Cseresznye shubinka

  • A feltételezések éve: 1959
  • A törzs típusafűrészáru
  • A növekedés típusa: Silnororal
  • korona: Széles fokú, korszakos szövés, közepes vastag
  • A virágzás és a gyümölcsök típusa: főként az éves növekedésben
  • Teljes méretű: Kicsi
  • Formában: Plane-Core
  • Festés: Sötét vörös
  • A magzat súlya, g: 2.5
  • Színpady : Sötét vörös

Lásd az összes jellemzőt

Ez a fajta 1959 óta használható. Átlagos hozammal és magas hőmérsékletkülönbségekkel rendelkezik. A fajta gondoskodik.

A fajták leírása

Cherry Schubinka nagyfeszültségű típusra utal. A felnőtt növény elérheti a magasságot 4 méter. A fa a korona széles választékával rendelkezik, életkorral, csomagolva lesz. Sűrűsége közepes.

Cherry Blossoms túlnyomórészt éves növekedésekben. Az ágak a fán elég vastag, a szín sötétbarna. Sötétzöld színlapok, a méretük közepes.

A levelek ovális alakúak, hegyes véggel. A széleken kis fogak vannak. Virágfa kis virágokkal, amelyek a virágzatban vannak. A rügyek fehér színűek. A szirmok lazán megnyomták egymást.

Gyümölcs jellemző

A gyümölcsök kis méretűek. Az egyik bogyó súlya átlagosan csak 2,5 gramm lehet. Cseresznye divat alakja, sötétvörös színezés. A bogyókon megfigyelhető hasi varrást figyelhet meg. Középső csontméret. A nedves gyümölcsből.

Bőr az érett gyümölcsök fényes és vékony. Van egy sötétvörös húsuk, átlagos sűrűsége van.

Ízi tulajdonságok

A Cherry Schubinka Mediocre, savanyú íze. A nyers formában ilyen cseresznye, mint általában, nem eszik. Teljesen alkalmas különböző édes ételek feldolgozására.

Érés és gyümölcsözés

Schubinka fajta a késői fajokra vonatkozik. Gyümölcsök érett július végén – augusztus elején, így a fajta jobban használható a déli régiók termesztésére, ahol egy melegebb szezon tovább folytatódik hosszabb ideig.

Cherry Shubinka önállóan látható fajta. Ahhoz, hogy betakarítson, szüksége van egy másik fajta porának porlasztására (keresztbeporzás).

Hozam

A fajok közepes hozammal rendelkeznek. Az egyik ültetett hektárból, összegyűjthet 6-12 tonna érett bogyót.

Olvasson tovább  Szőlő hölgyek ujjai

Leszállás

Ezeket a babakollery fákat a 2.5×3 méteres sémának megfelelően kell ültetni.

Növekvő és gondoskodás

Mint sok más fajta, a kultúra nem lesz szüksége hamis lesz a leszállás után. De ugyanakkor szükség van egy musting és öntözés rendszeres végrehajtására.

Csak egy évvel később, növényi takarmány-műtrágyák, amelyek nitrogént és káliumot tartalmaznak. Az őszi időszakban javasoljuk a kálium-foszfor komponenseket.

Ez a cseresznye, mint a legtöbb más fajta, hajlamos a rémültség kialakulására, ezért azonnal meg kell pusztítani. Ellenkező esetben a fák hozama jelentősen csökkenti.

A faj erősebb, gyorsan növekszik nagyméretű, így szükség lesz az időszakos vágás lefolytatására. Az első ilyen eljárást a leszállás előtt hajtják végre.

Schubinka fagyálló fajta. De még mindig ajánlott elkészíteni a téli támadást. Ehhez a törzsek jobbak a szalma tisztításához. Ezután mindez speciális filmanyaggal borított.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Cherry Shubinka közepes ellenállással rendelkezik különböző betegségekkel. Leggyakrabban a koccquomok csodálkoznak. Ez a gombás betegség csodálatos leveles lemezeket. A fejlett esetekben kártérítés és gyümölcsök. A vegetáción fertőzött, nagyszámú kis pontszámot láthatsz. A lombozat alján is van egy rózsaszín raid.

A kultúra fertőzésének megakadályozása érdekében évente tisztítsa meg a Földet a bukott lombozatból, alaposan lazítsa meg a talajt a kirakodás körül. A tavaszi szezonban a növényeket jobban kezeli karbamidoldat vagy betörőfolyadék.

Sobinka is csodálkozó és lövöldözős moly is lehet. Ez a kártevő eszik a rügyeket, a rügyeket és a sebeket, majd fiatal szórólapokra megy. A fejlesztés a káros hernyók fordul a föld alatt, ezért lehetséges, hogy megszabaduljon a parazita időszakos ellenállás és lazítás. Használhat rovarölőszereket is.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: