Egres tisztelgés

  • Szerzői: O. DE. Medvegyev, I.VAL VEL. Diák (Leningrád Gyümölcs és zöldség-kísérleti állomás)
  • Megjelentek: Masovsky 17 x ipar
  • A feltételezések éve: 1994
  • A növekedés típusa: Középálló
  • A bokor leírása: Kompakt, terményterheléssel – kinyújtható, elítélhető
  • Epishers: közepes vastagság, felfelé irányított és oldalak; Növekvő – ívelt ívelt, szürke, világos zöld tetején
  • Elnökség: Közepes
  • Tüskék: egyszeri és kétrészes, 0,5-0,7 cm hosszú, vékony, nem túl éles, világos zöld
  • Lap: közepes legnagyobb, sötétzöld, ragyogó, közepes sűrűségű, sima, hajlított a fő fátyolok, a pengék 3-5
  • Location Shipov: Irányított merőleges futás, amely a menekülés alján található

Lásd az összes jellemzőt

A Leningrád gyümölcs- és zöldségpilotállomáson üdvözölték. A Salute kiválóan ellenáll a különböző betegségeknek, kártevőknek, hőmérsékletváltozásoknak.

A fajták leírása

A fajta közepes minőségű bokrok, nagyon kompakt, az egyes növények magassága körülbelül 100-120 centiméter. Növényzet tüskékkel, hipnózis egyszerre.

A hajtások közepes vastagsággal rendelkeznek, az oldalakra és az emeletre irányulnak. A levelek közepes méretűek, a színe sötétzöld, a lemezlemezek felülete fényes, közepes sűrűségű.

Tüskék az eldobható és két részből álló bokrokon, vékony, festésük világos zöld. A tüskék a hajtásokra merőlegesek.

A virágok közepes méretűek, az a forma, ahol harang van. Virágzat egy méteres és kétszínű.

A bogyók jellemzője

Az érett bogyók nagy méretűek. A bogyók tömege 2,4-6,5 gramm. A színe fényes rózsaszín, teljes éréssel sötétvörös lesz.

A gyümölcsök bőrének nincs mulasztása, vastagsága átlagos. A húst az egres elég vastag és lédús.

Ízi tulajdonságok

Íze érett egres savanyú édes. A kóstolás értékelése 4,8 pont volt.

Érés és gyümölcsözés

Üdvözlet Az egres fokozat az átlagos érési idő fajtáira utal.

Hozam

A Salute magas szintű hozamot büszkélkedhet. Egy bokorból körülbelül 5,5 kilogramm érett bogyót gyűjthetsz össze. Az egyik hektár földből 120-150 c.

Leszállás

A leszállást az 1×1,5 méteres séma szerint végzik.

Növekvő és gondoskodás

Sut az egres lehet, mint tavasszal és őszi. Ezt a helyszínen a leginkább megvilágított helyen kell kiválasztani. A kultúra előnyben részesíti a homokot, a sugárt, vékony talajokat. A kiválasztott helyet is jól védeni kell a szélektől.

A leszálló gödröknek körülbelül 30 cm mélységben kell lenniük, átmérőjű – körülbelül 60 cm. Overnoch, szuperfoszfát, káliumsó só (helyett fa hamu), a mészkő helyett. A levegőztetés javítása érdekében tőzeget adhat hozzá.

A fiatal palánták szigorúan egyenesek a hajlás nélkül. És a gyökér nyaknak, amelyre nem több, mint 4-5 cm. Az alsó rész a Föld által ültetett.

Közvetlenül a leszállás után a bokrok körüli földet kissé tömörítették. Minden növény bőségesen öntözött (5 liter víz egy leszálláshoz).

Az egres nem tolerálja a nedvesség feleslegét, így nem szabad túlságosan hidratálni. Az öntözés a legjobban az este történik, a folyadéknak csak a gyökér alatt kell öntenie, nem szabad a szárra és a levelekre.

Az öntözési gyümölcs érése során növelhető. Ebben az időben a kultúra ajánlott nedvesíteni egyenletesen és bőségesen, hogy a bogyók ne repedjenek.

A korai tavasszal elvégeznie kell az első lazítást. A következő lazításokat június első felében hajtják végre, amikor az aktív növényzet és a féktelenség kialakulása.

Ezután az eljárást a nyár végén végzik – az ősz kezdete, amikor a teljes betakarítás már összeáll. A téli szezon kezdete előtt a bokrok körüli földet óvatosan lazítják, ugyanabban az időszakban ásványi és szerves adagolók készülnek.

Fontos hely és metszőüzemek. Ez biztosítja a kultúra magas hozamát. Ezenkívül ezt az eljárást fiatal bokrokon végzik.

Az első évre szükség lesz az összes sérült és halott ágazat eltávolításához, a második évben a legtöbb egészséges és erős ág közül választhat, a többiet az alapból vágják. A harmadik évben 3-4 ilyen ágat kell hagyni, a többi eltávolításra kerül.

Fontos, hogy a műtrágya időben történjen. A tápanyagelemek hiányának kitöltése érdekében integrált ásványi és szerves készítmények alkalmazhatók. Megvásárolhatja őket egy speciális áruházban.

Néha előkészítik a humusz (fél vödör), a szuperfoszfát (50 g), és hozzáadhatunk néhány kálium-szulfátot (25 gramm).

Miután táplálja a talajt a bokor körül laza. A virágzási időszak után is használhat egy tehén oldatát. Ahhoz, hogy főzzük, meg kell keverni egy Borger vízzel 1-5 arányban. Az egres egy bokorban legalább 5 liternek kell lennie egy ilyen tápanyag-oldattal.

Téli hideg után a bokrok ajánlott a meredek forró víz kezelésére. Ez az eljárás segít elkerülni a különböző kártevők és betegségek korai megjelenését. A legjobb, ha ilyen feldolgozást végeznek egy szórópisztollyal.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: