Blackberry Black Madzhik

 • Szerzői: Egyesült Államok, John Clark és James Moore
 • Íz: édes
 • Aroma : Erős, BlackBerry fekete ribizli jegyekkel
 • Kóstoló értékelés: Öt
 • Súly bogyó, g: 6-7
 • Berry méret: Nagy
 • Bogyó szín: Fekete
 • Javítás: Igen
 • Gyümölcstermelés időszak: 40-50 nap
 • Hozam: A tavalyi hajtások 3-4 kg, egy fiatal növekedés – 0,2 g és 1 kg között, a jövőben akár 8-9 kg-ig a bokorból

Lásd az összes jellemzőt

Blackberry – vitamin, ízletes és betakarító bogyó – egy ritka vendég az orosz kertészek kertjeiben. Ez annak köszönhető, hogy gyenge fagyállóság és a sikeres kulturális kultúra agrotechnológiai szabályainak való megfelelés szükségessége. De ismeri és figyeli őket, betakaríthatsz, és az Oroszország középső sávjában, például a különböző fekete mágiának növekedését.

A fajták eltávolításának története

Kert Blackberry – egy bogyós kultúra népszerű az USA-ban, és ez nem véletlen, hogy a legjobb fajták az amerikai tenyésztők származnak. Nincs kivétel és fekete mágia (fekete mágia) – az Araphaho fajták és az APF-12, az Oregon Egyetem 2003-as és az APF-77 szám alatt létrehozott hibrid javítása és az APF-77.

A fajták leírása

A fekete mágikus fajta gyorsan növekvő, a fekete mágikus fajta megrepedt hajtásai rendszeres kialakításra van szükségük. Ebben az űrlapon a növény dekoratív, és a kert díszét szolgálja. Éves hajtások 1,5 m hosszú, tavaly 2,5 m, ne fuss. Tüskék egy kicsit, a gyümölcságakon nincsenek. A tavalyi hajtások és a jelenlegi szezon növekedése.

A BlackBerry Black Magic esetében jellemző:

 • kielégítő szállíthatóság és vérzés;

 • javítás;

 • Magas hozam;

 • aszály ellenállás;

 • A betegségek és a kedvezőtlen éghajlati viszonyok magas ellenállása;

 • Elégtelen fagyállóság.

A BlackBerry feature Black Magic az a képesség, hogy a pollináció és a gyümölcsök forró, száraz időjárás. Egy másik előny az önfelszívódás, hogy betakarítson, elég ahhoz, hogy egy osztályt kapjon a helyszínen, anélkül, hogy más fajtákból hozzáadnánk.

Az érés időzítése

Korai érés fokozata. 40-50 napos gyümölcsidőszak. A tavalyi hajtásokon a virágzás a régiótól függően kezdődik, április végén – május elején. A Blackberry Blooms jelenlegi hetének növekedéséről június végén – július elején. A nyár elején érlelés esik, a második betakarítást augusztus-szeptemberben gyűjtik össze. Ha a fajta nem annyira eltávolítható, a bogyók közelebb vannak július vége felé.

Hozam

A fajta felforrása a leszállás első évétől kezdődik, és legfeljebb 1 kg termést várhat a bokorból. A tavalyi hajtásokon, a fentiekhez képest – akár 4 kg-ig. A maximális betakarítás 3 év – 8-9 kg.

Fontos! Az egy szezon termése ugyanaz lesz, függetlenül a növekvő folyamattól.

Bogyók és ízük

Nagy bogyók – 6-7 g, fényes, fekete, hosszúkás kúp vagy ovális formájában. Kiváló desszert ízzel, amely a savak és a cukrok tökéletes egyensúlyát érte el. Szoros cellulóz, erős illat fekete ribizli árnyalatával. Hűvös helyen, papír vagy karton csomagolás 3 napig tárolható. Friss formában alkalmasak, a gyümölcsök fagyaszthatók, szárazak, gumi formájában karbantarthatók cukor hozzáadásával. Az íze nagyra értékeli a szakértők – 5 pont.

A termesztés jellemzői

A fajta elválasztható (megfelelő – a déli régiókban) termesztése, és hogy termést szerezzen az aktuális év hajtására. Ebben az esetben az ősszel minden hajtást a talajszintre vágják. A gyümölcs lőni fog, a következő évben növekszik.

Blackberry Landing Scheme:

 • A bokrok közötti intervallum egy sorban – 1-1,5 m;

 • Távolság a sorok között – 2,5-3 m.

Könnyű A növények gondozása lehetővé teszi a chopper telepítését a sorok mentén és a rendszeres kötéshez. Az autópálya megkönnyíti a betakarítást, mind a bokrok megfelelő képződését. A lassú lehet T-alakú vagy többszörös, 2,5 m magas. A tavalyi évek hajtása az egyik oldalra, a fiatal ágakra van kötve – egy másikra. Az egyszerű támogatások telepítve vannak, ha a fokozatot a szezonban egy termés megszerzésére használják. Ez a betakarítás enyhítésére történik.

A BlackBerry palánták csemetékét ültetik, amikor meleg idő van telepítve, és a föld felmelegszik. A déli régiókban ajánlott az őszi leszállás.

Annak ellenére, hogy a szárazság ellenállás, a szeder, amely a talaj hidratáló, az öntözésnek rendszeresnek és bőségesnek kell lennie, különösen a leszállás után és a virágzás és a betakarítás időszakában. Az őszi nedvesség-olvasó segíti a növény sikeresen elárasztani.

Ha a szederek leállítása előtt megtermékenyítik, akkor a megtermékenyítettek, majd a korai rugó csak a nitric trágyákkal való táplálásra korlátozható, és virágzás közben – egy komplexum, amely nyomelemeket tartalmaz. Őszi növények Szüksége van foszfor-kálium-kálium etetésére vagy egy darab szeder trágya. A könnyű gyümölcstermelést az extraháló adagolók segítik a klórózispopilaxis kelátok hozzáadásával.

Figyelem! A Blackberry műtrágyák nem tartalmazhatnak klórot.

Az ősszel, a vágás után, a szederrel rendelkező sorok egy humuszréteggel vannak borítva a szigeteléshez. Miután a hó alázatos, meg kell nyitni. A lágy télen végzett régiókban a BlackBerry ágakat eltávolítják a kolbolóból, óvatosan a földre helyezzük, javítsák ki, hogy ne egyenesítsék fel, és 2-3 réteg padlóburkolat vagy édes. Meglehetősen nehéz megcsinálni, mert a szeder erőteljes egyenes hajtásai nehéz hajlítani.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

A törõdoboz részét a lejtő lejtője, rámpa választja ki. A helynek naposnak kell lennie és védi a vázlatokat. Homok, túlzottan fűtött telek vagy hely, ahol tavaszi, őszi vagy az esőzések során a víz hosszú, teljesen nem alkalmas sikeres szeder növekedésre. Nincsenek különleges követelmények a talaj összetételére. Ha a talaj agyag, bőségesen tele van komposzt vagy túlterhelt trágyával – egy vödör a bokoron. A szederek felszolgálására szolgáló talaj előzetesen előkészíti, ha a palánták tavasszal fognak leszállni, az előkészítő munkát az ősszel végzik. A talajkészítés fázisa fekete mágia alatt:

 • 40 cm mélységbe szivattyúzzuk a gyomok gyökereinek eltávolításával;

 • Táplálkozási réteg hozzáadása trágya vagy érett komposzt 10-15 cm;

 • Szerves maradványok hozzáadása – zúzott kéreg, ágak, amelyek javítják a talaj leeresztő tulajdonságait, és gazdagítják;

 • Ásványi műtrágyák;

 • A talaj keverékének gondos keverése és a robberek összehangolása;

 • bőséges öntözés és mulasztás a nedvesség és a hő megőrzése érdekében;

 • Trelliers telepítése.

Ritkítás

A mérsékelt éghajlat övezetében, a külvárosokban, hogy a fekete mágiát termesztik, mivel a javító kultúra nehéz a gyenge fagyállóság miatt. Ez csak zárt talajban lehetséges. Ezért a tél alatt minden hajtást a gyökér alatt vágják le.

Reprodukció

A Bush BlackBerry fajta megszorozza a bokor, a dugványok és a pörkölő testvérek megosztását. Az egyik Blackberry Bush 5-10 felszabadító hajtás szezonban. Az összegek közvetlenül a növény méretétől függenek, hogy nagyobb számú gyökér utódot kapjanak, megsérült a Blackberry Shovel gyökere.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: