Cseresznye találkozó

  • A törzs típusa: Bush
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: Széles, vastag, shag-szerű
  • Teljes méretű: Nagy
  • Formában: lekerekített, fényes
  • Festés: Sötét vörös
  • A magzat súlya, g: 10
  • Színpady : Piros színárnyalat
  • Húst (konzisztencia): Gyengéd és lédús
  • A csont eloszlása ​​a pépből: Jó

Lásd az összes jellemzőt

Rendezés találkozó – High-Három cseresznye a sztyeppei zónában való növekedéshez. Ez egy kedvenc kultúra, nagyon ízletes nagy bogyókkal. Ezek közül elakad, kompótkezeket, dzsemeket, paszta, fagyasztva, hogy a kandírozott, bor. Alkalmas magán kertekre és ipari termesztésre.

Az eltávolítás története

A fajta 1966-ban jött létre az Orproyed Kertészeti Intézetben. Sidorenko Ukrajnában Agronómák Nikolai és Valentina Turovtsev. Megjelentek a hibrid formában Kijev 19, kapott cseresznye és édes cseresznye, és a késői fajták.

A fajták leírása

A cserje típusa maximum 2,5 m-re nő. Zenekar alakú bokor, vastag és széles. Ágak a gyümölcsözés során. Levelek hosszúkás elliptikus alak, nagy, világos zöld, kis üveg a szélén, a hegyes végén. Bloom április-májusban fordul elő. Fehér virágok kicsi, összegyűjtve a virágzatban 2-3 db. Amikor a hőmérséklet csökken, a virágok és a sebek eshetnek. A növény várható élettartama – 20 év.

Gyümölcs jellemző

A bogyók nagy: súlyú 9-15 g, kerek, top-aluminated, sötét cseresznye, Flint Ruby, zamatos és lágy, ragyogó fonó, nem vastag, kis csont, jól szeparált. Különbözik a jó szállítással.

Ízi tulajdonságok

Íze gyönyörű, édes, cseresznye jegyzetekkel. Cukor tartalom – 11,6%. Kóstoló értékelés: 5 pont.

Érés és gyümölcsözés

A fiatal fa 3 éve gyümölcsöt, majd rendszeresen minden szezonban. Középvonal az érés szempontjából, a bogyók június végén elkezdenek aludni. Nem hajlamosak a betegségre.

Hozam

Egy bokorból távolítson el átlagosan 25 kg-ot.

Régiók növekvő

A fajta nyugati szibériai, az északi kaukázusi, Kalmykia, Krasnodar terület, Volgograd, Orenburg és Astrakhan Régiók ültetése.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A faj a részlegesen szamopidátra utal: a nagyszámú bogyók összekapcsolása a szerelem cseresznye, a Samsonovka, a Saluna vagy a Cherry Valery Chralov közelében.

Leszállás

A szeptember második felétől az október elejéig ültetett fiatal növények, hogy gondoskodjanak a hideg kezdetéről. Elfogadható leszállás április közepén – május elején, miután a föld felmelegszik. A hely a szolár választható, védve a tisztításról, a magasságon. A táplálkozás és a vizes élőhelyek nem alkalmasak. A közelben növekszik: cseresznye, szilva vagy allycha, szőlő, elderberry, galagonya, honeysuckle, rowan. Ne üljön közel az egres, a tenger buckthorn, málna, ribizli. Magas fák – almafák, körte, kajszibarack, limes, maples – kell eltávolítani 3-4 m. A kultúra az ellenjavallt szomszédság a paroles-szel. Más kultúrákat 150-200 cm távolságra kell elhelyezni.

A megfelelő kétéves palánták kirakodására. A leszálló gödrök 60×60 cm-ből készülnek, és egy hónapra hagyják a talaj zsugorodását. Győződjön meg róla, hogy jó vízelvezetést igényel. Termékenyföld, 50 g szuperfoszfát, 30 g kálium-szulfát, 1 kg fa hamu. A víz 2 vödör vödör után. Az esőzések hiányában hetente 2-3 alkalommal öntözött. A csemeték könnyen alkalmazkodnak és új körülmények között jönnek létre. Télen a rágcsálókból készült fémhálóval.

Növekvő és gondoskodás

A kultúrát a szerénység megkülönbözteti. A fa virágzás és gyümölcsözés ideje alatt ajánlott öntözés. A nyári öntözés 3-5 alkalommal: a fiatal bokor alatt, a vödör közelében, felnőttek alatt – 4 vödör alatt. Öntözéssel kombinálva. A rugóban egy cowboy és ammónium-sóoldat, virágzás után készült, potash-foszfor adalékanyagok, fa hamu vagy karbamid után készült. Összességében nedvességtartalmú öntözést végeznek – 10 vödör vizet, mindegyik bokor aláhúzza 2 vödör humusz vagy komposzt.

A tavaszi növény a vágást igényli: 5-10 a legerősebb hajtásoknak kell maradniuk a bokoron, minden sérült és beteg eltávolításra kerül.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ez egy közepes harisnya fajta: gyengén érinti a moniliosis és a cocccquomsis, kaphat egy anthracotes. Minden évben meg kell végezni a megelőző feldolgozás, különösen nedves napok: távolítsa el a törött ágak, tisztítsa meg a száraz lomb, húzza ki a talajt, a feldolgozás gombaölő.

A kártevők megtámadhatják: tll, kész, pillér. A megelőzés érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen húzza meg a talajt, és végezze el a feldolgozást.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

View Tolerates -25 fok. A fagy és a szél elleni védelem érdekében a fák ajánlottak a mezőgazdasági, különösen a fiatalok betakarítására. A hideg kezdete előtt a cserje megdöbbent, és a talaj körül egy vastag réteggel van. A kezelt szárazságálló és árnyékos, de éles csepp hőmérséklete a levelek visszaállítja a leveleket.

A talaj egy lazaságot vagy mintavételt, laza, semleges savassággal rendelkezik. Ne tetszik a nehéz agyagtartalmú, savas talajok, ellenjavallt a talajvíz közelében. Szegény talajok.

Mérsékelten kontinentális éghajlatban, hideg havas téli és forró száraz nyárval. Oroszország középső sávjában a nyár túl nyers és hűvös, miért fejlődik lassan a fa, és nem hoz létre a termést.

Értékelések áttekintése

A kertészek pozitívan válaszolnak a fokozatú találkozóra: magas hozammal rendelkezik, és a gyümölcsök nagyon nagyok, és az aggodalomra ad okot minimálisra. Sajnos önmagában megtermékenyíti, hogy nem számít, de amikor számos más bogyófát leszáll, nagy betakarítást hoz. Ízlés szerint ez a cseresznye inkább egy cseresznyét emlékeztet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: