Egyéb paradicsom

 • Szerzői: FGBNU “Szövetségi Tudományos Központ Növénytermesztés”
 • A feltételezések éve: 1984
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 92-102
 • Növekvő feltételek: nyitott talajra
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 35-45

Lásd az összes jellemzőt

A teljes üzemanyag-konzervhez megfelelő kis paradicsom szerelmesei örömmel fogadják a fokozatot. Egyszerűen meghatározó üzem erős immunitással rendelkezik, szinte teljes képtelenség a húsok, a fűszeres íz és a sokoldalúság használatával. Az Opomatnaya gyümölcsök alkalmasak a friss formában, nyári salátákban, énekes és marinádokban. A fokozat a nyílt talajon való növekedésre szolgál.

Az eltávolítás története

Fajták eredetei – választók FGBNU “Szövetségi Tudományos Központ Növénytermesztés”. A tenyésztési eredmények állami nyilvántartásában a paradicsom 1984-ben regisztrált.

A fajták leírása

Az alacsony sebességű (35-40 cm) Bush gyenge ágak és alacsony. A közepes méretű burgonya típusú leveleket sötétzöld színnel festjük, hullámlemezzel és közepes mértékben. A sárga virágok egyszerű virágzatban vannak összeállítva, a gyümölcsök a csuklós gyümölcshez vannak rögzítve. Az első ecsetet a hatodik lapon helyezik el, mindezt egy cutlets-en keresztül.

A fajták pozitív tulajdonságai:

 • Nincs szükség támogatásra;

 • erős immunitás és hideg ellenállás;

 • Univerzális kinevezés és kora;

 • Kellemes íz, termék nézet, termesztési módszerek.

Hibák:

 • finomság;

 • Az esős évszakban történő szokásának tendenciája.

Annak ellenére, hogy a felsorolt ​​tulajdonságok hiányosságok nevezik, ez inkább az Otradny egyik jellemzője.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Kerekített, kicsi (50-68 g) Gyümölcsök éretlen állapotban festett tejtermékben. A technikai és fiziológiai érettség színpadán a bogyót karmino-vörös árnyalatokban festett zöld foltok nélkül a gyümölcsben.

Kóstolási jellemzők

A lédús sűrű hús rugalmas sima bőrrel borít, megakadályozza a repedést. A kiegyensúlyozott íze harmonikus kombinációja az édesség és az ízlés. A mérleg könnyen megzavarható – ha az eső gyümölcsösek lesznek, akkor ideálisak a konzervek számára, de nem olyan finom frissek.

Érés és gyümölcsözés

Otradny tartozik a korai kategóriában a paradicsom, akkor nevezhetjük ultra-tér – az első érett gyümölcsök kezdenek lőni 92-102 nap, július-augusztusban. A fajta érdekes funkcióval rendelkezik – a gyümölcsözés olyan barátságos, hogy az első két hétben a fajta a betakarítás majdnem felét adja.

Hozam

Egyéb produktív – 1 négyzetméteres 7-től 8 kg-ig, és 251-489 c / ha.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Optimális vetőmag a palántákhoz – március. A földön a palánták április-májusban transzplantálnak.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A jó termés megszerzése a tengerparti folyamat növekszik. 1 négyzetméterenként. m 3 és 5 gyöker között növény.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom nem igényel étkezést, képződést, megérintést, amely kiküszöböli a kertészet a támogatások szervezéséből. A talajban a palánták átkerülnek a visszatérő fagyasztószezon végén. Helyszín az ültetéshez Válasszon napenergiát, védve a hideg széltől és a vázlatoktól. A talajnak laza és lélegzőnek kell lennie, semleges pH-értékkel. Szükség esetén a talaj defart és szakad. A szervesítővel (humusz, komposzt, madár alom), ásványi műtrágyák, szuperfoszfát, fa hamu. A palánta ültetése után a föld körül lezárja és meleg vízzel öntözött. A következő napon minden bizonnyal meg kell szakítania az ebből eredő kéregt, hogy biztosítsa az oxigén hozzáférés gyökereit.

További gondozás az öntözés, az egészségügyi feldolgozás, a gyomlálás, a lazítás és a merítés megfelelő szervezetében rejlik. A leeresztett növények, bár nem igényelnek támogatást, de a dip megerősíti a szárat, a gyökerek megmentik a gyökereket és a túlmelegedést. 2-3 hét elteltével a paradicsomra további tápanyagokra van szüksége. A virágzás kezdete előtt a növényt nitrogén műtrágyák táplálják, az esernyők képződése után, a paradicsomnak akut igénye van a potash-foszfor-készítményekben. A szezonban tele lehetnek egy tehéncsónak vagy csalán infúziójával.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta megkülönbözteti az erős immunitás, és sikeresen ellenzi számos gombás és bakteriális betegség – csúcs rothadás, repedés. Phytoofluorosis – a fő veszélye, hogy a szemcsés termények, egyszerűen nem volt ideje, hogy „utolérje” gyümölcsét. Köszönhetően a betakarítási idő gyorsasága, hogy korábban összegyűjtse a fitophulák veszélyét. A rovarölő szerek és a fungicidek megelőző feldolgozása csak a parazitákból és más betegségekből származó üzemet biztosíthatja.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fokozat meglehetősen ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek – hidegálló és hőálló, valamint a hőmérsékletcseppek ellenállása.

Régiók növekvő

Túlságosan a kezdeményezők, a paradicsom nagyszerűen érzi magát az észak-nyugati, középső, Volga-Vyatsky, West Szibériai Régiók terén.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: