Eper San Andreas

 • Szerzői: Egyesült Államok, Kalifornia UC Davis
 • Szinonimák nevek: San Andreas
 • Íz: Édes a savanyúsággal
 • A méret: Nagy
 • Súly: 25-30 gr
 • Hozam mértéke: Közepes
 • Hozam: 1 kg bokorral
 • Javítás: Igen
 • Az érés időzítése: Korai
 • Célja: Friss használat, újrahasznosítás (juice, lekvár, lekvár, stb.)

Lásd az összes jellemzőt

Amerikai fajta kerti eper szokatlan névvel San Andreas már rendeződött Oroszországban. Univerzális bogyók. Ezek tökéletesen alkalmasak az étvágygerjesztő finomságok elkészítésére, valamint a természetbeni használatra.

A fajták leírása

A kerti kultúra bokrok golyó alakúak. Méretek Kis, sűrűség – átlag. Maximális növénymagasság – 30 centiméter. A levelek világos zöld színűek, a január szélei mentén. Erőteljes és nagy. A növényzet folyamatában a bokor nagyszámú virágot képez (10-12 darab). A gyümölcsök súlya alatt a hajtások leesnek a földre, de a virágzás vastagsága miatt néhány bogyó nem érinti a talajt.

Az érés időzítése

San Andreas a korai érő fajtákra utal. A frució májusban kezdődik, és az ősz elejéig folytatódik. A javítás miatt a bokrok többször gyümölcsöt vásárolnak a növényzet szezonjában.

Hozam

Gyümölcs termés hozam – közepes. Egy növényből származó szezonban, legfeljebb 1 kilogramm bogyók. A gyümölcsök nagy teljesítményt és szállítási teljesítményt nyújtanak. A betakarításra vonatkozó pontos feltételek a műtrágya és az éghajlati viszonyok alkalmazásától függenek. A déli régiókban a gyümölcsök korábban növekszik.

Bogyók és ízük

Érett eper világos piros. Bőr – fényes. Gyümölcs alakú – kúpos, enyhén hosszúkás, kövesített. A bogyó átlagos súlya 25-30 gramm, de néhány példány eléri a 70 grammot. Méretek – nagyok. Rózsaszín hús narancsszínű árnyalattal. Gyümölcs sűrű, ami miatt csodálatosan megtartják az űrlapot. Az érett bogyók íze, kellemes savval.

A termesztés jellemzői

A gyümölcskultúra az USA-ból nem tolerálja a hőt, ezért folyamatosan meg kell őriznie a talaj szükséges páratartalmát. Az epereket üvegházakban vagy üvegházban lehet termeszteni. Egy szakaszban a kultúra 3-4 évig terjed, majd a leszállási hely megváltozik. A bokrok között, hagyja 25-30 centiméter. A sorokat 45 centiméter távolságra készítik egymástól.

Könnyen gondoskodik a növényre, a legfontosabb dolog az, hogy rendszeresen víz eper, és az Agrotechnology egyéb követelményeit. Könyvjelző Az ültetvény ajánlott tavasszal, közvetlenül a fagyok vége után. Ha az ősszel való munkát végzi, a leszállást a hűtés előtt 3-4 hétig végzik. Egy másik lehetőség – a nyári leszállás július végén. Tehát az ültetvénynek van ideje alkalmazkodni egy új helyen, és bármilyen probléma nélkül megváltoztatja a télen.

A palánták leszállásakor követni kell a növekedési pontot, amelyet a Földnek nem szabad lefedni vagy felemelni. Ugyanazon a szinten kell lennie a talajjal.

San Andreas kerti eper szereti a nedvességet, és rendszeres öntözés szükséges. Azonban a bokrok nem tolerálják a folyékony stagnálást. Ez a szürke rothadás és a rothadás megjelenését eredményezi. Ha az öntözés nem elegendő, a bokrok elkezdenek elhalványulni, és a gyümölcsök kisebbek és elveszítik az ízlést. Ideális lehetőség egy bogyó ültetvényre – csepegtető öntözőrendszer. Mérsékelten hidratálja a talajt, ami kényelmes körülményeket teremt az üzem számára. Forró időjárás esetén a szamóca 3-4 naponként öntözött.

Hogy a gyökerek megkapták a szükséges oxigént, a föld felső rétegét laza. A talaj fedezi a mulcsot, hogy a gyomok ne nőjenek a helyszín területén. Használjon fűrészpor, szalma vagy Cheeva. Valamint a mulching réteg nem ad bogyókat a föld megérintésére. A gyümölcsök egészen egészen és tisztaak maradnak.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

Eper San Andreas szereti a napot, így a termesztési telek gondosan világít. Az ültetés előtt a területet szemétből, gyökerekből és gyomnövényekből tisztítják. És a föld részeg és szükség esetén emlékeztetve. A könnyűség ellenére egyes területeken szükség lehet az ültetvény sötétítésére. Egy eper fölött húzhatja a hálózatot. Megfelelő és árnyék a fáktól.

Beporzás

San Andreas kerti kultúra beporzott a sólyom virágok miatt

Alárendelt

A bokrok szükségük van intenzív táplálkozásra. Egy évszakban az eper nagy mennyiségű tápanyagelemet vesz igénybe a talajból.

Megtermékenyíti az ültetvényt egy adott séma szerint.

 • Az első munkát márciusban végzik. Válasszon nitrogén kompozíciókat, amelyekre szükség van a buja zöld tömeg kialakításához. A helyszín négyzetméterénél, 20 gramm karbamid vagy egy vödör átdolgozott trágya fogyasztás.

 • Májusban alkalmazott vízalapú cowboy-oldat (1-10). A madár alom is megy (1-20).

 • A virágzás kezdetén komplex ásványi készítmények választhatnak, amelyek kálium-, nitrogént, foszfort és egyéb táplálkozási elemeket tartalmaznak. Néhány kertész választhat fa hamut (üveg négyzetméterenként).

 • A termelés vége után a föld lombhullató komposztdal táplálkozik. Egyenletesen elosztva a földön.

Kert Eper San Andreas előnyben részesíti a termékeny talajokat. A talajt humusz táplálja. Szerves bogyók nagyobb és lédús. Tehát a fiatal bokrok gyorsan fejlődnek, a tapasztalt kertészek egy korovyanot használnak. Hozzájárulás 6-8 naponként 1-10 arányban. Miután táplálja a növényeket, hogy öntsön, hogy ne égesse meg a gyökérrendszert. A legtöbb kimerült talaj szükség van.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

A szamóca műtrágyairól szól

A szamóca ellátásának egyik fontos technikája az etetés. A rendszeres megtermékenyítés garantálja a gazdag terményt. Számos különböző módja van a szamóca táplálására, és mindegyikük egy bizonyos növényfejlési időszakra szól. Virágzás közben, gyümölcsözés és utána, az etetésnek másnak kell lennie.

További részletek

ÉlesztőBórsavAmmóniaHamuJód

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Ez a fokozat téli hardy, így a déli régiókban a téli térség nélkül tehetnek. A szamóca akár 25 Celsius fokmal rendelkezik. A moszkvai régió északi részén és területén Shelted Mulch (levelek, huskits, komposzt). Az Agrofiber alkalmazásakor az ívhez húzódik. A hő megérkezésével a menedéket tisztítják.

Betegségek és kártevők

A San Andreas fokozat ellenáll a kénes rothadásnak és a kártevők elleni támadásoknak, de megakadályozza a fertőzést, a védőüzemeket az ültetvények közelében termesztik: fokhagyma, calendula, kapor vagy petrezselyem.

Mivel a kultúrát a fehér foltosság és az enyhe harmat érinti, időben törölnie kell a gyomnövényeket. Amint az érett bogyók összeszerelve, földi lazábbak és bordei folyadékoldattal (1%). A további intézkedések segítenek a talaj és a fertőzések lárváinak üzembe helyezésében.

A bokrok egészségének másik előfeltétele, hogy fenntartsák a kívánt nedvességtartalmat, stagnálás nélkül. Ezért az alföldi és vizes élőhelyek nem alkalmasak a növekedésre.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

A betegségek és kártevők elleni küzdelem

Az eper gyakran számos veszélyes betegség vonatkozik, amelyek súlyosan alááshatják állapotát. A leggyakoribb – rosszabb harmat, szürke rothadás, fényes folt, antracnóz és vertikillózis között. A fajta megvásárlása előtt meg kell kérdezni tőle, hogy ellenálljon neki a betegségnek.

További részletek

ZsizsikBellenkaHangyákMeztelen csigaAtkaNematódKirándulásokBogarak

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

Buuray pöttyösRothadásHelyekCsavargó levelekSzárításLyukak a levelekben

Reprodukció

Módosítsa a bogyó ültetését többféleképpen. Mindegyikük előnyei és hátrányai vannak.

 • A leggyorsabb és könnyen megvalósítható opció – a bokrok osztása. Csak a növények megfelelőek, amelyek legalább 3 évig fordultak meg. A munka szépen, tiszta és sterilizált késsel végzett. Válasszon nagy és egészséges bokrokat, kár nélkül. Ez a módszer bizonyos tapasztalatot igényel a kertészből. Nemcsak a növekedési pontok meghatározására van szükség, hanem hagyja az optimális gyökerek számát az egyes palánták számára.

 • A második lehetőség – bajuszral. Válassza ki a leginkább átkozott növényeket. A hajtásokra képződő aljzatok a földön lefedett külön műanyag tartályokra gyökerezik. A zárt gyökérrendszerrel rendelkező növények sokkal kényelmesebbek, és a bokrok jobban járnak.

 • Használjon vetőmag anyagot nem kívánatos. Az így termesztett növények elveszítik a hibrid fajta pozitív jellemzőit. Ezenkívül ez egy zavaró és hosszú távú folyamat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: