Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Grow szőlő a telek számára sok kertész kíván, mivel ez nem olyan nehéz, hogy gondoskodjon róla. De ugyanakkor sok kezdő szőlő nagyon érdekli a kérdés, amikor a szőlő kezd fon.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Befolyásoló tényezők

A termelés határideje miatt számos tényezőt befolyásol, amelyeket figyelembe kell venni a szőlőtermesztés során. Fordítson figyelmet a legfontosabbak közülük.

  • Fajta. Van egy hatalmas szőlőfajták, és különböző megtermékenyítéssel rendelkeznek. Néhány érlelés augusztus elején, mások augusztus végéig – szeptember elején. És vannak olyan másolatok is, amelyekből a termény július végén vagy szeptember végén eltávolítható. A palánták vásárlásakor mindenkinek meg kell tanulnia az eladótól.

  • Az ültetési anyagok minősége. Szükséges a csemeték megszerzésére speciális óvodákban egy jól képződött egészséges gyökérrendszerrel. Ha egy cutleteket helyez, akkor a termés kell várnia, amíg a vetőgép egy év alatt megadja az első betakarítást.

  • Leszállási időpontok. Szőlő a legtöbb részre az őszi leszállt. De vannak olyan kertészek, akik tavasszal és a nyár elején is csinálják. Az őszi szőlőtermékek a következő évben gyümölcsözőek lehetnek, míg a tavaszi szőlő ebben a szezonban csak nyomon követhető, irányítja az erőt a gyökérrendszer kialakulására.

  • Helyes ellátás. A teljes betakarításra lehetetlenné válik, ha nem nyújt jó gondot a növények, amelyek magában foglalják az öntözési mód betartását, időben táplálkozás és megelőző szőlőfeldolgozás betegségek és kártevők.

  • Ritkítás. A szőlő, a metszés nagyon nagy szerepet játszik. Ha megengeded, hogy növekedjen, ahogy fogja, akkor soha nem várhatsz egy teljes betakarítást. Nagyon fontos, hogy olyan szőlőt alkotják, amely gyümölcs lesz. Szükséges a szőlő növekedésének figyelemmel kísérése, és ez nagyon gyorsan, és törli az összes extra hajtás – beteg, szárított, nem-pronomos, függőlegesen növekvő betegeket.

  • Növekedési régió. Annak ellenére, hogy a szőlőt a leginkább délen termesztik, és ott van, hogy jó hozamokat ad, sokan alkalmazkodtak ez a kultúra a régiók alatt, és fagyálló fajtákat keresnek. A gyümölcsidő a régiótól függ. A déli területeken korábban fog jönni, mint azoknál, ahol kemény téleket figyelnek meg, és a nyár rövid történik.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Időzítés

Ha a palánta egészséges, és a leszállás helyesen és őszi időben történik, akkor a szőlő a következő évben kezdődik. De meg kell érteni, hogy az üzem csak önmagában nyilvánul meg. Ezért csak néhány bezárás lesz a bokorból. A második évben a betakarítás több lesz.

De tapasztalt kertészek az első virágzat legjobb hatásának eléréséhez, így a fiatal növény nem pazarolja az erőket a gyümölcsözésre, és alkotja a gyökérrendszert.

Néhányan ezt és a második évre tekintik, tekintettel arra, hogy az üzem erősíti az üzemet ebben az időben, fejleszti az immunitást. És már 3-4 évig várhatsz egy teljes betakarítást.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Mit kell tennie a jó gyümölcsözésért?

A szőlő elégedett jó betakarítással, figyelni kell a kiemelésekre.

  • Ha az esők napsütéses napokkal váltakoznak, akkor egy speciálisan felnőtt növény nem önthető. Száraz napok alatt, egyszer 2 hét alatt a szőlőnek meg kell öntenie. Kívánatos, hogy melegen kiemelkedő vizet végezzen, különösen ez fontos abban a pillanatban, amikor a virágzatok már megjelentek, és a gyümölcsök kialakulnak.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

  • Tavasszal a vegetáció kezdetével a szőlő nitrogéntartalmú műtrágyákat igényel, később a gyümölcsök érlésének időpontjában – foszforsav és potash. Minden műtrágyát vízzel tenyésztik a csomagon feltüntetett arányokban.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

  • És azt is meg kell, hogy végezzen megelőző kezelés gombás betegségek bordó folyadék, akkor lehetséges, hogy a bokrok és öntsük a folyadékot az bokor. Ha a betegség megütötte a szőlőt, amikor a gyümölcsök kritikusak, jobb használni “fito-pozíció”.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

  • Nem szabad elfelejtenünk a szőlőt szerető kártevőkről. Ezek csigák, hullám, szőlő kullancs. Ez utóbbi különösen veszélyes. És ha nem kezd el harcolni vele időben, elveszítheti az egész szőlőt. Ezért kell gyakran ellenőrizni a leveleket. Figyelembe véve a parazita jelenlétét. A lap teteje megduzzad, pimps kialakítása, és az alsó fehér foltok borítva van. Az ilyen eszközökkel “Aktellik”, “Fufanon”, Omaith. Nem hagyhatja, hogy a csigákat a kőris szőlőhöz lehet. A szőlőbokrok közelében kell önteni.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

  • És természetesen a jó gyümölcsözés garanciája – a szőlő időben történő metszése és kialakulása. Tavasszal meg kell vizsgálnod a szőlőt, távolítsa el a régi, fagyasztott ágakat. Nyáron ellenőriznie kell a helyzetet is. A kirakodások erős sűrítése nem adja normálisan a klaszterek kialakítását és korlátozza a könnyű hozzáférést. Ezenkívül az üzem extra erőket fog költeni a lombozatra, és nem gyümölcsöt.

Ezért van szükség arra, hogy segítsen neki megszabadulni a felesleges hajtásoktól.

Amikor a szőlő megkezdi a gyümölcsöt?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása