Apple Tree Champagne

 • Íz: savanyú
 • A magzat súlya, g: Legfeljebb 150
 • Hozam: Magas
 • Frekvencia frekvencia: Éves
 • A gyümölcstermesztés kezdete: nem korábban, mint a fa növekedésének 3-5 éve
 • Az érés időzítése: Nyár
 • Cserélhető érettség: Augusztus
 • Vérzik: 30 napig
 • Célja: Legutóbbi formában, főzési kompotálások, elakadás
 • Magasság: 2,5-3

Lásd az összes jellemzőt

Annak ellenére, hogy az Apple fa mint agrokultúra, a kertészek hosszú ideig ismert, a gyümölcs még mindig kedvenc finomság. Az Apple tree gyermeket nemcsak a finom aromájával virágzás közben, hanem nagy gyümölcsökkel is, jó ízű tulajdonságokkal. Ezenkívül kellemes kulturális bónusz szerényen érdekel.

A fajták leírása

Apple Tree Champagne – a tenyésztők számára ismert legrégebbi fajták közül. Nem vonatkozik egy hibrid típusra, és a természet által létrehozott, és a rant fajták csoportjára utal. A progenitor ismeretlen genotípusa volt. Nevek a növényben több: renet champagne, papír, pezsgő, rennet játékos.

A növekedés típusának megfelelően fele az őse. A magasság eléri a 2,5-3 m-t, de a fa elérheti és nagyobb magasságban. A korona vastag, egy kicsit kör, kötelező formázást igényel. A gyökerek barna, zöld ovális alakú levelek.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Az Apple Tree Champagne az egyik sikeres nagyszabású fajtáknak tekinthető a háztartási telek növekedéséhez. A speciális paramétereknek köszönhetően kiterjedt (Szibéria, transzcaucasia, déli, nyugati, központi régiók). Az előnyök közül több megkülönböztethető.

 • Nagy fagyállóság. A fa tökéletesen tolerálja a szibériai fagyokat. Ő nem fél a hirtelen hőmérsékletcseppektől, tavaszi fagyoktól.
 • A fagyok általi hajtások károsodása után rövid idő alatt frissülnek.
 • Az egyik nagy stabilitás a legtöbb betegség és kártevők.

Hátrányok vannak:

 • A gyümölcs eltarthatósága rövid;
 • A tavaszi nap éget le a fiatal leveleket.

Érés és gyümölcsözés

Virágzik április végén – május elején. A gyümölcsök teljes technikai érettsége augusztusban fordul elő, és szeptemberig folytatódik.

A gyümölcs 3-5 éves növekedésre. A megfelelő gondossággal a fa elégedett a bőséges betakarítással évente.

Hozam

Nagy hozamú minőségű, egy példányból a szezonban 50-60 kg gyümölcsöt is gyűjthet. Az almák azonban rosszul megőrzik védjegyeiket. A megfelelő tárolással, figyelemmel kísérve az összes szabályt, nem képesek több mint 30 napig repülni.

Gyümölcsök és ízük

Meglepisek meglehetősen nagy gyümölcsök: 150 g Egy Apple. A gyümölcsök lekerekítették az űrlapot, néha kúpos. A szín nagyon szép: mivel az érettség sárga és sárga, piros csíkok. A bőr vékony, de sűrű, viaszláncmal, fehér lédús hússal.

Íze almával édes, szép savval. Egy ötpontos kóstolási skála szerint a fajta becslések szerint 4,6 pontra becsülhető a jelentéktelen savanyúság miatt.

A friss formában és a feldolgozott gyümölcsökben gyümölcsöket használhat. Ízletes kompotes előkészítése, elakadások, szárított gyümölcsök, ugrott. Különösen ízlési tulajdonságokat ismertetnek a sütés előkészítése során, nevezetesen a veszekedés.

A termesztés jellemzői

Annak ellenére, hogy a fokozat nem különösebben szeszélyes az ellátásban, hogy erős és egészséges fák legyen, szükség van a megfelelő leszállásra. Előnyös lesz a napenergia, a nedvesség, de anélkül, hogy a gyökerekből származó víz stagnálása lenne. A talajnak elég termékeny és lélegzőnek kell lennie (LOAM vagy mintavétel).

A leszállási pont 1 m-ig ásni (a mélység és a szélesség a gyökérmennyiségetől függ). Az alsó öntés közben nedves, fa hamu, homok. Készítsen egy kis holloch termékeny talajt, amelyen a gyökerek óvatosan terjednek. Aztán elalszik a föld, a trambet, bőségesen öntözöttek és mulched.

Fontos a leszállás ideje alatt Nem közvetlenül szoba szoba. A talaj szintjén kell lennie. A betöltését negatívan befolyásolhatja a gyökeresedés vagy a növény halálához vezető időszak.

Legjobb idő a leszálláshoz – tavasz. A vese verejtékig ültetett. A régiótól függően a leszállási idő március közepétől májusig változik. A palánták közötti távolságnak 4-4,5 m-re kell lennie.

A fák magasak: akár 5 m-ig. Az ellátás megkönnyítése érdekében szükségszerűen 4 m-ig terjedő egészségügyi kivágást végeznek. Távolítsa el a sérült, szárított, fertőzött ágakat, valamint azok, amelyek mélyen növekednek. A korona kialakulása lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a gyümölcsöző hajtások állandó számát, és éves gyümölcsöt keres.

Öntözés mérsékelt. Különösen a fa nedvességre van szüksége a virágzás, a virágzás és az érlelés gyümölcsei. A legfontosabb dolog nem a víz stagnálás bevezetése, a gombás fertőzések kialakulásához vezethet. Ugyanakkor további ételeket kell készíteni humusz vagy komposzt formájában.

Beporzás

A jövőbeli betakarítás számát az éghajlati viszonyok befolyásolja. Ha van egy hűvös, esős, szeles időjárás, akkor a termés pusztító lesz. Ha a tavasz meleg és napos volt, akkor maximálisan lesz. Lehetőség van arra, hogy fokozzák a kereszteződéssel, más típusú almafákkal.

Fagyállóság

Bár az üzem tökéletesen tolerálja a legsúlyosabb fagyokat, megéri, hogy felkészüljön. Az ősszel, miután a Leaffall és a telepítés befejezése után az almafa táplálja és kezeli speciális eszközökkel, a fehérek törzsével. A fiatal palánták törzsei kívánatosak a rágcsálók elleni védelemre.

Értékelések áttekintése

Az Amateurs Kertészek véleménye szerint az Apple Tree Champagne szerelmes szinte első pillantásra. Különösen kérjük, hogy az éves bőséges hozamok. A fa gondozásához könnyű, még egy kezdő dacnik is megbirkózhat az eljárásokkal.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: