Cherry Kudryavaya

 • A törzs típusafűrészáru
 • A növekedés típusa: Középálló
 • korona: keskeny, hengeres
 • Levelek: Világos zöld, észrevehető csíkokkal
 • Teljes méretű: átlagos
 • Magzati méret, mm: Öt
 • Festés: Piros
 • A magzat súlya, g: 10
 • Húst (konzisztencia): húsos
 • Íz: savanyú

Lásd az összes jellemzőt

Cseresznye göndör – oszlop alakú kompakt minőség kis ponthoz. A tartályban még a tartályban is termeszthető.

A fajták leírása

Cherry Kudryaya közepes magasságú fa, akár 2,5 méter, keskeny hosszúkás koronával. A korona átmérőjében nem haladja meg a 80 cm-t. Függőleges, oldalsó ágak növekednek a törzs közelében. Levelek világos zöld, keskeny. Fehér virágok, nagy, virágzik májusban.

Gyümölcs jellemző

Közép-bogyók, 10-12 g. Mélyvörös bőr, intenzív csillogás. Hús húsos, sűrű és lédús.

Ízi tulajdonságok

Íze savanyú. Hozzárendelés univerzális. Ezt a cseresznyét friss formában fogyasztják, önállóan, készítsen desszerteket, add hozzá az első és a második ételekhez. Merész lekvárok, lekvárok, gyümölcslevek, zselé, bor, folyadék. A cseresznye alkalmas szárításra és fagyra.

Érés és gyümölcsözés

Érés – közepes, cropja július 2. évtizedére érhető el. Spearness – 3 év a leszállás után, bizonyos adatok szerint 2 évig termelhet gyümölcsöket.

Hozam

1 fa eltávolítása átlagosan 35 kg bogyók. Ez egy nagyszerű mutató a kompakt fa számára (átlagosan a cseresznye 15-40 kg-ról eltávolított).

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A fajta részben önellátott. A legjobb növények érdekében jobb, ha más fajták mellett ülnek.

Leszállás

Sits a tavaszi – március és május, vagy ősszel – augusztus és november között. Az őszi leszállás előnyösebb. A konkrét időszak a régiótól függ. A cseresznye számára fényes, szélvédett helyet választ. A talaj termékeny, fény, nedvesség nélkül. Az árnyékos vizes élőhelyek nem megengedettek. A cseresznye közötti távolság legalább 1 méter, a rangokon – 1,5-2 m. A leszálló gödörnek mélysége és átmérője 70 cm. A gödrök alja, humusz, kőris és szuperfoszfát tápanyagkeveréke (1 vödör + 1 üveg + 1. L.).

Soot cseresznye úgy, hogy a gyökér nyakát talajjal kell repülni, vagy 2-3 cm-t a talajszint felett. Fokozatosan, mulkolással és humusz hozzáadásával a csipet szintje.

Növekvő és gondoskodás

Az éves formatív és egészségügyi vágás szükséges. Az első évben vágja le a tetejét, az oldalsó ágak akár 10 cm-re is lerövidülnek, így az utolsó veseórák kifelé néznek. A második évre 20 cm-re vágják az oldalsó hajtásokat, és a menekülés tetejének feltöltése 30 cm-re csökken. A következő években is jár el, évente növelve a bal ágak hosszát. Amikor a fa eléri a kívánt magasságot, cserélje ki a menekülési csipet, hogy ne nőjön. A következő években az oldalsó ágakat 3 év alatt 1 alkalommal vágják le. A tartályban lévő növények intenzívebbek. Az első 2 évben az első rügyek megjelenhetnek, hogy erős fát kapnak.

A fa viszonylag magas téli keménységgel rendelkezik. Az Orosz Föderáció meleg régióiban a téli menedékházban nincs szükség. Az első években azonban jobb előrehaladni. A fiatal fa mulch vagy elrejti a keret alatt. A középső sávban a menedéknek kell lennie.

Hetente 2-3-szor öntözve a nedvesség behatolásával a talajba 30-40 cm-rel. A meleg időben az öntözés hetente 1 alkalommal emelkedik. Ellenőrizni kell, hogy a nedvességet ne tárolja. A talaj öntözése között megszáradhat. A sima ellenőrzött öntözés befolyásolja a bogyók minőségét, lehetővé teszi, hogy elkerülje a repedést, javítja az ízét. Ha nincs lehetőség arra, hogy rugalmasan állítsa be az időjárást az időjárás körül, a talaj meggyilkolta – a fa érzéseit vonja. Száraz ősz, mielőtt a télre küldött, nedvességre van szükségünk.

Öntözéssel az etetés kombinálása. Feed 1 alkalommal 2 hónap alatt. Korai tavaszi takarmány karbamid. A termesztési szezonban 1-2-es etetés komplex ásványi műtrágyával, gyümölcsözéshez szükséges. Az ipari műtrágyák helyett OLOC megoldást használhat. Az ősszel, a foszfor- és potash műtrágyák hozzájárulnak (100 g és 50 g fa). Az érett növények ritkábban ellenőrizhetők, de ősszel, a telek fél lapáttal részeg, friss komposztdal. Ha a helyszínen gazdag talaj, akkor az ásványi anyagokat gyakrabban kell táplálni, mint 1 alkalommal évente.

A fajta közepes ellenállással rendelkezik a betegségekkel szemben, így bizonyos hagymás tevékenységekre van szükség.

 1. Őszi fehérítő törzs.

 2. Korai tavaszi oldódás a vese ágak spray burgundia folyadék.

 3. Az év során többször kezeli a “fitosporint”. Ez egy biopreparáció, biztonságos a betakarításhoz.

Amikor a csont monyliosis leggyakoribb betegségének jelei, a fák fungicidekkel permeteznek. Megelőző őszi gondozás szükséges: A webhely gondos tisztítása, csak friss mulch, az összes sérült ágak és levelek eltávolítása és égetése.

Értékelések áttekintése

Nincs vélemény a besorolásról. Az oszlopos cseresznye óvatosságot okoz a vásárlóktól. A cseresznye növekedésének természetes jellemzői valójában nem jelentenek egy igaz oszlop kialakulását, mint egy almafa, de kompakt, kényelmes egy kis kerti forma. Cherry Kudryavaya megfelelő potenciállal rendelkezik egy szépség kialakításához. Az oszlopos cseresznye érzékeny a fagyokra, és a bogyók nem hajlamosak. Figyelembe véve a Cherry Kudryavaya ezen jellemzőit a betakarítással, és kiváló választás lesz a kis kertek tulajdonosai számára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: