Eper Galya Chiv

  • Szerzői: Az óvodai olasz konzorcium c.ÉN.V.
  • Íz: édes
  • A méret: Nagy
  • Súly: 20-70 gr
  • Hozam mértéke: Magas
  • Hozam: 300-800 gramm egy bokorból
  • Az érés időzítése: Késő
  • Célja: Univerzális
  • A bokor leírása: Magas, erőteljes, gyenge kívánság, rendkívül
  • Bogyó szín: tégla vörös

Lásd az összes jellemzőt

A figyelembe vett egyetemes Strawberry Galya Chive (Galia Civ) nem különbözik a jó szállíthatóságban, de szereti az íze édességét és a bogyók méretét. Ez a fajta érkezett Oroszországból Olaszországból, tökéletesen hideg, nem fél az aszálytól. Biztonságosan ajánlott a központi és központi fekete földterületeken, valamint egy bányászati ​​klímában.

A fajták eltávolításának története

Olasz konzorcium pitnódok c. ÉN. V. Hangszórók A fajta kezdeményezője. Galya Chive ajánlott a termesztéshez a magán kertészetben vagy egy kis terület áru ültetvényeiben.

A fajták leírása

Az átlagos eper Galya Chive magas bokrokat képez, meglehetősen erős, de gyengén gonosz. Nagy levelekkel borított hajtások. A lemezek színe világos zöld, felület kissé hullámosított. A Coloros magas, ugyanazon a szinten a levelek, nagyon hosszú és vastag. Mindegyik 20 készletből áll.

A szamóca root rendszere jól fejlett. A növény földalatti része mélyen megy, ami lehetővé teszi, hogy száraz időszakokban ne maradjon nedvesség nélkül.

Az érés időzítése

Galya Chiv – eper késői gyümölcsözési időszak. Júliusban betakarítást ad a hónapban.

Hozam

E fajta eper nagy hozamnak tekinthető. 300-800 gramm bogyókból származó bokorból. Az ipari termesztésben a mutatók az első évben 5 t / ha-tól 24 t / ha-ig változnak a másodikban. Ezután a mutatók csökkentek.

Bogyók és ízük

Gyümölcsök Strawberry Galya Chive sok 20-70 g. Megkülönböztetik az édes íz, egy szép eper illat, a bogyók kóstoló pontszámán: 4,6 pont 5-ből nyert. A gyümölcsök kúpos és lekerekített, heterogén, gyümölcsök a szemek betakarítása. Héjszárnyas tégla-piros, belsejében lédús és sűrű pép fehér csíkkal.

A termesztés jellemzői

A Galya Chive a lehető legmagasabb ellátást igényli. Az üvegházban vagy a nyitott földön termeszthető. A leszállás jobb az ősszel, miután betakarítás után frissíteni kell az ültetvényt 1 alkalommal 3 év alatt. A felnőtt növények öntözését csepegtető öntözőrendszereken keresztül kell szervezni, vagy a szórás módszere. A bokrokat fel kell szabadítani az extra virágzatokból és készletekből, hogy elkerüljék a gyümölcsök csiszolását.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

A legjobb talaj a golyók számára termékeny, semleges savassággal. A talaj hidraulolása nagyon fontos, mert befolyásolja a bogyók méretét és ízét. A leszállás helyét a szél expozíciójától kell zárni. Az összeolvadt talajt tőzegzel és humorozós keverékkel kell hígítani.

Nos, ha a telek előzetesen leeshet a webhelyekbe, vagy elhagyja a komp. Ezután csak a felsőrésznek marad, válasszon gyomokat és lárvák rovarokat. Az eper leszállás sűrűsége legfeljebb 6 bokr 1 m2. A 40 × 60 cm-es rendszer szerint Cheking sorrendben vagy sorokban ajánlott. A fiatal eper nem merül fel, hagyva egy központi outletet a föld felett.

Beporzás

Az eper nagy virágai elég pollenet termelnek. További erőfeszítések az objektumok kialakítására nem szükségesek.

Eper Galya Chiv

A szamóca műtrágyairól szól

A szamóca ellátásának egyik fontos technikája az etetés. A rendszeres megtermékenyítés garantálja a gazdag terményt. Számos különböző módja van a szamóca táplálására, és mindegyikük egy bizonyos növényfejlési időszakra szól. Virágzás közben, gyümölcsözés és utána, az etetésnek másnak kell lennie.

További részletek

Eper Galya ChivÉlesztőEper Galya ChivBórsavEper Galya ChivAmmóniaEper Galya ChivHamuEper Galya ChivJód

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A fokozat nem igényel menedéket, ha a levegő hőmérsékletét akár -30 fokig.

Betegségek és kártevők

Galya Chiv – olyan fajta, amely teljes mértékben megfelel az európai normáknak a betegségek és kártevők ellenállási fokára vonatkozóan. A szamóca ellenállhat a barna és a fehér folt fejlődésének. Az ezeknek a betegségeknek az ellenállás mértéke az átlagos. A gombás fertőzések megelőzésére ajánlott a talaj felületét szalmával, majd az agrágakával bélyegezni kell.

Eper Galya Chiv

A betegségek és kártevők elleni küzdelem

Az eper gyakran számos veszélyes betegség vonatkozik, amelyek súlyosan alááshatják állapotát. A leggyakoribb – rosszabb harmat, szürke rothadás, fényes folt, antracnóz és vertikillózis között. A fajta megvásárlása előtt meg kell kérdezni tőle, hogy ellenálljon neki a betegségnek.

További részletek

Eper Galya ChivZsizsikEper Galya ChivBellenkaEper Galya ChivHangyákEper Galya ChivMeztelen csigaEper Galya ChivAtkaEper Galya ChivNematódEper Galya ChivKirándulásokEper Galya ChivBogarak

Eper Galya ChivBuuray pöttyösEper Galya ChivRothadásEper Galya ChivHelyekEper Galya ChivCsavargó levelekEper Galya ChivSzárításEper Galya ChivLyukak a levelekben

Reprodukció

A Grade Galya Chive kis bajuszt ad. Ennek megfelelően nem szükséges számolni az ültetvénymennyiségek gyors növekedésére. Azonban nem akadályozza meg a dacketeket, hogy pontosan megszorozzák a fajtát. A bajusz ellenőrizni kell, ha fiatal növényeket kell kapnia, majd elválasztották az anya bokorától a saját gyökerek kialakulása után.

Értékelések áttekintése

Galya Chive – az orosz piac egyik legelkérője. Ez az eper számos pozitív értékelést kap a szakemberek által a hozamukhoz, a nagyon nagy méretű előnyök megadásának képessége. Az előnyök közé tartozik a tacskó és az a pillanat, amikor a virágok bogyók nem lógnak a talajhoz. Tiszta, jól védettek a gombás fertőzések károsodásáig.

Ugyanakkor a Galya Chive fajta szidalmazott a túl könnyű árnyalat a bogyók – az orosz fogyasztókat a sötétebb színű fajtákhoz használják. A Nap elégtelen mennyiségével a problémák merülhetnek fel és a gyümölcsök íze. Ezenkívül az eper nagyon rosszul szállítható szállítás. A gyümölcsök nem elegendőek ahhoz, hogy a lábaktól elválasztott nehézségek miatt – lehetetlen kár nélkül.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása