Eper Everly

 • Szerzői: Hollandia
 • Íz: savanyú
 • A méret: Nagy
 • Súly: 20-40 G
 • Hozam mértéke: nagyon magas
 • Hozam: 1-1,5 kg bokorral
 • Javítás: Igen
 • Előnyök: Erős virágok tartják a bogyókat a magasságban, megkönnyítve a betakarítási folyamatot
 • Célja: Univerzális
 • A bokor leírása: alacsony

Lásd az összes jellemzőt

Everly Eper minőségű holland tenyésztőkkel. Ez egy új fajta, amely rövid idő alatt sikerült népszerűséget szerezni az orosz kertészekből. Everly osztály alkalmas az ország és a nagy kertészeti gazdaságok tartására.

A fajták leírása

Evershi fajta Bush alacsony, de erős. Erős virágok tartják a bogyókat a magasságban, és megkönnyíti a betakarítási folyamatot. Erőteljes levelek, sötétzöld színűek. Virágzás idején a növény, esztétikai rózsaszín virágok vannak kialakítva, ami egy érdekes kompozíció egy tandem egy kompakt bokor, amellyel összefüggésben az Everly évfolyam gyakran használják a kertben, mint egy dekoratív növény.

Az érés időzítése

Ez egy eltávolítható minőség, amely májusban virágzik. Május végén fon, és az utolsó bogyók októberben érkeznek.

Hozam

Mindenesetre olyan fajtákra utal, amelyek nagyon nagyfokú hozammal rendelkeznek, egy bokor 1-1,5 kg finom gyümölcsökből állhat.

Bogyók és ízük

Bogyók Fényes piros, kúp alakú és nagyméretű – a súlya mindegyike elérheti a 40 g-ot. A savanyú édes bogyók ízlése az erdei eper aromájával rendelkezik. Használhat bogyókat, ahogy tetszik: használjon friss vagy újrahasznosítani lekvár, komposzt, lekvár.

A magas piacképességnek és a jó közlekedésnek köszönhetően a gyümölcsök alkalmasak az eladásra való növekedéshez.

A termesztés jellemzői

Eperfajta Everly a moszkvai régióban és az ország nagy részében termeszthető. Általában a növény klasszikus ellátást igényel, többek között:

 • talaj hidratálása;

 • gyomirtás;

 • A bajusz vágása;

 • laza;

 • trágya;

 • A paraziták feldolgozása.

Ugyanakkor fontos tudni, hogy ez egy nagyon nedvességet szerető fajta, így a növénynek bőségesnek kell lennie.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

Zárásköltség az ősz elején. A hely kiválasztásakor adjon előnyben a napsütéses és félig irányított területeken. Talán termesztése az üvegházban.

Tekintsük, hogy a kultúrát a termékeny talajban kifejlesztették, könnyű és átlagosan mechanikai készítményben, 5,0-6,5 pH-értékű savassággal. A helyszín előkészítéséhez 5-6 kg / m2 és 40 g / m2 ásványi műtrágyák mennyisége szerinti szerves anyagot készítsen. Következő, Redo a kert, és tervezze meg a növényt, miután a föld leesik.

Beporzás

Everly az öngyilkos fajta. Ha az epereket üvegházba ültetik, akkor mesterségesen beporítható. Ehhez használjon ventilátort vagy hagyományos ecsetet.

Alárendelt

A bemutatott fajta kultúrája megkülönböztethető a bőséges gyümölcsözés, ami azt jelenti, hogy a talaj alatt gyorsan kimerült. Ezért az üzemnek szüksége van egy havi táplálásra. Az ásványi anyagokkal rendelkező szerves készítmények műtrágyákként alkalmasak. A legegyszerűbb eszköz – fa hamu: keverjük össze vízzel, és öntsük a kapott készítményt a bokrok alatt. Ugyanazok a tulajdonságok tartalmaznak cowboy vagy csalán infúzióját.

Eper Everly

A szamóca műtrágyairól szól

A szamóca ellátásának egyik fontos technikája az etetés. A rendszeres megtermékenyítés garantálja a gazdag terményt. Számos különböző módja van a szamóca táplálására, és mindegyikük egy bizonyos növényfejlési időszakra szól. Virágzás közben, gyümölcsözés és utána, az etetésnek másnak kell lennie.

További részletek

Eper EverlyÉlesztőEper EverlyBórsavEper EverlyAmmóniaEper EverlyHamuEper EverlyJód

Betegségek és kártevők

A bemutatott fajta esetében a magas immunitást jellemzik, így a növény szinte nem csodálkozik a betegségek és a kártevők. Mindazonáltal a megelőzés érdemes lesz. Kellően tavaszi és őszi feldolgozás a bokrok inszekticidek.

Eper Everly

A betegségek és kártevők elleni küzdelem

Az eper gyakran számos veszélyes betegség vonatkozik, amelyek súlyosan alááshatják állapotát. A leggyakoribb – rosszabb harmat, szürke rothadás, fényes folt, antracnóz és vertikillózis között. A fajta megvásárlása előtt meg kell kérdezni tőle, hogy ellenálljon neki a betegségnek.

További részletek

Eper EverlyZsizsikEper EverlyBellenkaEper EverlyHangyákEper EverlyMeztelen csigaEper EverlyAtkaEper EverlyNematódEper EverlyKirándulásokEper EverlyBogarak

Eper EverlyBuuray pöttyösEper EverlyRothadásEper EverlyHelyekEper EverlyCsavargó levelekEper EverlySzárításEper EverlyLyukak a levelekben

Reprodukció

A szaporodott kultúra követi a palántákat, amelyek augusztusban nyitottak nyílt földön a jobb adaptáció érdekében. A bajusz reprodukciója megengedett, de ebben az esetben a növény finom lehet, mivel a fokozat hibrid.

Vélemény

A kertészek megfigyelései szerint a magas immunitás ellenére a kémia használata nélkül az everiális bokrok érinthetők a pecsételés. Az északi régiókban a gyümölcsök nem kapják meg a megadott súlyt, azonban a bogyók ízét még a legigényesebb kertészek is nagyra értékelik, és az ilyen ízt az utolsó, őszi bogyókon is megőrzik. Néhány taxis szamóca Eveley a zabkásakor dekoráció, mint tájképes elem.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása