Apple Tree Gorny

 • Szerzői: Sverdlovsk Tapasztalt Station of Gardening, L. DE. Macskák
 • Íz: savanyú
 • A magzat súlya, g: 90-110
 • Teljes méretű: átlag alatti
 • Hozam: Magas
 • Frekvencia frekvenciaRendszeres
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 4-8 évig
 • Az érés időzítése: Nyár
 • Vérzik: Legfeljebb 20 nap
 • Célja: Univerzális

Lásd az összes jellemzőt

Az almafák szinte minden személy kertjében vannak. A fajta kiválasztása az éghajlattól, a talaj típusától, az érési időtől függ, az agrotechnikai események elvégzésének lehetőségeitől. Variety A városistát az Sverdlovsk tenyésztői az Ural fajták és a fahéj csíkos hibridizációjával vezették. Annak ellenére, hogy a város kifejezetten az Ural régióra költözött, az ország szinte minden részén található.

A fajták leírása

Ez a fajta 2002-ben regisztrált az állami nyilvántartásban. A központi Ural régióban sikeres tenyésztés után a városisták széles körben elterjedtek a különböző régiók kertészei között. Az almafa aktívan növekszik, körülbelül 9 méter magas, a korona széles a piramis típusával. A piros ágak, akik felfelé irányulnak, felnőttkor szétszóródnak.

Kéreg ágak peeling. A gyümölcs-látás rövid hajtás-gyűrűk, új hajtások barnás, sötét és serdülő. A lombozat szintén pubeszkáló, zöld, matt felület. A lemezlap közel van az oválishoz, vagy hasonlít egy tojásra. A virágzás látványos, első formája rózsaszín rügyek, akkor tejkrémvé válnak, és amikor a közzététel hófehér lesz.

A fajta termeletlenre utal, mivel hibridből származik. Így a fajta önálló beplinációja nem fordul elő, 50 virágon, a tengerészet csak 2-ig alakul ki. De ez a fajta tökéletesen beporzik más fajták, a város növekszik hosszú, akár 50 évig.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Ez a fajta sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A fő előnyök közül a szakértők a következőket osztják fel:

 • Kiváló hozamszint;

 • korai érés ideje;

 • A hideg ellenállás, amely lehetővé teszi az északi domb növelését;

 • Rendszeres, nem szünetek, a folyamat kezdete után a termény évente eltávolításra kerül;

 • Mivel egy hibrid fajta alapja, az immunrendszer jól fejlett, tökéletesen összeütközik sok tipikus betegséggel az almafák számára.

Annak ellenére, hogy a változatosságnak sok nyilvánvaló előnye van, fontos, hogy fontolja meg a hátrányokat, mielőtt a döntést a telekre egy fa üzembe helyezné.

 • A gyümölcsök nem túl hosszúak, és az élet kevesebb, mint egy hónap. Ezért olyan fontos, hogy az almát szinte közvetlenül a betakarítás után használja vagy újrahasznosíthassuk.

 • A betegség magas immunitása nem törli a rágcsálók, rovarok invázisait. A támadások károsíthatják a növényt, mert sérülések miatt gyökerezik vagy meghal. Fontos az illetékes megelőző intézkedések megszervezése.

 • Ami a termék értékét tekintve a kompozíció szempontjából, itt a város egy kicsit elveszít. Például, a C-vitamin egy kicsit több mint 10 mg / 100 gramm.

Érés és gyümölcsözés

Ez a fajta almafa a nyári időszakra utal az érés szempontjából. Vintage stabil, éves az egész növekedés és élet az üzem. A Frukció szünetei nem történhetnek meg, függetlenül az agrotechnológiától.

Hozam

A nagy hozam és a termelési folyamat gyakoriságának hiánya miatt a fokozat nagyon népszerű. A felnőtt fa szezonban körülbelül 90 kg gyümölcsöt hozhat. A hektár szempontjából körülbelül 100 c.

Gyümölcsök és ízük

A fajta alma nem túl nagy, átlagosan súlya körülbelül 90 g, de vannak olyan másolatok is, amelyek nagyobbak – akár 100, akár 110 g is. A közepes méretét egyenletesség, pontosság, az összes gyümölcsöt tartalmazó gyümölcsök kompenzálják. A fajta gyümölcsei a következő vizuális és kiváló minőségű jellemzőkkel rendelkeznek:

 • Bőr vörös, narancs subtock, sima típus, néha vannak interspersations krémszínű csíkok vagy egy korty a sidden árnyék;

 • Az Apple alakja kissé hosszúkás, közel a tojás alakú;

 • hús színes krémben;

 • A gyümölcsök nagyon lédús, a szeparis szerkezete durva, durva szemcsés típusú;

 • Cukor – magas – körülbelül 14%, egy kis savak;

 • Az íze édes, csak könnyű savanyúsággal rendelkezik;

 • Aroma Bright, Apple.

Ez a fajta nagyszerű a természetbeni használathoz és az újrahasznosításhoz. A juiciness miatt ideális gyümölcslevek előállítására.

A termesztés jellemzői

Az Apple fa elsősorban az őszi időszakban, körülbelül egy hónappal a hideg előtt. Lehetetlen egy almafát közvetlenül a fagyok előtt ültetni, mivel nincs ideje alkalmazkodni. Ez befolyásolja a tavaszi növekedés minőségét, ami hihetetlenül magas, megfelelő leszállással. Ez a tavasz, hogy a növény legbőségesebb növekedése van.

A városist ültetése nem ajánlott közelebb 5 méterre más növényekre. Ez a megrendelés lehetővé teszi, hogy elkerülje a fényt, a növekedéshez szükséges napfény elrejtését. Ezenkívül az agrotechnikai intézkedések egyszerűsödnek egy ilyen leszállási rendszerrel.

A kirakodási módszerek Vegyes, mag nélküli módszer vagy vakcinázás más fajtákhoz. A fa szemlencsével van beágyazva, és a társkereső alkalmas – az almafák itt nem játszanak a szerepeket. Ha sztripetikus módszert használ, a fa magassága csökken, és jelentősen 3 m-re van. Ha úgy döntöttél, hogy a palánták földterületét választotta, győződjön meg róla, hogy felkészíti őket az eljárás előtt. A gyökérrész alaposan megtisztul és áztatott. A FITOGORMON megoldások alkalmasak, gyengén elváltak a vízben.

A kirakodáshoz egy jó napvilágítással rendelkező telek van kiválasztva, optimálisan nem túl savanyított talaj. Ellenőrizni kell a talajvízszintet, alacsonynak kell lennie. Ami a palánták közötti távolságot illeti, legalább 4 m. Ami az egyéb almafákat illeti, nem kell közelebb lennie, mint az 5 méteres távolság. A fajta palánta ültetése előtt meg kell enni a talajt a humuszban.

Az Apple Trees Agrotechnology nem túl bonyolult. Annak érdekében, hogy a betakarítás jó szinten legyen, számos szükséges eljárást kell végrehajtani.

 • Hidratáló. Bőségesen öntözve a fajta igényeit, ha a nyár száraz volt, és a szárazság hosszú ideig folytatódik. A városisták nem szeretik túl nedves talajokat, sok nedvesség megsemmisíti a gyökérrendszerét, és növeli a gomba valószínűségét.

 • Műtrágyák. Az etetés csak a leszállási időszak alatt történik, amikor szerves és ásványi kompozíciókat használnak. A hároméves növény elérése érdekében fontos, hogy rendszeresen műtrágyákat készítsünk: Selitra ammónia, madár alom, korovyat. És szükséged van arra is, hogy humusz a növény körül mozgassa a zónát.

 • Lazítás. A hordó melletti helyet folyamatosan meg kell őrizni egy szép állapotban: lazítsa meg a talajt 7-8 cm-rel, beszédet a gyomláló fűből, a homok és a humusz összetételét.

 • Korona metszés és formázás. Mivel egy felnőtt növény üres típusú, folyamatosan meg kell vágnia. A fiatal növényt megsérültek, gyenge kell eltávolítani. Fontos továbbá csökkenteni a hajtásokat, amelyek egyértelműen hajlamosak a törzsre vonatkozóan.

 • Beporzás. Mivel a fajta meddő, megköveteli, hogy a kereszt-típusok beporzása más fajta fajták által.

Fagyállóság

A fajta almafa -33 fokos fagyálló. De ugyanakkor szükség van az üzemre, különösen akkor, ha a tél kemény, és a fagyok nem 1-2 napig tartanak. Ha a régió súlyos fagyok kockázata nagyszerű, meg kell védenie az almafát, mulasztja a zónát a humusz körül. Az üzemet burlap borítja.

Betegségek és kártevők

A fajta immunitásának meglehetősen magas, az almafákra jellemző fajok nem szörnyűek, még akkor is, ha a páratartalom szintje nőtt. De mivel a rovarok vagy rágcsálók gyakran elkötelezettek egy almafákon, rendszeres megelőző intézkedéseket kell végrehajtani. A közelben az illatos növények – a Calendula, a menta, a koriander és a csomagtartó két éve fehér lesz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: