Falker fokhagymás hamu

Sok dackets fokhagymát növekszik a helyszínen. Ez a közös kultúra, mint bármely más, igényelnek megfelelő gondossággal. Fontos, hogy a hatékony táplálkozás. Jó termékeny fokhagymás ágyak hamu.

Érvek és ellenérvek

Sok dacket szereti a fokhagymás leszállás hamu. Ez egy nagyon hatékony komponens, ami nagyon népszerűvé teszi. Megtanuljuk a megadott típusú etetési típusok alkalmazásának fő előnyeit.

 • Az Ash Fake egyik legsúlyosabb előnye a környezeti biztonságuk. Teljesen minden nyomelem, amelyből a hamu áll, könnyen lebontott forma jellemzi. A kálium és a foszfor jelen van itt, más nem kevésbé hasznos és szükséges elemek.
 • Ha hamut használ a műtrágya fokhagymás ágyakhoz, akkor észrevehető javulást érhet el a termesztett növény ízének minőségében.
 • A műtrágya típusa nem tartalmaz klórot. Ennek köszönhetően a termesztett hozamban nincs káros nyomelem elemek felhalmozódása. Ez a + előny az egyik legfontosabb szerepet játszik.
 • Egy másik súlyos plusz a kőris műtrágyák, hogy használatuk lehetővé teszi, hogy jelentősen megmentse a kész koszorú-foszfor- vagy nitrogéntartalmú keverékeket. Sokan nagyon drágák ma, amelyekből nem minden nyári rezidensen vásárolhatnak.
 • Ha rendszeresen megtermékenyíti a fokhagymás ágyakat, a növények képesek lesznek hatékonyan erősíteni, védeni kell a különböző betegségek ellen. Ezenkívül helyesen elhalványult fokhagymát a gyors növekedés és a kiváló termés jellemzi.
 • A hamu hatásának köszönhetően a fokhagyma immunitása emelkedik. A növény sokkal ellenáll a hideg időjárásnak, és befolyásolja a különböző kártevőket.
 • A hamu semlegesíti a talaj savasságának meglévő szintjét. A fokhagymás kirakodáshoz a talajösszetétele kényelmes lesz a 6,5-7 pH-jelzőkkel. Ha a talajt veszik, itt a fejlesztő üzem sokkal nehezebb lesz.

Amint láthatod, a hamu és a kőris műtrágyák nagyon jól befolyásolják az ültetett fokhagymát. Ezért számos kertész vonja be az ilyen hatékonyság használatát.

Ha beszélünk a garlika szempontjából vizsgált műtrágya hiányosságairól, akkor először érdemes jelezni, hogy a hamu meglehetősen kausztikus alkáli. A nagy koncentrációk hatáskörébe tartoznak, hogy negatívan befolyásolják a talaj ismerős mikroflóráját. Hasznos talajbaktériumok, Föld férgek és bármely más hasznos állatvilág megölhetők. A felsorolt ​​árnyalatok miatt használja a hamu rúdjait, amennyire csak lehetséges, szigorúan ragaszkodik a megengedett dózisokhoz.

Ellenkező esetben komolyan károsíthatja a fokhagymás kirakodásokat és a talajt, amelyben vannak.

Időzítés

Fontos, hogy kövesse a fokhagymás leszállás műtrágya feltételeit. Ezt az eljárást 3 szakaszban kell elvégezni. Először a növény táplálására meleg napokon szükséges. Ezen a ponton az eljárás szükséges lesz a zöldségek aktív növekedésének támogatásához, valamint az egészséges tereprendezéshez. Júniusban nem kell fehér tippekkel szembenézni a fokhagymával. A rugós fokhagyma megtermékenyítése, amint az első lapok kialakulnak. A második eljárás 2 hét után szükséges. A harmadik alkalommal, amikor az üzemet júniusban kell szűrni. A feltörekvő fejhez szükséges.

Ha ezt megelőzően, például nem júliusban, és tavasszal, akkor a gyümölcsök őrültek lesznek, mivel minden növekedésük nyilakba, valamint zöld részekre kerül.

Műtrágya a fokhagymás alatt

Nagyon fontos, hogy ne legyen csak a fokhagymát a kőris műtrágyák helyes időtartamának és arányának ellenállása, hanem a kompetensen hozzájárulva is. Számos módon lehet táplálni a fokhagymát. A legegyszerűbb, de ugyanakkor a száraz módszert figyelembe vesszük. Vele, a hamu egyszerűen szétszóródik növényi növények, valamint egy sugárzás. Ezt követően a talaj szükségszerűen lazul. A kertészek, amelyek gazdag tapasztalattal rendelkeznek az ilyen eljárásokban, csak kissé Frank OAR-t javasolják a zöldségek fele. Figyelemre méltó megelőzés különböző bakteriális, vírusos vagy gombás betegségek.

Figyelembe véve, hogy a gombóc fokhagymás ágyak fa hamu, akkor hatékonyan védheti a növények különböző fajta kártevők rovarok. A kertészek egyidejűleg megszabadulnak a különböző parazitáktól, valamint táplálják a leszállást, amely az összes létfontosságú elemeket biztosítja a növényeket. A nagyon hasznos esemény lesz az Ash használata az ágyak előkészítésének folyamatában a fokhagyma utáni leszállás alatt. Az ilyen képzést az őszi időszakban hajthatja végre, ha a téli fajták fészerek. Ha egy tavaszi fokhagymát ültet, akkor a talaj előkezelése és műtrágya a tavaszi elején ajánlott. A műtrágyázó készítmények aránya nagymértékben függ a talaj savasságának szintjétől, valamint a termékenységtől.

A fokhagymás ágyak megtermékenyíthetők folyékony hamu kompozícióval. Sok dacket egy ilyen egyszerű és kényelmes módszerrel a növények feldolgozására. A táplálkozási infúzió helyes előkészítése érdekében meg kell adni a vödör vizet. A folyadéknak 2 faceted pohár előtti poharakat kell öntenie. A kapott megoldás szükségszerűen néhány napig kell ragaszkodnia. Egy idő után lehetőség van a gyökérre fokhagymás leszállásra.

Annak érdekében, hogy a bevezető elemek emészthetősége magasabb legyen, ajánlott egy kis horony építése a sorok között. Ez meg fogja önteni egy főtt megoldást. Ezt követően fokozatosan fokozatosan felszívódik fokhagymával, fokozatosan növekszik az ágyakon.

Ez lehetővé tette, hogy egyszerre teszi egy hamuoldat a gyökér fokhagyma együtt egy alapos öntözés a tetejét a növény (extra sarok feldolgozás). Az ilyen manipulációk rovására lehetséges, hogy biztosítsák a tápanyagok meglehetősen gyors szállítását a feltételezett műtrágyákból. Az ilyen típusú támogatást nagyon nagy teljesítménymutatók jellemzik, hacsak nem volt első jelei a hasznos nyomelemek hiánya.

Leggyakrabban ezt meg lehet jegyezni a fokhagyma lombjainak sárgulásán, a csúcsok tippjeit fordítva.

Meg kell tenned a műtrágyát a betakarítás előtt?

Sok dacifics érdekli, hogy a fokhagymás ágyak közvetlenül a betakarítás előtt szükségesek-e? Itt kell figyelembe venni azt, hogy a növény egyarányának szigorúan, hogy nincs szükség további műtrágya tervre. Oda-vissza, Ha az elnyomás során táplálkozó készítményeket készít, hátrányosan befolyásolja az érett fokhagyma ízét és minőségét.

Az extrém durva adagolóknak legalább néhány héttel a betakarítás előtt megengedettek. Fontos figyelembe venni azt, hogy ezután nem szükséges öntözés talaj. Ha elhanyagolja ezt a követelményt, akkor a termés nyers lesz.

Hogy az ilyen jogsértések nem engedélyezhetők, mert a fokhagyma télen rossz lesz.

Általános ajánlások

Ha megtervezted a fokhagymás fa hamut, akkor nem fogja megismerni néhány ajánlással kapcsolatos ajánlásokat.

 • Nincs szükség ammóniummal vagy foszfor-műtrágyákkal kombinálva. Ha az ilyen alkatrészeket ötvözi, akkor a nitrogén és a foszfor kívánt mennyiségének elvesztéséhez vezet. A kapott kompozíció előnye nem lesz. Az etetés hozzáadása között fontos, hogy legalább egy héttel rendelkező szünetet ellenálljon.
 • Végső soron nem ajánlott megtermékenyíteni a fokhagymát, ha a talajoldat reakciója eléri a 7 pH fölé emelkedő jelzőt. Ilyen körülmények között a lúgos jelző észrevehetően növekszik, és a tápanyagelemek átvétele a növényekben gyengül, akár teljesen leáll.
 • Ha úgy dönt, hogy érezte a fokhagymát, figyelembe kell vennie, hogy figyelembe kell vennie, hogy csak a tiszta fa égésből származó hamu lesz. A különböző háztartási hulladékok égetéséből származó hamuból származó adagolók semmilyen esetben sem használhatók.
 • Ash használata, mint a fokhagymás ágyakhoz rendkívül hatékony műtrágya, nagyon fontos, hogy mindig egyértelműen megfigyeljék az adagolás arányait. Van egy nagy receptek, amelyekben a vizsgált alkatrész használatát tervezik. Minden esetben bizonyos kötetekben kell használni. Fontos, hogy ne tegye túlzás a hamu hozzáadásával, hogy ne sértse meg a feldolgozandó növényeket.
 • A hamu végtelenül alternatívak lehetnek szerves műtrágyákkal. A cowboat és a csirke alomból készült tinktúrákról beszélünk. Nagyon fontosak, hogy előzőleg devesen. Így a nyár sikeres lesz a kulturális kultúra minden szükséges hasznos elemével és anyaggal.
 • Tapasztalt kertészek számára ajánlott, hogy a takarmány fokhagyma ágy nem több, mint 3-4 alkalommal egy szezonban.
 • Fokhagymás kőris és kőriskosár táplálása, fontos, hogy mindig ellenőrizze az állapotát. Rendszeresen meg kell vizsgálnia az ágyakat. Meg kell tudni, hogy pontosan tudni kell-e mindent, amit csinálsz.
 • A gazdag fokhagymás betakarítás elérése érdekében nem elég a nyáron csak a kőris műtrágyák. Ezenkívül nagyon fontos, hogy ne felejtsük el a rendszeres öntözést, valamint alapos talajvilágot. A kurvákat helyesen kell tartani. A hamuval ellátott műtrágyáknak szigorúan a szabályok szerint és megengedett mennyiségeknek kell megfelelniük.
 • A fokhagymát nemcsak tiszta hamut, hanem kivonattal is táplálhatja. Ez egy nagyon népszerű módszer, amelyet sok kertész használ. A hamufedél készítéséhez körülbelül 2-szer kevesebbet kell használnod, mint az ásványi műtrágya. A kombinált oldat forraljuk.
 • A növényeket csak ilyen készítményekkel lehet önteni, amelynek hőmérséklete közel van a szobához.

Ha figyelembe veszi a fokhagymás hamu műtrágya összes árnyalatát, lehet, hogy nagyon gazdag és egészséges betakarítást érhet el. Az illetékes intézkedések tekintetében a zöldségek íze kellemes és kiváló minőségű lesz, hosszú ideig tarthatják.

Arról, hogyan kell használni Ash műtrágyát, tanulhat az alábbi videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: