos konzisztenciájú, hihetetlenül édes ízű, kiegyensúlyozott mérsékelt savanyúsággal rendelkezik. A fajta viszonylag nagy értékelést kapott a kóstoló – 4,4 pontból 5 lehetséges.

Érés és gyümölcsözés

Láma az érlelés közepes változó kategóriájára utal – a betakarítás kezdete augusztusra esik. A frució az óvodában a szemüvegek után 2-3 évig kezdődik.

Hozam

A fajta bejelentett hozama átlagos – akár 25 tonna hektárral, azonban a gyakorlat kimutatta, hogy az ideális agrotechnikai viszonyok növelhetik a felnőttek hozamát 300 kg-ra.

Régiók növekvő

Hála a válogatott Alycha láma, aki feltűnő a Yuzhanka a télállóképesség és a képesség, hogy egy növény akár rövid nyár, a terület termesztésének bővült a Központi Bizottság és a középső szalag az Ural , Délnyugat és Délkelet-Szibéria.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A Láma függetlensége szomszédságot igényel a pollinátorok fajtájával – Mara, Asalaza.

Növekvő és gondoskodás

Annak érdekében, hogy a fa jól fejtette ki és teljes körű növényeket adta, figyelmet kell fordítania a környékre számos növekvő kultúrával. Alycha megkönnyíti az “együttműködés” ribizli és kamrával, mivel a cserjék sikeresen ellenzik a gyomok terjedését. Virágok, mint a tulipánok, a primuláris és más primrók, nemcsak a gördülő kört, hanem sok korábbi Alychi is, nem versenyeznek vele a tápanyagok küzdelmében. De az antagonisták dió, villog, nyírfa, tűlevelű, nyár, körte. Mindegyikük sok szerves és nyomnyi elemet fogyaszt, valamint az Alchy által rosszul hordozó anyagokat, valamint az anyagokat.

Növényi növény tavasszal és őszén jól megvilágított déli szakaszokon termékeny, lélegző földön. A fajta ellenjavallt savas talaj, mocsaras alföldek, a környék felszín alatti vízzel (nincs közelebb 1,5 m a felületig). Az emelkedett savasságot Dolomit-liszt, kréta, mészkőpapír semlegesítjük 2 kg sebességgel négyzetméterenként.

A leszállási gödör a szabványos méretek alapján készült – 50x50x60 cm. Az alján legalább 10 cm-es vízelvezető réteget rendez. Egyidejűleg telepítse a fiatal palánták támogatását. Egy vázolt termékeny réteg, amely szerves (nedves, komposzt), folyó homok, adjon leveles talajt. A gödörben lévő szabad hely a kapott keverékkel tele van, a vetőmagot, finoman festeni a gyökereket, ha ez egy ökör, és elalszik a fennmaradó talajjal, tömítve és 20 liter meleg vizet. Miután a nedvesség felszívódott a talajba, a gördülőkört 5 centiméternyi tőzegpohárral kell lefedni. A tőzeg szalma- vagy ferde fűvel helyettesíthető. A tenyészet további gondozása időben öntözés, etetés, megelőző kezelés és vágás.

 • Az öntözés egy fiatal növény eltöltése 1 alkalommal 2 héten belül, kivéve a szigorított esős időjárást. A két évnél idősebb növény csak a szárazság alatt további öntözést igényel. A rendszeres túlterhelés veszélyezteti a levéltetvek megjelenését, a kérget és a gyenge gyümölcsök szórását. Ellentétben sok gyümölcsfával, Alychi nem öntött a télre.

 • A további tápanyagok bevezetését a szezon alatt háromszor hajtják végre:

  1. Rugóban a tenyészetet nitrogén trágyák táplálják, stimulálják a vegetatív tömeg kiterjesztését;

  2. A virágzás kezdete előtt az Alych-et egy tartós infúziója táplálja be egy burkolat (1: 10), amely az öntözés után eljárást végez, hogy ne égesse meg a gyökereket;

  3. Ősz – Itt az ideje, hogy az integrált ásványi műtrágyák kifejezetten gyümölcs- és bogyós növények számára alakultak ki.

 • A termelés kialakítása a hozam növelésére szolgál. Ugyanakkor távolítsa el legfeljebb 10 csont ágakat, a hajtások évente lerövidülnek, jól kialakított bokor. Emlékezz arra, hogy az Alycha hajlamos nagyszámú hajtást építeni, lehetetlen kényszeríteni a korona koronáját – az üzemet szabad hozzáféréssel kell biztosítani a napsugaraknak és a levegőnek.

 • Az egészségügyi ellátást tavasszal végezzük. Ebben az időben a fagyasztott, sérült, törött, deformált és szárított hajtások.

Az elhúzódó szárazság időszakában gondoskodni kell arról, hogy a gördülő kör vastag rétegű mulcsot borítson. A mulcsváltozás során az előző réteg a talajjal együtt részeg, a Spade Bayonet-t legfeljebb 5 cm-re emeli, mivel a gyökérrendszer meglehetősen közel van a felülethez. A törzsek bukása és a fehérek csontváz ágai részei speciálisan előkészített kompozíció – mész, réz-szulfát, kazein ragasztó keveréke. Az ilyen recepció segít abban, hogy megbirkózzon a kártevő részével, megmenti a korai tavaszi kéreg az égési sérülésekkel agresszív napsütéses sugarakkal. A vékony kéreg télen vonzza a rágcsálókat, ezért meg kell szervezni a csomagtartó alsó részének védelmét. Ehhez használhat egy speciális háló, gyapjúfedelet, a vaslemez tetejére csomagolva és a csomagolt burkolat tetején. Állni kell a földbe.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta ellenzi a gombás betegségeket és a kártevők támadásait. Észrevették, hogy az Alychi gyümölcsei nem károsak a Pernate Lands által. Egy kicsit rosszabb lámpa ellenáll az absztrainosospieriosis. A különleges veszély az ilyen agresszorokat jelenti, mint:

 • Alyuchevaya TLA;

 • Barna gyümölcs kullancs;

 • Lapticket és flapshitovka.

A rovarirtó és a fungicidek és a fungicidek segítenek velük.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Alycha Lama magas téli keménységgel rendelkezik (-36 ° C-ig), jól illeszkedik a hőmérsékletkülönbségekkel, a felolvasztások és a fagyok, a nulla, hőállóság (+ 40 ° C).

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: