Cseresznye téli gránátok

 • A törzs típusa: Bush
 • A növekedés típusa: Diszkrét
 • korona: Kompakt
 • Virágok: Rózsaszín-fehér
 • Festés: Rubin-tól Dark Bordeaux-ig
 • A magzat súlya, g: 3.5-4
 • Íz: Édes, észrevehető savval
 • Célja: Univerzális
 • Virágos idő: április végén vagy május elején kezdődik, 2-3 hétig tart
 • Tavasz: 3 év a leszállás után

Lásd az összes jellemzőt

Nem mindig a kert vagy a Dacha területének mérete lehetővé teszi, hogy nagy fákat üzem. Ebben az esetben érdemes figyelmet fordítani a törpe fajtákra. Köztük egyre népszerűbbek a cseresznye téli gránátjával.

Az eltávolítás története

Ez a fajta viszonylag a közelmúltban jelent meg. A tudósok és a külföldi gazdálkodók erőfeszítéseinek eredményeként származik. A palántákkal való munka, átkelték a sztyeppet (“kanadai”) cseresznyével homokos.

A fajták leírása

A fát a vágóhíd és a szerény magasság jellemzi – 1,5-1,8 m. A Crown Compact, a törzs egy kis számú ágra oszlik, tiszta hajtásokkal.

Gyümölcs jellemző

A leírt fajták cseresznye súlya 3,5-4 gramm. A kövér héja nem teszi lehetővé számukra a forró időben történő károkat, lehetővé teszi, hogy biztonságosan szállítsa, tartsa és befagyassza. A cseresznye színe habozik a rubin színéből egy telített bordóba. A csontot a miniatűr megkülönbözteti.

Ízi tulajdonságok

A fajták gyümölcsei a fickók közül különösen harmonikus ízű – édes, jól kézzelfogható savanyúsággal vannak elosztva. Összetételük csak a cukor 14% -át tartalmazza. A gyümölcs univerzális célja. Egyformán finom és lekvár, és a lekvár, és a paszta.

Érés és gyümölcsözés

A törpe virágzása májusban látható, amikor gyengéd rózsaszínű és fehér virággal borított. A téli gránátalma a július második harmadának évtizedében. A fa első gyümölcseit a leszállás pillanatától távolíthatja el a harmadik évben, de a bőséges betakarításnak 6-7 évet kell várnia.

Hozam

Figyelembe véve, méltó termést ad – akár 10 kilogrammból egy bokorból.

Régiók növekvő

Az ország területének, ez törpe cseresznye lehet eredményesen termeszthető sok területen, kezdve a moszkvai régió és befejezve Vlagyivosztok, de azzal a feltétellel, hogy a nyári melegben nem lesz kisebb, mint 10 fok. A legjobb klíma erre a fajta élesen kontinentális.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A Téli Téli Gránátalma az önháztartókra utal. Ez azt jelenti, hogy a cseresznye nem igényel beporzó fákat. Az akadályok körülbelül 25-40% -a még a méhek nélkül is kialakul.

Leszállás

A kirakodáshoz tanácsot adnak a fiatal két vagy hároméves cseresznye kiválasztásához egy erőteljes gyökérrendszerrel. A jobb csomagtartóban néhány sztrájk van. A talaj előnyösen elkészíti a laza, jó oxigénszeleppel. A Chernozem nem igényel kémiai műtrágyákat, és nem zavarják a homokos vagy a lángos talajt.

A leszállásra vonatkozó fájlok ásni lehetnek az ősszel, felszabadítva a helyet a gyomláló fűből előre. A kutak paraméterei 60x60x60 cm lehetnek. Tavasszal, a fiatal növények ültetése a talajban csak április második felében, amikor nem lesz hó és a föld jól fog melegen.

A cseresznye téli gránátokat a kert déli oldalára kell ültetni: ahol sok fény van, és nincsenek árnyék bármilyen struktúrájára rajta. És távol a tűlevelű fáktól. A leszállás előestéjén, a leszállási házból származó földrészlet része a fa hamu és a szuperfoszfáttal keveredik, és ezzel a kombináció alján áll.

Saplot tisztességesen megvizsgálja a száraz vagy rothadt területek, kártevők témáját. Szükség esetén a cseresznye spray inszekticid. A gyökér növekedés javítása érdekében a növény egy nap egy vödörben marad. A szaplingok a fossa leszállásba merülnek, és nem elaludnak a föld gyökér nyakának végéig. Ezt követően a téli gránátoknak jól kell lenniük.

Növekvő és gondoskodás

A leszállás befejezése után a fát időben, vízzel, takarmány-műtrágyákat és laza talaj körül kell vágni. Az első öntözést tavasszal végezzük, a talaj hőmérséklete 5-10 fokos, akkor mindez az időjárástól függ.

A fa fája első évében nem szükséges, mivel a leszálláskor történt. Amikor a cseresznye virágzik, nitrogént kell hozzáadnia a talajhoz. Nyáron – szerves. Ősz – foszfor, kalcium és kálium. Az első vágás a téli gránátalma azonnal elvégzi a leszállás után, megszüntetve gallyakat nő egy fél méteres a földről. A tavasz megszabaduljon a halott hajtásoktól.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A Téli gránát rendezése kiváló ellenállással rendelkezik számos betegség és kártevők számára. Azonban nem szükséges elfelejteni a megelőző eljárásokat.

Javasoljuk, hogy számos egyszerű eseményt végezzen:

 • spray “Carbofos” Tly, “Aktar” a támadás a támadás a támadás és a gombaölő szerek moniliózis;
 • Tavaszi törés;
 • Az ősz megszünteti az elesett leveleket és szivattyúzza a talajt.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A leírt fajtát kemény téli területekre hozták létre. Agrotechniki kijelentette, hogy 40-45 fokos fagyért szenved. Ezenkívül a cseresznye téli gránátalma gyökerei mélyen a földön vannak, így a fa felszín alatti vízzel és könnyen elviselheti a szárazságot.

Értékelések áttekintése

Annak ellenére, hogy a fiatalok sokfélesége, véleménye már nagyon sokat, és általában pozitív. A kertészek a bogyók kiegyensúlyozott ízét, méltó szintjét ünnepeljék, és dicsérik a nehéz éghajlati viszonyok ellenállási képességét.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása