Apple Tree Brandy Madzhik

  • Aroma: Telített alma
  • Szinonimák nevek: Malus Brandy Magic
  • Dekoratív: Igen
  • Magasság: 4-6 M
  • korona: Széles körben szétszórt, laza
  • Ágak: Szállított
  • Virágok: rózsaszín, félig osztály
  • Szín: Sárga, világos narancssárga bevonatú blush
  • Formában: Plane-Core
  • Magzati méret, mm: 40-60 mm

Lásd az összes jellemzőt

Minden nyári házban, valamint egy magánház udvarán, a házigazdák megpróbálják elterelni az almafákat, amelyek nemcsak finom és hasznos gyümölcsöket adnak, hanem dekoratív funkciót is végeznek, díszítve a területet. Az egyik ilyen faj díszes almafa Brandy Magic.

A fajták leírása

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Dekoratív Apple Tree Brandy Magic egy kert vagy ország helyszínének díszítése, amelyet a közelmúltban visszavontak, de gyorsan népszerűvé és népszerűvé vált a kertészek körében a szépségük és a gondozás. A terryvirágokkal és a miniatűr gyümölcsökkel rendelkező minifa tömörség jellemzi, mivel magassága nem haladja meg a 4-6 métert, a levelek színét – a lédús zöldtől az aranyvörösre, valamint az ehető gyümölcsöktől.

A fa pluszeinak tartalmaznia kell a fagyállóságát, az ellátás könnyűségét, valamint a nagy méretű (3-4 cm átmérőjű) és a Colongum alakú koronát. E fajból a hátulról csak a fa palántáinak magas költségeinek tulajdonítható.

Érés és gyümölcsözés

Az első virágok a fán jelennek meg a késő tavaszi – május közepén, és kis, enyhén sík almák – augusztusból és a leghidegebben. Tartsa a gyümölcsöt az ágakon sokáig.

Régiók növekvő

Lehetőség van díszítő fát növelni, látványos színekkel, levelekkel és gyümölcsökkel bármely régióban, mivel a fokozat fagyálló, tökéletesen átadja a hőt, ami a legfontosabb, válasszon helyet a földre és a talaj előkészítésére.

Hozam

A fajta hozamának mutatói nagyon jóak, tekintettel arra, hogy a kultúra dekoratív és leszállt a helyszín, a park, a pályák díszítése.

Gyümölcsök és ízük

Az Apple Tree Brandy Magic kis lapos grillezett sárga-aranygyümölcsöket ad. Az almák égő oldalainak hatása alatt narancssárga elpirul. Az almák íze telített – a méz édességet alig észrevehető sav és hihetetlenül fényes aroma. A magzat nagysága eléri a 4-6 cm-t.

A termesztés jellemzői

A dekoratív almafa egy könnyű-szerető kultúra, ezért jól megvilágított telkeken kell növelni. Ezenkívül el kell kerülni a vázlatokat, ami szintén nem szeret egy fát.

A növény nem növekszik mocsaras talajokon túlzott sók. A talajt hidratálni kell, termékeny és jól leeresztett. Optimális lehetőség – suddy és sugonde talaj. A hely elültetése előtt jól részeg, öntözés és megtermékenyítés.

Rendszerint a tavasszal, az egészségügyi vágást, valamint a formázás, amelynek rovására a Kronefa szép formát szerez.

Beporzás

A dekoratív alma minőségű kiváló beporzó. Úgy véljük, hogy a fajta beporzásának többféle pollinátorra van szükség, mert a keresztpollinált fajokra vonatkozik.

Alárendelt

A dekoratív növények táplálkozási. Az aláírásnak váltakozónak kell lennie – egy hónap humusz és tőzeg által készül, a másik pedig szuperfoszfátok és ammónia-nitrát. Ezenkívül a dekoratív almafa tökéletesen átadja a szerves és ásványi műtrágyák bevezetését.

Fagyállóság

Az almafa jó fagyállósággal rendelkezik, így nagy télen vesz igénybe, és növekszik a régiókban, ahol a hőmérséklet-mutatók télen -20-ra csökkennek.30 fok.

Betegségek és kártevők

A nagyvirágú üzemet a betegségek és a kártevők invázióinak magas immunitása jellemzi, de a megelőző intézkedéseket kell elvégezni. Leggyakrabban a rovarirtókat permetezzük. A fajta gyakorlatilag immunis a paschers és a penész.

Értékelések áttekintése

Dekoratív Apple Tree Brandy Magic széles körben használják, ha a díszítő kertek, sikátorok, boltívek és élvezettek, ezért ültetik és a város körülményei, valamint az ország helyszíneken. A legtöbb kertész a mini-fák hihetetlen szépségét, szokatlan korona alakját és erős almavirág aromáját jelöli. Ugyanakkor sokan jellemzik a fajta fajta, mint egy szeszélyes, mivel gondosan fel kell venni a talajt a falu leesik, végezze el a formázó vágás, védje a vázlatokat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: