Alycha Nesmeyana

  • Szerzői: DE.BAN BEN. Isachin, N.BAN BEN. Agafonov, B.N. Vorob’ev, I.ÉS. Hanzyan (Moszkvai Mezőgazdasági Akadémia neve.DE. Timiryazeva)
  • A feltételezések éve: 2005
  • A növekedés típusa: Silnororal
  • Érlelési idő: Nagyon korai
  • Önsebesség: Önálló vízum
  • Teljes méretű: Nagy
  • Hozam: Közepes
  • Célja: Univerzális
  • A magzat súlya, g: harminc
  • Formában: lekerekített, igazított

Lásd az összes jellemzőt

Alyci fajta az univerzális célállomás, átlagos hozammal rendelkezik. 2005-ben kezdődött vissza. A fajta egy nagyon korai érési időszak fajtáira utal.

A fajták leírása

Alycha Nemeyana gabonatermárnak számít. Krone közepes dexikuláris. A hajtások az átlagos vastagsággal rendelkeznek, a főtengelyek, a színek egy drow-zöld. A növényen lévő levelek elég nagyok, elliptikus formában vannak.

A levelek felső oldala fényes ragyog. Alacsony oldalsó matoma. A leveles lemezek szélén megjelenik a kis szegfűszegek megtekintése.

Nasmeyana jó veranda, magas téli keménység. A fajta ön vizuális. A kereszt-beporozást igényli. A szilva különböző fajtái pollinátorként működhetnek.

Gyümölcs jellemző

Érett gyümölcsök nagy méretűek. Egy bogyó súlya 30 gramm. Szimmetrikus formában vannak, lekerekítettek, igazítva. Színes világítás piros. Bőr a középső vastagság gyümölcsein, de ugyanakkor kellően sűrű.

Az érett gyümölcs felületén egy kis varrat látható. Berry tölcsér elég keskeny, közepes mélység. Alyci lapos teteje.

A pulpnak világos vörös színe van. Rostos és sűrű. A csont közepes méretű. Könnyen elkülönítheti a Meakty-tól. A középső vastagság csiszolása, a bogyókhoz rosszul kapcsolódik. Felszínükön lehet látni egy könnyű viaszot.

Ízi tulajdonságok

Alycha Nesmeyana szokatlan savanyú édes ízű. A kóstolás értékelése eléri a 4,5 pontot.

Érés és gyümölcsözés

Ez a fajta a leszállást követő negyedik évben front. Az érés idő nagyon korán.

Hozam

Nasmeyana a közepes hozam fajtáira utal. A hivatalos forrásokban több konkrétabb információ hiányzik.

Növekvő és gondoskodás

A kultúra kirakodása mind tavasszal, mind ősszel végezhető el. Először fel kell vennie a legmegfelelőbb helyet, hogy elviselje. Alycha Nesmeyana jól megvilágított telkeket szeretne előállítani. Minél többet fog kapni napfényt, az édesebb lesz végül érett gyümölcsök. A kultúra optimális lehetősége semleges dob talaj lesz. Minden ültetési kutakat előre kell készíteni.

Alycha továbbra is szükség van időszakos öntözésre. A szezonban a növényzet 3-4 alkalommal öntözött. Mint ez a kultúra más fajtái, a nem hajók változatossága megköveteli és különböző hasznos táplálkozást igényel. A műtrágyák csak a leszállás utáni első évben nem szükségesek. Minden évben a növényzet megtermékenyíti a nitrogént tartalmazó kompozíciókat. A kézi, trágya, kálium-foszfor-kompozíciókat leggyakrabban műtrágyákként használják.

Alycha lesz a metszésben. A leszállás utáni első 3-4 évben hosszú távú koronát kell kialakítani. A következő vágás a zöld tömeg elvékonyodik.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Meg kell jegyezni, hogy az Alycha nem vesa viszonylag ellenáll a betegségeknek, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen hajtsák végre a fák profilaktikus kezelését. A legjobban teljesítik őket áprilisban.

Néha a kultúra meg lehet csodálni penész, szürke rothadás, rozsda levelek. Ezenkívül a növényzet jelentős károsodás alkalmazható különböző káros rovarok, köztük a gyümölcs, a Coroede, Silkworm, Crook.

Az Alychi betegségektől és kártevőktől való védelme érdekében a kora tavasznak minden megelőző kötelező eseményt kell végrehajtania. A hordó és a csontváz ágak mészhabarcsokkal vannak feldolgozva.

A vesék virágzása előtt lehetőség van a növényzetet réz vagy vas hangulatú oldatával, vagy betörőfolyadékkal. A korona alatt jobb kezelés a karbamid megoldásával (7%).

A speciális biológiai fungicideket és inszekticideket is javasolják, mint megelőzés. A kész formában szakosodott üzletekben vásárolhatók. Az előkészületek elváltak az utasítások szerint, és kész folyékony kompozíciót végeznek.

Emlékeztetni kell arra, hogy a biológiai előkészületek csak a + 17-nél kisebb hőmérsékleten működnek, mint + 17 … 18 fok. Néhány kertész elkészíti az otthoni terápiás tinktúrákat. A hasznos gyógynövények (pitypang, calendula, csalán, plantain), póréhagyma, zúzott fokhagyma, szappan (gazdasági vagy szántó).

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: