Egres serenada

 • Szerzői: NAK NEK. D. Sergeeva, T. VAL VEL. Zvyagina (vni gardening őket. ÉS. BAN BEN. Michurina)
 • Megjelentek: Kaptivator 0-271 x shatter 3
 • Szinonimák nevek: Ribes Uva-Crispa Serenada
 • A feltételezések éve: 2004
 • A növekedés típusa: Silnororal
 • A bokor leírása: Óvatos, croon középső kicsit
 • Epishers: Növekvő – közepes, egyenes, világos zöld, bontatlan; Meleg – középső vastagság, fény
 • Elnökség: Nagyon gyenge
 • Tüskék: Egyetlen, rövid és közepes, egyenes, fényes, matt
 • Lap: nagy, zöld, matt, bontatlan, gyenge, közepes sűrűségű, egyenes vagy enyhén homorú, három-ötpontos

Lásd az összes jellemzőt

Az egyes növényfajták termesztése komoly kihívás még a tapasztalt kertészek és kertek számára is. A teljes információ azonban lehetővé teszi, hogy jelentősen egyszerűsítse a feladatot. És elsajátítva sikeresen növelheti a Serenad egreseit.

Az eltávolítás története

Létrehozott egy egres serenade a kertészkedés városában, mi Michurin. Ezt a projektet Sergeev és Zvyagina tenyésztők felügyelték. Hibrid beszerzéséhez a megrongálódott 3 és Capport 0-271 biológiai anyagot használtuk. A kultúra hivatalos szinonimája – Bordák Uva-Crispa Serenada. A cserje a személyes kerteken és a házakban 2004 óta fektethet.

A fajták leírása

Serenada bokrok növekedhetnek 1-1,5 m-re. Nem különböznek túl jelentős terjedelmezhetőséggel. Vannak tüskék, de nagyon kevés. A növekvő hajtások egyenes és festettek világos zöld hangon. Az őket nem jellemző. A nagy zöld leveleket egy matt megkülönbözteti.

A leveleken lévő pisztoly nem jelenik meg. A ráncok kicsiek. A lap részeként 3 vagy 5 pengék lehet. Az egyetlen tüskéknek kis hosszúsága van. Más funkciók:

 • merőleges sűrítő tájolás a futás felé;
 • A tüskék szigorúan az aljára helyezkednek el;
 • mérsékelten nagy halvány virágok;
 • A virágzat 1 vagy 2 virágot tartalmaz.

A bogyók jellemzője

A Serenade közepes és nagy gyümölcsöt ad. A tömegük 4-6,1 g. Olyan bogyók formájában, mint egy körte, vagy egy hosszúkás kúpot emlékeztet. Sötétvörösen festették őket. Az árnyalatok többi része:

 • egy kis viasz;
 • Rózsaszín vénák;
 • Kis magvak.

Ízi tulajdonságok

A szerenád teste sűrű. Ez kiváló juiciness jellemzi. Ez a fajta savanyú és édes ízű. Mivel a magok egy kicsit, nincsenek jelentős hatással az ízlésre. A cukrok aránya összesen 10,1%, a titrálható savasság szintje 2,3%, és a kóstoló Bizottság 4 pontot adott a gyümölcsök becsléséhez.

Érés és gyümölcsözés

Egy ilyen egres késő érlelése van. Gyűjtsd össze a betakarítást általában augusztusban. Emlékeztetni kell arra, hogy a meteófeltételek és az agrotechnikai intézkedések határozottan befolyásolhatják az eredmény elérését.

Hozam

A bogyók összegyűjtése 1 bokor tekintetében 3,6 kg. Az ültetvénytermesztés során a Serenade akár 12 000 kg-ig is előállítható 1 hektáronként. Sok a tényleges időjárási viszonyoktól függ, és növekszik a növekedés képességétől. Mi figyelemre méltó, a betakarítás.

Régiók növekvő

A fajta a központi fekete földön van. Megpróbálhatod növelni több déli régióban. A szárazság és a hideg ellenállás lehetővé teszi a kultúra és a viszonylag északi települések használatát. De ebben az esetben a kertészeknek meg kell érteniük, hogy a kockázat meglehetősen nagy.

Leszállás

A fajta esetében a lehető legnagyobb lehet, amennyire csak lehetséges talajt kell választani. A levegő és a víz permeabilitásának maximálisnak kell lennie. A semleges vagy gyenge savasság között van. A kultúra jól fejlődik mind a nap, mind a fele.

Növekvő és gondoskodás

Serenad Serenada Wintering. Ez a növény is nagyon szárazságú. Víz Az egres mérsékelten szüksége van. A kártevővédelem szükségessége minimális. Ugyanakkor az amerikai penész legmagasabb érzékenysége.

Amikor a téli megközelítések elrejteni kell a bokrokat, és friss mulch. Serenadot védeni kell a vírusos mozaiktól. A bokor megfiatalítása 9 vagy 10 év korában keletkezik. Az egészségügyi koronák a 3-4 éves életből kiindulnak. A föld rendszeres lazítása szigorúan szükséges.

Értékelések áttekintése

A kertészek megjegyzik, hogy könnyű érdekelni egy ilyen kultúrát. A vonzereje nagymértékben kapcsolódik a kisebb számú tüskékhez. A bogyókat a jó termék jellemzői jellemzik, tökéletesen értékesítik. A vágó bokrok nem munkaerő. Érdemes megfontolni, hogy az ilyen egres tökéletesen elhagyja a különböző területeken.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: