Cherry Vladimirskaya

  • Szinonimák nevek: Parleiyev, Vyaznikovskaya, Dobzoselskaya, Gorbatovskaya, Isszerelő
  • A feltételezések éve: 1947
  • A törzs típusa: Bush
  • korona: lekerekített, foltos korral, gyenge
  • Hűtőközeg: Gyenge
  • Epishers: sárgásbarna, ezüst raidokkal
  • Levelek: a “csónakázás” a fő fátyol, a közepes, matt, hosszúkás, ovális vagy hosszúkás tojás alakú
  • Virágok: közepes, csészealj
  • A virágzás és a gyümölcsök típusa: éves ágakban
  • Teljes méretű: kis és közepes

Lásd az összes jellemzőt

Gyümölcsültetvények tervezése a kertészen, a kertész először választja a megfelelő fajtákat a cseresznye, az ellátás és a jól gyümölcsöző. Ez a Vladimirskaya fajta, hosszú történelemmel, ami finom bogyókat ad.

Az eltávolítás története

Vishnya Vlagyimirszkaja (Dobzoselskaya, Vyaznikovskaya, Isseser) egyik kedvenc fokozatú sok generáció nyári lakosok és gazdálkodók, mivel a történet kezdődik a XII században. Van egy legenda, hogy a fajta neve Vladimir városából történt, ahol hatalmas cseresznye kertek ültetettek. A gyümölcs- és bogyó kultúrát 1947 óta használhatják. Cherry sok régióban – Közép, Volga-Vyatsky, Mersatnevian és Central Chernozem.

A fajták leírása

Cherry Vladimirskaya egy 2,5-5 méteres magasságú bokorfa, amely sok jellemző tulajdonsággal rendelkezik. Cherry lekerekítette a korona alakját, a hamu-szürke szín ágai átlagos terjedelmezhetőségét, az idő múlásával növekedett, és a sötét zöld lombozat gyenge duzzasztása egy matt bevonattal. Idővel Crohn leesik és gyenge nézetet szerez. A oltott cseresznye úgy néz ki, mint egy borjúfa, egy szép korona.

A cseresznye virágokat 5-7 darabos laza virágzatba gyűjtenek. A virágzás időszakában, amely a május első évtizedére esik, a Krona vastag hófehér virágokkal borított, alakú szirmokkal. A gyümölcsök éves ágakra vannak kötve.

Gyümölcs jellemző

A fajok cseresznye sekély és közepes frakció. Átlagosan a bogyók tömege 2,5-5 gramm. A kerek bogyók formája, egy kicsit lapított vagy tömörített.

Olvasson tovább  Öntözés és permetezés paradicsom tejjel

Érett cseresznye egyenletesen borítja mély fekete és piros színű. Ha megnézed, akkor a bogyók felszínén számos szürke pontot és egy könnyű matt plakátot láthatunk ezüst árnyalattal. A gyümölcs bőre vékony, nem kemény. A cseresznye hasi varrása rosszul fejeződik ki. A bogyó gyümölcsétől elválasztva könnyű és száraz.

A VISHET univerzális bogyós gyümölcsök célja friss, tömegesen használható főzésben, fagyasztva, dzsemen, lekváron, kompótékban, gyümölcsleveken. Ezenkívül a cseresznye alkalmas az orvostudományban alkalmazott alkoholtartalmú italok előállítására, mivel ezek az antiszeptikus és expectorant tulajdonságok jellemzik.

A cseresznyefa eltávolítása után nagy távolságokat tudsz szállítani. Gyümölcsök Standard Fetus.

Ízi tulajdonságok

A bogyók nagyszerű ízűek. A sötétvörös pépek szelíd, húsos, sűrű, egy kicsit rostos és nagyon lédús szerkezete. Gyümölcslé bogyók sötét cseresznye, gazdag. A gyümölcs íze harmonikus – savanyú édes, kellemes tartóssággal hígítva. A nagy csontot nem nehéz elválasztani a péptől. A cseresznye pép több mint 11% cukrot és kevesebb, mint 15 savat tartalmaz.

Érés és gyümölcsözés

Vladimirskaya cseresznye átlagos éréssel. A gyümölcsfa korán kezdődik – 2-3 évig a palánták ültetése után. A bogyók egyenetlenek, fokozatosan, így a gyümölcsözési időszak kissé feszült.

Az aktív érés fázisa a július 10-30-ig terjedő időszakra esik. A tömeges virágzás kezdetétől az érett cseresznye az ágakon 2 hónap körül halad. A fa élettartama 25-27 év.

Hozam

Értékelés a fajta átlagban, közvetlenül a növekedési zónától, az átadott betegségek és egyéb tényezők függvényében. Átlagosan egy kis fa 5 kg cseresznyét ad. A maximális mutató 20-25 kg bogyókon belül változik egy fáról.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Ez a cseresznye nézet önálló, ezért szükség lesz arra, hogy a donorfákat hasonló virágzó időzítéssel kell alkalmazni. Egy időben Cherry Vladimirskaya, Turgenevka, Morel Black, Vasilyevskaya, Amorel Pink, Lyskaya, Zhukovskaya, Moszkva, Rastunia és Grid Michurina.

Leszállás

A leszállási határidők közvetlenül a régió éghajlati jellemzőitől függenek. A központi régióban a palántákat áprilisban ültetik – a vesék feloszlására. A déli régiókban a leszállást az őszén – 30-40 nappal a stabil fagyok előtt végzik.

Olvasson tovább  Paradicsom terv 9 nyitott tér

A cseresznye fajta legjobb ültetései lecsapódtak, Alycha, Szőlő és vének. A palánta ajánlatot ajánlott egy kifejlesztett gyökérrendszerrel, amelynek hossza nem kevesebb, mint 25-30 cm. A fák közötti távolságnak legalább 3 méterre kell lennie.

Növekvő és gondoskodás

Vladimirskaya cseresznye még egy újonc is növekedhet, hiszen egyszerű mezőgazdasági mérnöki, és nincsenek különleges követelmények a növekedés helyére és talajjára. A kultúrát többféleképpen tenyésztheti – magvak vagy testvérek.

A faápolás számos standard eseményből áll: rendszeres öntözés, műtrágya, mulasztás, mulching, korona formázás, extra ágak eltávolítása, betegségmegelőzés, téli előkészítés.

Az öntözést a szezon alatt 4-szer végezzük – virágzás idején, a gyümölcsök képződése, a gyümölcsök eltávolítása után, és amikor a talaj télen távozik. Nem szükséges a törzs, de a közelben lévő hornyokban. A műtrágyák tavasszal (kőris és foszfor-műtrágyák) és őszén ajánlottak (komposzt, trágya és fűrészpor). Trim ágak, és tavasszal jobb koronát képeznek. A téli védelemként ajánlott a burkolat vagy az agrofluorin tekercselését használni.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A gyümölcs-bogyós kultúra immunrendszere gyenge, így a fa jó védelmet igényel a betegségek és a kártevők ellen, különösen a kulcstartókkal szembeni cseresznye – moniliózis és coccoc vircy. Azok a kártevők között, akik bosszantják a fát, a legveszélyesebb a cseresznye és a menekülés mole, levéltetvek és egerek.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Cherry Vladimir – termál-szerelmes és nedvességkultúra, így a kertben a kertben kell választani a napos, megbízhatóan védett a vázlatokat. A rácsok fa szereti a termékenységet, izzadságot, levegőt / nedvességet áteresztő, semlegesen oxidált, a talajvíz mély áthaladásával. Minél több nap és hő, az édesebb lesz bogyók.

Ezenkívül a fajta jó téli keménységgel rendelkezik, így a fát az északi régiókban lehet termeszteni. Az egyetlen erős fagyokból származó egyetlen, -25 alatt van, a vese szenvedhet, ami negatívan befolyásolja a féktelenség kialakulását.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: