Colhomous paradicsom

  • Szerzői: Belföldi kiválasztás
  • Szinonimák nevek: Kollektív mezőgazdasági termés
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
  • Növekvő feltételek: nyitott talajra
  • Szállítási képesség: Jó
  • Bush méret: Éjszakai minőségű

Lásd az összes jellemzőt

Az idegenválasztás minden promóciójával a hazai növénytermesztés nem kudi a minőség mögött. A paradicsom kollektív gazdaság meggyőző bizonyítéka. Ezért kell ismernie vele.

A fajták leírása

Az ilyen kultúra alternatív névvel rendelkezik – egy kollektív gazdaság hozam paradicsom. Őt neki, a fejlődés meghatározója jellemző. Fajta univerzális a tervezett. Főleg nyitott talajra használják. És csak ilyen körülmények között a legjobb tulajdonságokat nyilvánít, valójában a név szerint, egy fejlett gazdaságra jön.

A bokrok magassága legfeljebb 0,6 m. Ezért nincs nehézség az üvegházak elhelyezése nem hoz létre. A bokrok maguknak átlagos hatalmuk van, a fél-tudomány típusához tartoznak. Az ágak elég sokak lesznek, és sok lombozat is megjelenik. De a verem nem fog alkotni.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A kollektív mezőgazdasági paradicsom termése könnyen szállítható. A csontvázban fényes piros árnyalattal rendelkezik. Az egyetlen példány tömege 100-120 g. Számukra tipikus lekerekített forma. A bogyók egyszerű virágzatokból fognak fejlődni.

Kóstolási jellemzők

Kollektív mezőgazdasági paradicsom édes. Ugyanakkor vannak tisztességes, erőteljes savasság is. Ez az amatőr kombinációja. A gyümölcsfelületen kialakított sima héja nem rendelkezik negatív hatással a közös ízre. Mindenesetre a hivatalos leírásban ezt nem említik.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom kollektív farm a középső szobába tartozik a fajták kategóriájához. Általában a korai zöldövezet előfordulása és a gyümölcs készítése a gyűjteményhez 100-105 napig tart. A bogyókat júliusban, augusztusban és az ősz első harmadában eltávolíthatja.

Olvasson tovább  Eper Zenga Zeengana

Hozam

A termelékenységen ez a fajta nagyon jó. De érdemes hangsúlyozni, hogy a gyűjtemény pontos számjegyeinek rendelkezésre álló forrásaiban nincs megadva. Csak olyan utalások vannak, amelyek különböző években stabilak.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Lehetőség van egy kollektív gazdaság paradicsomra egy tengerparti kultúrában, és meggondolatlan módon. A második lehetőség a legmegfelelőbb az enyhe éghajlatú és nyári területeken. Az északi körülményektől függően április végéig június végéig származik. A nyitott földön transzplantálhat csak azok a növények, amelyek sikerült legelnek.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ajánlott leszállási rendszer 600×600 mm. Más fajták, amelyek ugyanolyan optimális elrendezési sorrendben vannak a helyszínen, ha találkoznak, nagyon ritka.

Növekvő és gondoskodás

Nyakkendő és forma egy kollektív mezőgazdasági paradicsomnak is. Ez a fokozat a fitofluorózis fertőzéssel lép. De mint mindig, a viszontbiztosítási intézkedések és a megelőző feldolgozás nem lesz felesleges. A növények 2 vagy 3 szárak kialakításához meg kell oldania magát. A kultúra rezisztensen tolerálja a hőt, és a növényi stressz sértő hatásait, de még mindig azokat a tulajdonosok, amelyek minimalizálják ezeket a negatív tényezőket.

Ha a korábbi paradicsom már ugyanabban a helyen nőtt, akkor csak 2 vagy 3 év közötti időközönként használható. A friss trágya éhezése elfogadhatatlan, mert a zöld tömeg aktiválásához és a gyümölcsök lassú fejlődéséhez vezet. Nem szükséges túl sok levelet eltávolítani, mert másképp, ahelyett, hogy növelné a terményt, ami csökkentheti azt. Elég eltávolítani a 2 vagy 3 lapot hetente a bokoron. Sokkal jobb, általában, fókuszáljon a lépések eltávolítására.

Olvasson tovább  Szilva Kirgizz Kiváló

Borinsav permetezése (0,02% -ra hígítva) lehetővé teszi, hogy erősítse a vérképződést. Javasoljuk, hogy a termékeny telkeket laza talajjal választjuk. A Seva vetőmagokat mangánnal kezeljük, majd tiszta hideg vízzel mossuk. A fagyok visszatérítésének veszélyében az ívek segítségével ideiglenes film menedéket alkotnak.

A növekvő szezon alatt kétszer vagy háromszor kell betöltenie a paradicsomot. Hogy a kollektív mezőgazdasági paradicsom jó betakarítást adott, aktív kiemelve a napot. A kutak mélyebbé teszik a gyökereket, hogy szabadok legyenek. Közvetlenül a leszállás után a palánták bőségesen vannak. A talaj rendszeres lazítása és ugyanaz a szisztematikus öntözés lehetővé teszi a rügyek megerősítését.

Először a műtrágyát a leszállás után 7 nappal kell elhelyezni. Ezután az adagolók 14 naponta termelnek. A komplex ásványi keverékek alkalmasak számukra. A bokrok lapozója a fejlődés korai szakaszában ajánlott. Legjobban 4 vagy 5 lapon.

Később, ha a bokor kihúzódik, vágja le a 2/3 menekülést. Ez a technika lehetővé teszi a bootonizáció aktiválását. A leszállásra való öntés szükséges, mivel megadják a gyomirtásukat, és nem, ha mindent elindítanak. A nedvességtartalmat a tőzeg vagy a szalma mulasztásával biztosítják. A legjobb betakarítást a bokrok kialakításában kapjuk 2 vagy 3 száron.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

Olvasson tovább  Gooseberry pinik

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: