Cherry memória vavilova

  • Szerzői: VAL VEL.BAN BEN. Zhukov, E.N. Kharitonov (All-orosz kutatóintézet genetika és gyümölcs növények kiválasztása. ÉS. BAN BEN. Michurina)
  • A feltételezések éve: 1985
  • A törzs típusafűrészáru
  • A növekedés típusa: Silnororal
  • korona: Széles fokú, közepes vastagságú
  • Hűtőközeg: Közepes
  • Epishers: zöldes barna, közepes vastagság, ívelt, hosszú interstices
  • Levelek: Nagy, sötétzöld, ovoid, gyengeség, matt, alsó átlag
  • Virágok: Nagy, fehér
  • Teljes méretű: Nagy

Lásd az összes jellemzőt

A Vavilov memóriafajta nem új fajta. Jó fagyállósággal és mentességgel rendelkezik, tökéletesen tolerálja a forró éghajlatot és az időjárást. A termés friss, dobozos, fagyasztott és szárított. Cseresznye a gyümölcskertben való növekedéshez és a ház körül gyönyörű parkosított kompozíciók létrehozásához. Alkalmas ipari termesztéshez.

Az eltávolítás története

A fajta a genetika és a gyümölcsüzemek kiválasztása alapján származik. ÉS. BAN BEN. Michurina tenyésztők S. BAN BEN. Zhukov, E. N. Kharitonova. Az állami nyilvántartásban szereplő 1985-ben.

A fajták leírása

A fát lecsupaszítják, eléri a magasságot 4-5 m, piramiss széles közepes sűrítéssel. A stamma kérege szürkésbarna, megrepedt az életkorral. Zöldes-barna ágak, ívelt, nem túl vastag. Nagy levelek, ellipszed, hegyes hegyekkel, matt, sötétzöld, leengedett, szegélyezett, él. A virágok nagyok, átmérő, akár 4,5 cm, fehér vagy rózsaszínű, egyedülálló vagy gyűjtötték a virágzatban 2-3 db. Cherry virágzik korán, de a növekedési régió virágzásának időjárási viszonyai és éghajlati jellemzői befolyásolják. Jó növekszik a különböző színezéseken. A faj magas regeneráció jellemzi. A fa körülbelül 30 év.

Gyümölcs jellemző

A cseresznye nagy, súlyú, 3,6-4,3 g, lekerekített, burgundi, cellulóz szűk és lédús, nagy csont, jól elválasztott. A bogyók kényelmesek hosszú távolságokra. A B +14 fokos hőmérsékleten pár hetes lehet tárolni, a hűtőszekrényben legfeljebb 2 hónap.

Ízi tulajdonságok

A savanyú édes, frissítő, cukor tartalom íze – 12,19%, C-vitamin – 21,65 mg / 100 g. Kóstoló minősítés – 4.3 pont.

Érés és gyümölcsözés

A cseresznye a leszállás után 4 évig gyümölcsöt elindít. Ez az érés átlagának tekinthető. A bogyókat ugyanabban az időben tartják, mintegy 15-25. A déli légkörben már június végén lőni egy termést.

Hozam

Az egyik felnőtt fa eltávolítása 13-16 kg, kedvező években – 20-22 kg.

Régiók növekvő

A nézet ajánlott a leszálláshoz a központi fekete földön és Nizhnevolzh régiók Oroszországban. A középső sávban és a déli légkörben termeszthető. Ne tanácsot adjon szibériai és több északi régióban.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Ez egy önálló fajta. Ha a Pollinkers a Turgenevka cseresznye vagy a peer cseresznye, akkor jó betakarítást várhat.

Leszállás

A kultúra ősszel és tavasszal összezúzható. A palánta számára válasszon ki egy jól megvilágított telek, a széltől védve, a fal vagy a süket kerítés közelében. A csemeték egymástól elkülönülnek egymástól és más gyümölcstermesztésektől 4 m-re. A talajvíznek nem kell közelebb lennie a talajfelszíntől. A fajta nem ültethető az almafák mellett.

A gödör mérete 60×60 cm, és mélysége körülbelül 80 cm, 2-3 vödör víz öntött belsejében. A gödörből származó kertészeti földet humusz, trágya, fa hamu, 40 g szuperfoszfát és kálium-klorid hozzáadása (20 g). Gyökér nyak, amikor a leszállás elhagyja a 6-7 cm-t. A munka többi része szabványos, valamint más cseresznyefák esetében.

A kiemelkedő víz 3 vödörével, a humusz mulcsal. A kiszállást követően az öntözést hetente, 1 vödör, erős szárazság növeli 2 vödörre. Az év végén a palánták levágtak, és 5-7 erős hajtást hagytak. Télen a fiatal fák fagy vannak.

Növekvő és gondoskodás

Vavilov memória fajta szerény és képes alkalmazkodni bármilyen feltételhez. A szezon iránti felnőtt fa legalább 3-szor öntözik. Az első alkalom a virágzás vége után, a második alkalommal – a bogyók kitöltése során. Az utolsó öntözés nedvesség lesz nyereséges, október elején tartják. A forró nyáron a víz legfeljebb hetente egyszer, hiszen a cseresznye nem tolerálja a talaj kikötését. Víz állt, öntsön, ne öntsön a gyökér alatt, és a gördülő kör átmérőjének hornyába. A talaj laza, eltávolítjuk a gyomnövényeket, és tedd a szalmát.

Táplálja a fiatal fákat, ha műtrágyákat készítettek a leszálláskor, nem érdemes. Az első műtrágya 3 évig a kiszállást követően történik. A kora rugót a nitrogént tartalmazó szerves keverékek táplálják, és az őszi száraz kálium- és foszfor-kompozíciókat (legfeljebb 50 g növényenként) vezetik be.

A változatosság ajánlott minden évben tavasszal, március végén, hűvösebb területeken – áprilisban. A kultúra ajánlott formázó vágás: Koronát készíthet egy tál vagy piramis formájában. Ezenkívül elvékonyodás és szaniterek elvégzése szükséges.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A kultúra nagy immunitással rendelkezik a cockclock-ra. Az ágak megelőzésére átlagos stabilitási stabilitása, ezért március végén kezelik a réz-vitrios vagy betörő folyadékot. Amikor megjelenik a gombás betegség első jelei, a hajtások elkezdenek aludni, és ajánlották az egészséges szövetek részével 10 cm-rel. A vágást mangán vándorolja, majd többször is feldolgozhatja a fungicidel.

A kultúrát szinte nem támadja meg a rágcsálók és más kártevők egy adott keserű kéregből.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A téli keménység a fajta jó, a cseresznyefa könnyen elviseli a hőmérséklet -25 fok. A téli fehérek növényei, a pörkölés területét humusz és széna, a hordó szigetelt lucfenyő tészta. A téli fiatal fák teljesen mezőgazdasági. A Vavilova memóriájának cseresznye magas hőállósággal rendelkezik, jól tolerálja az időjárást és a hőmérsékletkülönbségeket, egy kis árnyékban növekedhet. Talajok illeszkednek a dob és a samp, semleges savasság.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása