Cseresznye barna

  • Szerzői: Ns.NAK NEK. Yenikeev, S.N. Satarova, A.ÉS. Evstors (minden orosz szelekció és technológiai Kertészeti és óvoda)
  • A feltételezések éve: 2001
  • A törzs típusafűrészáru
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: gömb alakú, feszített, közepes vastag
  • Levelek: ovális hosszúkás, sötétzöld, matt, sima szélű
  • Virágok: Közepes
  • A virágzás és a gyümölcsök típusa: A tavalyi év és a pékség ágak növekedésén
  • Teljes méretű: átlagos
  • Formában: egydimenziós, lekerekített

Lásd az összes jellemzőt

Cseresznye szokásos barna fajták első látásra felhívja a figyelmet a telített sötét színű érett bogyókra. A kompakt gyümölcsfa könnyen elhelyezhető még egy kis területen is. Az átlagos lágyulás lehetővé teszi, hogy elkezdje az első hozamok díját csak 6 év után a leszállás után.

Az eltávolítás története

A fajtát az FGBNU “All-orosz válogatás és technológiai Kertészeti és óvoda” szakemberei szerezték meg, a Cherry Zhukovskaya szabad szennyezésével. A fajta teszteken, 1995-ben lépett be, de csak 2001-ben érkezett.

A fajták leírása

A cseresznyefák barna fajtáit átlagosan 2-2,5 m magasságban kapják meg. A jobb gömb alakú korona hajlamos a spreaszságra, az átlag megvastagodik. A tavalyi évek és a pékség ágak növekedésén fordulnak elő. A közepes méretű virágokat a napernyők hasonlóságaiban gyűjtik össze. A sötétzöld levelek matt lemezekkel és sima élekkel vannak ellátva ovális hosszúkás alakú.

Gyümölcs jellemző

Közepes méretű cseresznye, minden súly körülbelül 3,7 g. Gyümölcsforma kerekített, ezek egydimenziós, festett belül és kívül sötétvörösben. A csont apró, jól elkülönül a péptől. A vékony bőr könnyű, nem biztosít hosszú távú tárolást, miután betakarítás után a gyümölcsök kb. 6-7 nap. A bogyókat szilárdan tartják a gyümölcsökön, nem jelennek meg.

Ízi tulajdonságok

A lédús, kellemes pályázati konzisztencia gyümölcsök ízletes savanyú édes ízűek. A kóstoló értékelése magas, eléri a 4,4 pontot a friss formában. A fényesen festett gyümölcslé nagyon finom és friss, és konzerven, a barna gyümölcsökből is nagyon finom lekvárok, dzsemek, szirupok.

Érés és gyümölcsözés

A barna a cseresznye fajtákra utal, közepes érzéssel. Ez megtartja, hogy július 20-25.

Hozam

A barna nagy hozammal különböztethető meg. A fáról, amelyek átlagosan 10-12 kg gyümölcsöt gyűjtenek, hektárral – akár 8-10 tonna.

Régiók növekvő

Az állami nyilvántartás szerint ez a cseresznye a központi régió termesztésére van.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A virágzó fa májusban kezdődik. Mivel a barna önfenntartó fajtákhoz tartozik, nem szükséges egy közeli fenyőfák, de növelhetik a hozamokat, hozzájárulhatnak a gyümölcs méretének növekedéséhez. Ehhez Vishni Vladimir, a Ynikeev emléke.

Leszállás

A növény átutalás déli részén egy új helyre közelebb az ősz közepéhez. A középső sávban a legjobb időszakot szeptemberben 2 évtizedesnek tartják. Ha egy hidegebb éghajlat alatt növekszik, a tavaszi leszállás előnyösebb. A helyszín megválasztásakor a preferenciát a magasságra adják. Hűvös lejtők tele vannak a nap nagy része a nap.

Növekvő és gondoskodás

A cseresznye barna öntözésének kerekei kb. 3 l-t tesznek fel. Egy hónappal a betakarítás előtt, a nedvesség megsemmisítése teljesen leáll. A műtrágyák rendszeres időközönként hozzájárulnak, előnyben részesítik a komplexeket nitrogénnel, kálium- és foszfor-tartalommal. Az első adagoló 2-3 év alatt működik a leszállás pillanatától, a cseresznyefa virágzás végén, majd 2 hét után.

A koronaüzem megfelelő, kompakt formájának fenntartása a vágást igényli. Minden ágat a talajszint felett távolítják el, akár 50 cm magasságban. És vágja száraz hajtásokat a koronán belüli lépések nélkül.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A gombás betegségekkel szembeni ellenállás mértéke szerint a fajta az átlag szerint történik. Ellenáll a kakaskomikózisnak. A Moniliosis által érintett közepes. A nyers nyáron a gyümölcsözés időszakában félt az antraxtól. A levelek kedvezőtlen éghajlati viszonyok, egy lyukos folt fejlődik. Időszakos permetezésre van szükség réztartalmú gyógyszerekkel.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A téli keménységű fajták átlag felett vannak. A tavaszi virágos vesék atmoszférikus hőmérsékletének erős csökkenésével a fagyok befolyásolhatják, ami jelentősen befolyásolja a hozamot. A szárazság növények nem rosszak, meg kell növelni az öntözés normáit a hőben csak a virágzás és a korlátozás során, valamint a levél esik. A talajnak semleges savassággal kell rendelkeznie, lélegzőséggel. Vízelvezető fa-podzolikus föld vagy Loam, Dél-Chernozem.

Értékelések áttekintése

Dachini arra törekszik, hogy megkapja ezt a ritka cseresznyét. Barna – a gyűjtemény valódi büszkesége, és gyümölcse, az egyik leginkább finom. Különösen sok pozitív visszajelzés kapcsolódik a rendszeres és bőséges termeléshez. A nyáron a cseresznyefa szó szerint alszik a gyümölcsökkel, és valóban nagy és édes, könnyen érett az ágakon.

Negatív barna felülvizsgálat gyakorlatilag nem találja meg. Sok daciditia 10 évig nincs nehézség a gombák és fertőzések károsodásával. Az egyetlen mínusz a bogyók gyenge fúziójának tekinthető, csak a fagyasztás során mentse őket.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: