Colon almafa öröme

  • Íz: savanyú
  • Aroma: gyenge
  • A magzat súlya, g: 170
  • Teljes méretű: átlagos
  • Hozam: Magas
  • Az érés időzítése: Szeptember végén
  • Cserélhető érettség: szeptember végén – október elején
  • Vérzik: februárig (a hűtőszekrényben)
  • Célja: Univerzális
  • Régiók növekvő: Moszkva régió és az Orosz Föderáció nagy része

Lásd az összes jellemzőt

Minden kertész azt akarja, hogy egy almafa a helyszínen, amely az ellátás során nem foglalja el a sok helyet, és hihetetlenül magas hozamot ad a finom gyümölcsöknek. Ez a típus egy Apple fajta örömöt tartalmaz, amelynek neve sokan beszél.

A fajták eltávolításának története

Az oszlopszerű almafák öröme viszonylag új, de sok szeretett Apple fajta. A gyümölcskultúrát több mint 20 évvel ezelőtt visszavonták Oroszországban. A fajta eltávolítására vonatkozó munkát a Vniispk tenyésztői és biológusai végezték el. N. Sedov. Az állami nyilvántartás 2016-ban történt.

A fajták leírása

Az Apple Tree Delight egy alacsony fényfa, amely 2 méteres magasság elérése. Azzal jellemezve, hogy a koronák oszlopának oszlopa, amely mérsékelt lombja a világos zöld színű lombozat. Crohn olyan kompakt, hogy úgy néz ki, mint egy pillér. A korona átmérője 50 cm.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Az Apple késői rendezett tömegesen található az egész országban. Együtt a standard, rejlő gyümölcs kultúra, jellemzőit, ez a faj számos előnye: a jó immunitás a járókelők és az invázió kártevők, bőséges hozamok, nagy íz alma, korai termés, elegendő keverőbe (lehetséges tárolási végéig télen) és gyors alkalmazkodás az éghajlathoz.

A hátrányok közül meghatározhatja az ágak törékenységét, amelyek a gyümölcsök súlyosságát, valamint a felszíni gyökérrendszert, hajlamosak fagyasztani.

Érés és gyümölcsözés

Az aktív virágzás időtartama a tavasz végén – a nyár elején, és 11-12 napig tart. Ebben az időben egy gyönyörű bokorhoz hasonló fát gyönyörű és illatos virágzat borítja. Az első gyümölcsök szeptember végén kóstolhatók, de ízlésük egy kicsit később kiderül, amikor az összegyűjtött gyümölcsök egy kicsit lefekszenek, átirányítanak. A gyümölcsfa 4-5 éves növekedést jelent, de érdemes megjegyezni, hogy az éves és stabil gyümölcs. 12-15 évig terjedő növényi fát hoz.

Régiók növekvő

Létrehozott egy fokozatot a termesztés a központi fekete földterületen, de idővel az egész országban masszívan növekedett.

Hozam

Az Apple nézet hozamának mutatói kiválóak. Átlagosan, egy felnőtt fa oszlopból akár 12-15 kg almával is összegyűjthető.

Gyümölcsök és ízük

Az almák átlagos mérete (legfeljebb 170 gramm) és egy harmonikus savanyú édes íz, gyengén kifejezett aromával. A kerek kúpos alakú gyümölcsök jellemzik, sima bőr fényességgel, valamint egy érdekes szín – sárga-zöld alap, fényes piros blush. A gyümölcsösség és a pép a gyümölcsön jó, így az almák univerzálisak – alkalmas frissen étkezésre, valamint konzervek, gyümölcslevek, kompótestek.

A termesztés jellemzői

A palánták ültetése előtt öröm kell készítenie a földet – tiszta a gyomokból, nedvesítse és fókuszáljon. A hely jobb választani egy napsütőt, védve a vázlatokat és a gusztus széleket. Az optimális lélegző, termékeny mintavétel vagy lángoló talajnak tekinthető.

Az Apple Tree Landing ősszel vagy tavasszal esik. A meleg és közepes téli régiókban szeptember végén ültethető a palánták ültetése, majd a gyökérrendszernek ideje lesz a talajhoz való alkalmazkodáshoz és a közeledő hideghez. Mielőtt Morozovnak 3 hétig kell maradnia. A tavaszi tavasszal ültetése palánták ajánlott egy jól hajú talajban, amikor a szomszédos almafák veséje még nem blokkolt (ez az április közepén vagy végén).

Beporzás

Ez a fajta részben szamopidát, így a petefészek keresztbeporzás nélkül jelenhet meg. A tapasztalt kertészek és a gazdálkodók ajánlottak a beporzó fák kirakodása mellett, amelynek virágzási ideje teljesen egybeesik a virágok megjelenésével egy almafa örömmel.

Alárendelt

A szerves és ásványi műtrágyák készítése egy adott ütemtervre történik – évente négyszer. Tavasszal, táplálja a vesék megjelenését, majd a színek kialakulása előtt és aktív virágzás után. Az utolsó táplálkozás csökken, az utolsó betakarítás után.

Fagyállóság

A téli keménység a fajta magas, azonban a megelőző tevékenységek biológusok ajánlottam magatartani, különösen akkor, ha a fát erős fagy és elhúzódó téli régiókban termesztik. A szigetelést a burkolat hordójának lazítását végzik.

Betegségek és kártevők

A paschers és a penész fokozatának nagy immunitásánál, de a megelőzés nem akadályozza meg. Néhány áldás kertész törzse, valamint a tavaszi varázslatok különleges készítményekkel.

Értékelések áttekintése

A Compact Apple Tree egy gyakori vendég a kertészek és a mezőgazdasági ültetvények kertjein. A legtöbb ember növekszik az appreasy örömmel, jellemzi, hogy az ellátás során nem érinti, gyorsan alkalmazkodik az éghajlati viszonyokhoz, valamint ellenáll a bomlós betegségeknek és a kártevők inváziójának. Sokan dicsérik a gyümölcsök hihetetlen ízét, jelentős vérzést, valamint az alkalmazás sokoldalúsága.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: