Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammikus alkohol használata megfizethető és költségvetési módja a Lukács gyorsulásának fejlődéséhez. A gyógyszertári gyógyszer alkalmas nemcsak műtrágya, hanem teljesen sikeresen ellenzi a betegségeket és a kártevőket.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Tulajdonságok

Nyári alkohol, valójában 10 százalék ammónia, nitrogénben gazdag, Nevezetesen ez az elem szinte bármilyen kultúra fejlesztéséhez szükséges, beleértve a hagymát is. A nitrogénhiány lassulást eredményez a zöld tömeg kiterjesztésében és gyengíti a növény immunitását. A korai tavasszal különösen fontos szerepet játszik a kora tavasszal, közvetlenül a hó konvergenciája és a talaj melegítése után. Ezenkívül az ammónia párolgása sok rovarot megijeszt: hangyák, tru, hagymás legyek és mások. Az előnye, hogy az alacsony koncentrációban vett gyógyszer szinte nem érezhető, hogy egy személy, hanem a kártevő, annak hatása elviselhetetlen lesz. Az átlátszó folyadék szaga nélkül nagyon gyorsan felszívódik a kultúrák.

Az ammonikus alkohol kezelésére szánt hagyma fényes és erős tollakat termel, és a gyümölcs íze telített. Ugyanakkor a növények sokkal gyorsabbá válnak, és vastagabbá válnak. Az évtized százaléka ammónia és előnyösen befolyásolja a talaj állapotát, így kevésbé savas, ami csak hagyma szükséges. Meg kell említeni, hogy még egy gyengén savas vagy semleges mutatóból származó kis eltérés is jelentősen károsíthatja a kultúrát. Az ammónia-alkohol képes megváltoztatni a talaj állapotát a jobb, növelése termékenységét. Az ammónia vizes oldatában lévő nitrogén behatol a földre, és nem mossa le az esővel.

Az ammónia – rugalmas szárak és erős izzók feldolgozásának hatása – egy hónapig tartósították.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Mit tehetsz?

További komponensek növelik az ammónia alkohol használatának hatékonyságát.

  • . Az ágyak öntözése só, ammónia és tiszta víz keverékével lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a talajt a pathorális mikrobákból, amely a rovarok létfontosságú tevékenységének köszönhetően ott volt. A vízvödörben ebben az esetben 5 ml-es gyógyszertárkészítményt és 5 evőkanál a kőhűtőt kell használni. Jól kevert oldat alkalmas hagymásfejek öntözésére.
  • Szóda. A kertészek nem szokásosak az élelmiszer-szóda és a nitrogén forrása egy receptben. Az előre beállított előkészítés színpadánál a vetőmagot fél órán keresztül áztatjuk olyan oldatban, amelyben a szódát és a vizet 1 teáskanál arányban vesszük elő liter vízenként. Akkor, amikor az íj elkezd csírázni a kertre, lehet, hogy zavarja az ammóniát.
  • Mangán és só. A mangán só előkészítése előkészítéséhez különleges dózis van részt. Először 40 milliliter az ammónia-alkoholt 10 liter vízben tenyésztik, majd a mangánt addig addig adjuk hozzá, amíg a folyadék árnyéka az átlag lesz. Végül a készítmény 100 gramm élelmiszer-sóval gazdagodik, és a kapott elegyet a betegségek és kártevők elleni ágyak feldolgozására aktiváljuk.
  • Jód. A jód használatát magában foglaló recept lehetővé teszi, hogy olyan gyógyszert hozzon létre, amely hatékonyan küzd a hagymával. Az ammónia 5 milliliterének és 3 csepp jódjának előállítása 10 liter vízben kell lennie. A keverés után az oldatot az öntözésből ágyba öntjük. By the way, lehet hozzáadni ammónia és bórsavat a népanyag antiszeptikus tulajdonságainak erősítésére. A kapott folyadék megakadályozza a roundthous folyamatok fejlődését, és hozzájárul a vérképződéshez. Hígítsuk mindent ugyanabban a vödörben, amely 5 milliliter ammónia és néhány bórsav tea kanál.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Hogyan kell használni a betegségek és kártevők?

A hagymás kirakodások kezelése a kártevőktől eltérhet, attól függően, hogy melyik rovarrohamok kultúrája. Például gyakran olyan növények ártalmatlanok, amelyek a gyümölcsökre táplálkoznak, és ezáltal szivárgják a betakarítást. Mielőtt a hagymákat ammonikus alkohollal öntjük, a hatóanyagot 1 evőkanál mennyiségben 10 liter vízben kell hígítani. A kész keverék aktiválódik, hogy impregnálta a június és július között végzett ágyak közötti teret (hónapok aktív rovar reprodukciója) és a lazítás kíséretében. Ez a keverék alkalmas az extraháló feldolgozáshoz. A TIA-tól a hagymás kirakodását 4 evőkanál az ammónia és 20 liter folyadékbázis keverékével végezzük. Szükség esetén szappan zsetonokat adunk az alkatrészekhez, a “rögzítés” gyógyszer a felületen, vagy egy másik “alipate”. Spray növények a középkából, hogy ugyanúgy legyenek.

A növények kezelése a medve hatása, élő föld alatti és rizs izzók, az öntözés hagymás gyökerei vagy a lyukak öntözése a leszállási kultúra előtt. Az oldatot 10 milliliter vizes ammónia és 10 liter szokásos vízből állítjuk elő. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a hangyáktól, elegendő egy liter vizet és egy teljes buborékot csatlakoztatni az ammonikus alkohollal, majd öntsük a kapott anthill keveréket. A rejtett drone kirakodásából származó száműzetés, azaz egy bogár-drone, az ágyak napi öntözésével, egy gyengén koncentrált keverék 10 liter víz és egy evőkanál az ammónia. A gyógyszer használata rendszeresen zajlik, a június második évtizedével kezdődik.

A betakarítás után a területet szükségszerűen megtisztítja a rovarokat vonzó héjakat. Ahhoz, hogy megszabaduljon a férgektől, feldolgozza az ágyakat egy univerzális oldat 10 liter víz és 3 evőkanál a gyógyszertár termék. Meg kell említeni Az aktuális komponensek mélyebb behatolására a talajban a feldolgozást sok öntözéssel ajánljuk, amelynek térfogata majdnem kétszer nagyobb, mint a szokásos.

A nyár első felében többször is ajánlott a késleltetett tojás sorai közötti helyet feldolgozni.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Alkalmazás műtrágyaként

Az a tény, hogy a kultúra szükséges az ammónia-alkohol táplálásához, leszállítható leszállással. Például ezt bizonyíthatjuk a zsíros tippek és a toll halványfestése – világos zöld vagy akár sárga. Figyelmeztetőnek kell lennie, és ha a szárak teljesen fehérek vagy sárgaek, ebben az esetben az üzemnek azonnali intézkedésekre van szüksége. A kertészek az ammónia vízzel történő kirakodásokat kínálnak, ha egy kis toll, vagy lassítják a növény fejlődését. A népi jogorvoslatok segíthetnek, és olyan esetekben, amikor a hagymai szár, a tápanyagelemek hiányzik, szálat vagy szünetet tart.

A kultúra helyes táplálása, Rendkívül fontos, hogy megfeleljen az adagolásnak. A nyílt talajon lévő kirakodások megtermékenyítése csak erősen hígított formában engedélyezett, a gyökérfolyadékot öntve, vagy a zöldség permetezését. Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy a felesleges nitrogén fogja előidézni a növekedés a föld feletti része, de húzta az érési a gyökerek és rontja a vad. Túl gyakran végzett feldolgozás képesek provokálni a forgó folyamatok fejlesztését. A yellowness vagy más kulturális problémák megjelenésének elkerülése érdekében érdemes profilaktikus kezeléseket végezni a gyenge habarcsokkal. A keveréket készítünk: 3 evőkanál a gyógyszertár készítmény és vizesvödrök feldolgozására használják a pörkölés zónában. A kapott mennyiség általában 2 négyzetméteres leszállást fog kapni. Az etetésre vonatkozik, amelynek koncentrált keverékének kell lennie liter vízből és egy evőkanál az ammónia. A folyadékot az összes folyosóra öntjük, ami majd enyhén pisled talaj.

Végül a tápanyag is nyerhető öntözés. Az oldatot kapott 5 evőkanál ammóniás alkoholt és 10 liter az alapja, valamint a kis mennyiségű gazdasági vagy gyermekek szappan, reszelt egy kis reszelő. Abban az esetben, ha a tenyészetet a toll, a szappan chipek helyett 2 szelet mustár por. Meg kell említeni, hogy az ammónia tartalmú procheriákat mindig nehéz öntözés után szervezik. A permetezést korán reggel vagy késő este kell folytatni, várva egy komor napot szél és csapadék nélkül.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Különböző fajtákra vonatkozó rendszerek

Érezd a hagymát a kertben a bizonyított rendszerek egyikén.

Zöld luc

A kert megelőző feldolgozása az ammónia oldatával tavasszal történik, amint a föld felmelegszik. A jövőben az ammónia használata júniusban és júliusban folytatódik, körülbelül hetente egyszeri időszakossággal. Ezenkívül a telek elhagyása előtt az ágyak lazítását az öböl egy gyenge koncentrációjú oldatának egészsége körülbelül 15 centiméter mélységig terjed. Az etetés fő rendszere a következőképpen néz ki: mindegyik a gyökér pénzeszközeinek bevezetésével kezdődik. Körülbelül 7 nappal később a tenyésztést permetezzük, és további 10 napot végeznek egy másik rendkívüli feldolgozást.

Ezt követően a kultúra 10 napig nyugszik, és minden befejeződött a gyökérzöldséggel. Ezt gyengén koncentrált megoldásokkal kell elkezdeni, majd a telített keverékekbe lépni. Az ilyen kezelés eredménye az ötödik napon megfigyelhető: a kultúra növekszik, és a tollak vastagabbá válnak. Ha megfigyeled a műtrágya dózisát és egyéb feltételeit, akkor az íj gyümölcseit meleg folyóvíz alatt lehet meg lehetett fogyasztani.

Érdemes hangsúlyozni, Amikor a hagymás tollak sötét zöld árnyalatot szereznek, meg kell állítani a nitrogéntartalmú műtrágyák bevezetését. Ha a koncentráció a hatóanyag meghaladta, és a valószínűsége a megjelenése egy kémiai égés történt, miután fél óra után ammónia kezelés, a hagymát kell permetezni a hagyományos vízzel.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az ammonikus alkohol túlzott bevezetése a talaj mérgezéséhez vezet, amelyen után nem szabad növényi növényeket termeszteni.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

“Stuttgart” hagyma

Hagymás “stuttgart” az ammonikus alkohol öntözésével csak szélsőséges szükség esetén, mivel nem szívesen látja a további feldolgozást, és teljesen sikeresen ellentétes kártevők.

A fajta növekedésekor úgy vélik, hogy jobb, ha jobb a kultúra, mint hogy összeegyeztetje, és rontja a tollak és gyümölcsök állapotát.

Északi

Az északi hagymát ammónia és jód keverékével kezelik, csak a bórsav áztatását követően. Az ammónia ebben az esetben főként a kártevők megszabadulása.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Elővigyázatossági intézkedések

Mivel az ammónia-alkohol meglehetősen maró kémiai előkészítés, annak felhasználása a védelmi szabályoknak megfelelően kell bekapcsolódnia. A gyerekeknek és háziállatoknak távol kell lenniük a feldolgozott ágyaktól. A kertész feldolgozása különleges ruhadarab viseléséhez szükséges. Ha nincs ilyen levegőt, a légzőszervek védi légzőkészülék vagy gázálarc, a szemek alá rejtett speciális szemüveget, és a többi arc – egy maszk, a legtöbb zárt ruha alatt eltávolítjuk a kötényt, és Gumi kesztyűk vannak a kezekbe. Értelme van egy olyan fejdísz is, amely elrejti a hajat.

A napsütéses napon semmilyen módon nem kell eljárni, különben a tollakon maradék cseppek égési sérülésekké alakulnak át. Nem kevésbé fontos és a szél hiánya, amelyek impulzusok vezethetnek a bőrhez. A luke öntözésének speciális öntözésre lesz szükség közepes vagy kis méretű lyukakkal, valamint az öntözéshez – megfelelő méretű permetezőgép. Elvileg hatékonyabbnak kell tekinteni az extra-zöld feldolgozás elvégzéséhez az öntözés segítségével. Biztonsági okokból azt javasolják, hogy az ammónia maximális koncentrációját csak olyan esetekben tenyésztsék, amikor a kultúra egyértelműen nitrogéntartalmat mutat, vagy szükséges sürgősségi beavatkozást.

kívül, Ne lépjen kapcsolatba azokkal az emberek ammóniával, akik hipercupid Dystonia-t szenvednek – nyomásugrást okozhat. Az ammónia megoldás használatának megtagadása ajánlott, és azok, akik légzési betegségekkel szenvednek.

A gyógyszer nem csatlakoztatható ilyen hatóanyagokhoz klórként. Egy másik fontos szabály, hogy pénzeszközöket tároljon egy hermetikusan záró kapacitásban, amely nem érhető el a kisgyermekek számára.

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Az ammóniumalkohol alkalmazása hagymákhoz

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása