Barack hiába arany

 • Szerzői: Kiválasztás George Line (Kanada)
 • Megjelentek: VECLING X New Jersey Clan 95
 • Szinonimák nevek: TARDIV T-3
 • A növekedés típusa: Silnororal
 • Érlelési idő: Közepes teljesítmény
 • Célja: Fogyasztás a friss formában
 • Eladhatóság: Magas
 • Tavasz: Az első évtől a leszállásig
 • Régiók növekvő: Észak-régiók
 • A csont eloszlása ​​a pépből: nincs elválasztva

Lásd az összes jellemzőt

Persix hiába arany – népszerű fajta magas hozammal és kiváló fagyásmentes ellenállással, mint így vonzza a kertészeket. Érdemes tekinteni a termesztés kultúrájának és árnyalatának jellemzőit.

Az eltávolítás története

A fejlesztés a fajtát foglalkozó tenyésztők Kanadából, akiknek sikerült egy egyedülálló fa, 1994-ben szerepel a rangsor a legjobb fajta barack a világon. A hiábavaló arany világszerte keres, többek között Oroszországban. A hazai kertészek között nem olyan régen megszerzett népszerűségét. A garázskák kedvelték az alacsony hőmérsékletű mutatókkal szembeni ellenállását és az erős immunitást.

A fajták leírása

Az őszibarackfa hiába arany növekszik akár 4-4,5 méter magasságban. Grade jellemzők:

 • Kerekített és szétszórt korona;

 • Barna tartós kéreg;

 • nagy árnyalatú levelek;

 • Rózsaszín árnyalatú virágok gyűjtöttek nagy virágzatban.

A fa minden évben zöldes méretű, kis méretű hajtásokat képez.

Gyümölcs jellemző

Az őszibarack arany arany formája a szabványos kerek és ovális alakú gyümölcsök, amelyekre a kertészek értékelik. Főbb jellemzők:

 • Súly – 300 g;

 • A héja sárga, borított fényes blush, a napsütésben;

 • A Meakty sűrűsége az átlag;

 • Színes hegy – narancssárga sárga.

Az őszibarackfa gyümölcse jó közlekedési lehetőséggel rendelkezik, a betakarítás betakarításától számított 4 napon belül megőrzi a megjelenést. Az őszibarack frissen használható, vagy különböző üregeket készíthet: a lekvártól a kompótéig.

Ízi tulajdonságok

Az őszibarackos arany gyümölcse telített kellemes illatban és lédús desszert ízben van kiemelve. Elasztikus pép, jól tapadva, kerek alakú csontokkal.

Érés és gyümölcsözés

Az őszibarack a nyári első hónap végéig a fán jelenik meg. A szezon közepén a gyümölcsök fokozatosan színezik, a július utolsó számában teljesen érett őszibarack alakul ki. Az őszibarackfa elkezd gyümölcsöket termelni a leszállás első évéről, amikor a palánták növekvő feltételeit szervezi.

Hozam

Az átlagos fajta hozam 50 kg egy fa.

Növekvő és gondoskodás

Keresse meg az őszibarack hiába arany, jobb a napos területeken, ahol nincsenek tervei és éles széllökések a szél. A fajta csak a termékeny dob vagy a squeabe talajon érkezik. A követelmény figyelmen kívül hagyása a növény gyors halálához vezet. További ajánlások az ültetésre.

 1. Az őszibarack ültetésének optimális szezonja a tavasz, amikor a fagyok eltűntek, és a meleg időjárás a műszakra jött.

 2. A leszállás előtt a kertésznek meg kell készítenie a leszállási gödröket. Hogy közelebb legyen a március elejéhez vagy április közepéhez, amikor a talaj kitölti és ingyenes.

 3. A kútok fáinak ültetése előtt meg kell trágyázni, hogy kitölti őket szerves készítményekben komposzt vagy átdolgozott trágya formájában.

 4. A kis helyszíneken jobb, ha az éves vagy kétéves palántákat táplálja. Van egy jól fejlett gyökérrendszer, és az ilyen fák gyorsan elhagyják a szinte semmilyen körülmények között.

Az őszibarack arany arany gondozása azonnal megjelenik a leszállás után. A fa közelében lévő talajnak gondosan öntöznie kell és a fűrészporral, a tőzeggel vagy a lombozattal dolgozik.

Miután elérte a bőséges betakarítást az időben történő ellátásban az etetés, öntözés és vágás formájában. Fő Agrotechnikai események és ajánlások.

 1. A szőlő arany fokozatát fenntarthatónak tartják az aszály évszakára, de ez nem jelenti azt, hogy elfelejteni. Kap egy jó betakarítást, segíteni fogja, hogy a vízbe kerüljön a vízbe.

 2. Az öntözés bőségét a csapadék mennyisége határozza meg. A száraz időszakokban a fizetett mennyiséget meg kell növelni, az esőben, éppen ellenkezőleg, vágni.

 3. A Frodukciós időszak alatt az őszibarackot érdemes táplálni folyékony kálium-kompozíciók alkalmazásával.

 4. A betakarítás után továbbra is könnyen illeszteni a talajt foszfor komponensekkel a fa immunitásának helyreállításához.

Csakúgy, mint a kertészek javasoljuk, hogy ne feledkezzünk meg a gyomlálás, földelés a talaj és időben vágás az eldobott vagy száraz ágak.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Hiábavaló aranyat megkülönbözteti a fagyos ellenállás. Ez az eredmény, a tudósok sikerült elérniük a két legjobb fajta jellemzőinek összetételét. A fa ellenáll a fagyasztás -32 Celsius fokig. Ezenkívül a fokozat nem hal meg a szárazságban.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta ellenáll a legtöbb kártevőknek és betegségeknek, hogy megakadályozzák a kertészeket, javasolják a rendszeres növényi feldolgozást. A fa immunitásának erősítése tavasszal ajánlott, a gyümölcsök kialakítása előtt.

Az őszibarack részei vereségével, a rothadás. Javasoljuk, hogy gyenge ágak vágása, levelek megakadályozzák a betegség terjedését.

Gardeners reviews

Barack hiába arany – egyedülálló fajta, szokatlan ízű gyümölcsökkel. A kertészek megjegyzik, hogy a hús ötvözi a nektarin, a mangó és az ananász ízét. A bőr vékony, és nem rontja az általános benyomást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: