Cseresznye paradicsom cseresznye

  • Szerzői: E. N. Andreeva, S. L. Nazina, M. ÉS. Ushakova, A. N. Andreeva (LLC ‘Semenovodic cég “Tomagros”)
  • A feltételezések éve: 2008
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, az egész szarban
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: 112
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz, zárt talajhoz
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 200 és még sok más

Lásd az összes jellemzőt

A Cherry Group Sadovy-Kids élvezze a különleges szeretetet. Az első paradicsomnak szabványos vörös színű volt, de a tenyésztők sok erőfeszítést alkalmaznak, hogy még díszesebbé tegyék őket. Most az asztalon láthatjuk a többszínű morzsák egész gyűjteményét, és még különböző formákat is – a klasszikus fordulóból körte és hosszúkás. A Cherry Black egy intedermináns fajta, amelyet az üvegházak termesztésére terveztek, amelynek lila gyümölcsét frissen és teljes üzemanyag-tartályban használják.

Az eltávolítás története

A fajta hozta tenyésztők a cég nemesítési és vetőmag cég Tomagros. N. Andreva, S. L. Nazina, M. ÉS. Ushakova, A. N. Andreeva. A 2008-as feltételezések éve.

A fajták leírása

A magas bokrok két méteres magasságúak és sötétzöld levelek borítottak. A paradicsomvirágok köztes virágzást és nagyszámú sebet alkotnak – a felső és az alsó növénytől a lila-barna vagy sötét lila kis gyümölcsök hosszú kefével borítják. Az üzemnek előnyei és hátrányai vannak.

Előnyök

Hibák

Magas hozam

A korlátlan növekedés megköveteli a csípés és az állandó megérintés

Legfeljebb 20 gyümölcs egy ecsettel

A lépések intenzív kialakítása mellett

Feszített érés

Kötelező időszerű betakarítás – egy bokor túlterhelt gyümölcsök repedhetnek

Harmonikus íz, kiegyensúlyozott édes és sav

Ezüstözési ellenállás hőkezelés során

A Bating Gyümölcsök elfogadhatósága

Magas díszítés

Erős immunitás

Olvasson tovább  A cseresznye frúzáról

Az Anthocianov megnövekedett száma nemcsak magyarázza a gyümölcs szokatlan színét, hanem hasznosabbá teszi őket, mint a klasszikus piros. A komponenst a géntechnológia interferenciája nélkül kapják meg, természetesen a vadon élő ősöktől.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az éretlen lekerekített kis kötetek zöld színű festékkel festettek. A technikai érettség idején megváltoztatják az árnyékot az ibolya barna. Az érett paradicsom tömege 18 gramm.

Kóstolási jellemzők

A cseresznye lédús fényes cellulóza desszert édes ízű és sűrű, de vékony sima bőrrel borított, 2-3 vetőmag fészkek tartalmaznak kis magokat.

Érés és gyümölcsözés

Paradicsom középkori érlelés időpontja 112 nap, betakarítási idő feszült, július és szeptember között.

Hozam

A fajta nagyon termésként, négyzetméterről 3,5 kilogramm gyümölcsből áll, amely nagyon sok a 18 gramm babes számára.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A paradicsom növekszik, a vetőmag timeline március vége – április elején. A kész palántákat az üvegházban rendszeres helyen ültetik április végén – május végén, a régiótól függően.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az előkészítés során a Groza tartja a 40×60 cm-t.

Növekvő és gondoskodás

A fajta jellemzi a jó csírázás és az erős növények. Termesztésével, egy bokor képződése 1-2 törzs, a szárító szárak és a gőzölés. Ezek az intézkedések növelik a gyümölcsözés minőségét, csökkentik a hajtások számát, egészségesebb mikroklímát biztosítanak az üvegházakban. Túl nagy mennyiségű zöld tömeg vezet a páratartalom szintjének növekedéséhez, és ez viszont veszélyezteti a fitoophulas megjelenését.

Olvasson tovább  Paradicsom Aphrodita

A kirakodáshoz a talaj előzetesen elkészül, különös figyelmet fordítva a talaj légáteresztő képességére és termékenységére. Paradicsom szereti a talajt semleges savassággal. A kutak előkészítéséhez eltávolították a földet szerves és ásványi műtrágyákkal, fa és kalcium selutyra. Ha az üvegházban állandó árkok vannak telepítve, a tétek mindegyikében rögzítve vannak, mint a magas növények jövőbeli támogatása. A palánták ültetése után a talaj körüli talaj tömörített, kiömlött jól kiömlött közvetett vízhőmérséklet. A következő napon az elsőbbségi körhitelek az oxigén hozzáférést biztosítanak.

A paradicsom minden későbbi ellátása rendszeres öntözés, gyomirtás, etetés, lazítás, megelőző kezelések a betegségek és kártevők. A bokor képződése nemcsak a lépésben, hanem a forgácsolási pontban is rejlik. A hasonló felvétel lehetővé teszi, hogy átirányítsa az üzem erősségét az érleléshez már kötő gyümölcsökre, különben a cseresznye fekete tovább növeli a hosszát, a gyulladást, a sebet alkotja. A forró régiókban, hosszú nyári szezonban egy ilyen megközelítés igazolhatja magát, mert a paradicsomnak elegendő ideje van ahhoz, hogy az összes gyümölcsöt öntse. A hidegebb régiókban a növekedésnek korlátozni kell.

Az etetés kb. A palánták ültetését követő harmadik héten kezdődik – erőteljes növények nagyon gyorsan felszívják a tápanyagokat a talajból. A vegetatív tömeg kiterjesztésének időszakában a paradicsomra nitrogénre van szükség, a bootonizáció során, és a potash-foszfor-műtrágyák szükséges. Ezen túlmenően, teljes időtartama alatt képződési ZINS, a gyümölcsök paradicsom etetik fel tartós cowbage oldatot, fermentált bordák azzal a kiegészítéssel, kenyér maradékok, Executive gyomok. Az infúziót szorosan zárt kapacitással állítják elő, amíg meg nem jelenik a nevető tömeg nyilvánvaló aromája. A gyökér alatt – 0,5 l infúzió a vödörben.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

Olvasson tovább  Cseresznye kiváló szekér

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az erős immunitás ellenére a besorolási fokozatnak a vírusfertőzés, a gombás betegségek és kártevők előtt káros következményekkel járó sebezhetőséggel rendelkezik. A csúcs rothadásának elkerülése érdekében a talajban egy evőkanál fából és kalcium-nitráton van hozzáadva. A fitoofluorózisból rendszeres szellőzést és szabályozást takarít meg a páratartalom szintjén. A Beach Greenhouses egy fehérflink és egy szó, míg a Cobweb Tick a nyitott terek rámpája. A kirakodások esetében meg kell figyelni és megelőző feldolgozó inszekticideket és fungicideket.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A cseresznyefont az üvegházakban termesztik, de a kertészek déli területén termesztik a fajtákat és a nyitott talajokon. Védett körülmények között a paradicsomot szinte minden körzetben, kivéve a Polar Régiót. Ez Észak, Észak-Nyugat, Közép-Volga-Vyatsky, Központi csernozjom, észak-kaukázusi, közép Hatóság Régiók.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: